Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 2
bumblebee spune:
Eu din cate stiam, dormitul pe partea stanga dupa luna a 7-ea ajuta bb-lul sa se intoarca.
Lia, ma dau bine pe langa tine, poate se prinde. Dar pana la urma, cum o fi voie lui DD. Numai sa nu existe niciun rest, ca voi face tot posibilul sa nasc natural.
Alina 17+ cu
gargarita
CarmenAlbu spune:
Otilia noi avem de la serviciu o asigurare privata de familie care acopera tot in toata lumea mai putin operatiile estetice daca ele nu sunt necesare! Chiar si lucrari dentare de prima calitate, stiu de la sot ca rata lunara platita de firma nu este mare nu stiu daca se considera publicitate eu scriu si rog moderatorii sa stearga daca este asa este , axa, intereseaza-te pentru ca noi fiind expati putem opta pentru asta in locul contributiilor normale la stat (oricum semnificative) !
Stiu ca la ei cel mai scump pachet care cuprinde absolut toate bolile si cele genetice, hiv, toate formle de cancer, accidente si transplanturi oriunde in lume , transferuri in conditii speciale pentru o familie de 5 membri costa 600 pe luna dar asta e cea mai scumpa! Depinde si de locul vostru de munca si ce accepta ei!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu
katalina spune:
Doamne ,n-am facut nimic azi la birou, numai va citesc de dimineata.
Cris, iubita, nu ma bati la cap,imi face placere si ma bucur ca am timp sa mai vb cu voi..Asa e, Haiduc e dr.meu,de aceea,spitalul il aleg prin luna 8-9,citesc frecvent subiectul cu nasterea la Filantropia si Euroclinic.Mi-am zis eu asa, daca barbata-miu a dat o avere pe motocicleta lui, si eu pot sa nasc la "hotel"-asa ii zic eu la Euroclinic
Tu tot la Haiduc cumva???
Enik, arata ca-n poze blugii, sunt cam scumpe hainele de gravi,e adevarat, dar port si haine obisnuite,rochii,tricouri, doar la pantaloni n-am alta solutie.Am mai gasit pe acest site atii draguti :http://www.laredoute.ro/haine-incaltaminte-gravide-bebelusi/Pantaloni-gravide-204.html
Lia, de poveste nasterea ta!
Catalina 14+
crissy77 spune:
Dragaica, tu de unde esti in Ro? Am vazut poze cu expozitia. Ouale incondeiate eu stiu ca se fac predominant in Bucovina (ma insel?)
bamboleeta, e o dulceata fetita ta, in poza cu Alba ca Zapada nu stiam care e printesa si care e fetita.
Eu iar am visat fetita. A treia oara. Semana leit cu Elise. Deci pot sa-mi pun carutul roz de pe acum
Ieri m-am tavalit pe jos de ras cu discutiil voastre despre nastere. Nu am postat pt ca... se apropie 8 Martie si avem treaba cu confectionatul martisoarelor. Am pus poze in contul comun cu munca noastra de ieri.
Cristina 13 s & Elise-Stefania
enik83 spune:
fetelor..din cauza voastra am ajuns sa-mi iau mucul dejun in fata calculatorului.. poate-mi pica niste lapte pe tastatura..
15+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]
Alina2005 spune:
Neatza, fetili!
Inainte sa ma apuc de trebusoara, am zis sa pun pozele de ieri cu burtica, ca doar a fost sarbatoare, am facut 5 luni. Trebuie sa recunosc ca am si trisat un pic, era seara si mancasem bine inainte
Si ieri mi-am facut si tort diplomat la castroane, adica am facut numai compozitia cu fructe si am pus-o la castronase. Am pus o poza cu tortul diplomat de anul trecut, de Paste, ca tot vorbeati voi de torturi.
Mai naste cineva la Elias, cu dna dr Cristian Rodica?
Va pupez pe burticute.
Alina, 20+
Spiridush
CarmenAlbu spune:
Fetele daca optati pentru pantalon de gravida desi vine primavara imediat cu rochitele ei cleopatra mult mai ieftine, , sa stiti ca jeansul e putin mai bun ca e mai rigid si nu se "aduna" ca si raiatul sau catifeaua facandu-va cute si marind volumul!
Eu am o pereche de blugi pix si rochite lungi pana in pamant cleopatra cu decolteuri ca deh, sa profitam, pun cate un pulovaras peste, sau sal , colanti pe dedesubt si ma costa 3 cat 1 pereche de blugi! Acum depinde si cine cat vrea sa investeasca, sunt si mai scumpe, sunt foarte frumoase si ma simt graviduta sexi fara sa vada nimeni cat si ce creste in afara de burtica pe care o si imping putin in afara!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sheritra Pfui de nasteri vorbiti deja! Era mai misto cu hainele si siturile de toale ! Cand ma gandesc ca cezariana de gemeni e cea mai grea si cu recuperarea cea mai lunga..... ! Soacra-mea a nascut gemenii natural, nici nu se punea problema la tara si pe vremea aia de cezariana, pana n-a intrat in travaliu nici n-a stiut ca-s gemeni, dar=mite daca stateau cu curu in sus sau jos. S-a chinuit rau mi-a spus, d-aia are acum pretentii ! Shery 18 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
Da? bravo ei, dar tot ai tai sunt mai cu mot, ca-s gemeni prin FIV , pretiosi de pretiosi.
La tine nici sa stea aliniati perfect de iesire si nu cred ca gasesti vreun doctor sa te lase sa incerci VBAC. Nu te mai gandi la ceza, gandeste-te cine se va lauda cu 3 frumuseti.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
bumblebee spune:
Shery, bunica-mea l-a nascut pe tatal meu cu fundu-nainte. Si cu toate astea spunea ca tine minte mai bine o durere de masea decat durerea de atunci... dar ce sa-mi zica saraca, trebuia sa-si incurajeze nepoata fricoasa. Eu de la celelalte sarcini am interogat toate femeile despre desfasurarea nasterii si mie cel mai frica mi-a fost de ideea de epiziotomie, parerea unanima e ca atunci nu simti nimic, abia dupa...
Alina 17+ cu
gargarita
Cris2010 spune:
Katalina, intr-adevar tot Haiduc. La mine a fost insa invers, prima data am ales spitalul, dupa care doctorul. Eu ma duc la consulattii la Medicalcity, are si aici o zi. Am fost prima data la Filantropia la consultatii, dar e o nebunie la camera de garda, ca numai acolo poate sa dea consultatii. Intrucat la Filantropia sunt conditii foarte bune, am citit ca si de personal ca ar fi ok, n-are rost sa dam niste bani in plus la privat. Poate imi iau rezerva, dar vorba ta... mai e ceva pana atunci...
Cris 19+ cu