Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Michelle iar a mea creste de la buric.Fiecare burtica creste cum vrea ea.
Fetelor voi aveti arsuri?Cu ce le dregeti?Eu bag dulciuri si trec imediat.Reteta batraneasca de la mama

19+
Viitoare mamica fericita
My Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:
citat din mesajul lui ooana

am cautat si eu modelul care ne place de la chicco...la noi e in jur de 3000 lei iar pe amazon 300$

Oana 20+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Care e modelul pe care il cauti de la chicco?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Trio Enjoy

Oana 20+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Oana, multumesc pt raspuns!

Bamboletta, felicitari pentru rezultate!!
Si eu am luat azi rezultatul de la TT si cred eu ca a iesit bine. Va voi scrie valorile mai tarziu (maine eventual) ca acum nu am foaia la mine.

Beluistef, ai o burticuta tare frumoasa

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Tanara sotie ii trimite de la spital o telegrama sotului:
"Scumpul meu Petre, alaltaieri s-a nascut ingerasul nostru de baiat. E dulce, dar din pacate eu nu am lapte, asa ca am fost obligata sa angajez o doica de lapte din Grenada . Eu n-am nici o vina, dar se pare ca din cauza ca ea este negresa, pielea copilului s-a inchis la culoare si este aproape neagra. Te iubesc si abia astept sa viu acasa cu odorul nostru.

Telegrama lui Petre catre mama lui, proaspata bunica:
"Draga mama, Anca a nascut alaltaieri un baiat. Totul a decurs bine, dar ea neavand lapte, a fost obligata sa angajeze o doica de lapte din Grenada care este negresa. Cum a inceput sa alapteze copilul, pielea lui delicata a Devenit neagra. Anca n-are nici o vina ca n-a gasit o doica alba. Te sarut cu drag, fiul tau Petre.

Telegrama Mamei catre Petre:
Draga Petrisor, ma bucur ca sunt bunica si va felicit. Pot s-o inteleg pe Anca, pentru ca eu am fost exact in aceiasi situatie cand te-am nascut. N-am avut lapte si a trebuit sa te hranesc cu lapte de vaca. Eu n-am nici o vina ca ai iesit un bou...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Michelle iar a mea creste de la buric.Fiecare burtica creste cum vrea ea.
Fetelor voi aveti arsuri?Cu ce le dregeti?Eu bag dulciuri si trec imediat.Reteta batraneasca de la mama

19+
Viitoare mamica fericita
My Baby

Lasa ca am vazut eu si burtica ta, este foarte frumoasa. De ochii tai nu mai zic nimic

Si eu am mai avut arsuri. In general tb sa mananc ceva, nu imi dau seama ce exact..un covrig uscat sau orice.. o gura de iaurt

baby, tare bancul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

[/quote]Nu stiu sa fac o comparatie,ca nu stiu preturile de acolo,si bine nici aici nu le stiu la toate caruturile.E posibil sa fie cam acelasi pret la aceeasi marca si acelasi model,INSA aici ai avantajul ca poti gasi si alte firme,mult mai ieftine,nu asa cunoscute in Ro dar la fel de bune.si ai de unde alege.
comparativ cu Romania,sa zicem aceeasi marca de magazin cu carucioare,cred ca ela fel la pret.cred,nu stiu sigur.Dar ai in schimb alte magazine cu alte modele.
daca vrei,imi zici si ma uit pe net,insa nu stiu daca pe net sunt aceleasi preturi din magazin.dar cautam.eu cred ca daca vii oricum iti iei mai multe de aici.in ce oras e soaca?

15+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

[/quote]
E in Barcelona. E posibil sa ajungem pana in mai in Barcelona, ca dupa aceea e prea inaintata sarcina ca sa mai pot calatori cu avionul.
Nici eu nu stiu ce preturi sunt in Ro, dar am vazut azi ca fetele au trecut preturi destul de piperate, si ma gandeam ca poate daca facem cumparaturile in Spania iesim mai bine.Voi in ce oras sunteti?

Paula, 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Am reusit sa pun si eu niste poze cu burtica, scuzati calitatea...deh, nu sunt fotograf profesionist si farptul ca nu sunt aranjata ci in haine de casa . Citesc din urma si revin.

Elena, 21+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

am vazut burticuta frumoasa tare
cand implinesc 21+ vin si eu cu poze

Oana 20+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Paula,in Madrid.Nu stiu preturile din Barcelona,dar sunt fete care au fost pe acolo,poti intreba si la alte odisee(mai ales la scutece).ai putea intreba si soacra,dar numai sa se priceapa,ca ea poate sa iti spuna de ceva ieftin si sa nu iti placa tie..
Poate sa te uiti pe net cam ce ti-ar placea,si sa o pui sa caute exact marca aia si sa iti spuna ce pret au.
sa-mi zici daca iti place vreo marca,ma uitsi eu pe aici pe siteuri si iti spun ce gasesc.imi zici marca si numarul,ca si Chicco banuiesc ca are multe modele..

p.s. ca sa iti iasa bine quote,prima paranteza trebuie sa fie fara bara,a doua cu bara.la tine prima are bara. prima asa: [quote ],si ultima ai pus-o bine : [/quote ].
poti sa dai edit la mesajul tau,unde e o coala scrisa cu un creion,si poti modifica,stergand bara din prima paranteza,si iese super!

fetele,dati-mi cateva modele ,si eu ma uit aici si facem comparatie!

15+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Aelita, multumesc, esti tare draguta
Am sa ma apuc de cautat carucioare si cand gasesc ceva sa imi placa o sa iti spun.Am sa o rog si pe soacra sa faca un mic efort pt nepotelul ei.Eu te-am intrebat pe tine, pt ca am crezut ca esti in tema cu carucioare, hainute, etc...
Cu criza cum stati? Si-a mai revenit Spania economic,sau e tot asa ca si aici?

Paula, 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Eu nu am mers la toaleta pt nr 2, 4 sau 5 zile si aveam cu 3 kg mai mult, dupa toaleta de curiozitate m-am cantarit, si disparuse surplusul asa ca acum ma tin de aia oficiala! ( scuzati detaliile)
m-am dat cu ulei de masline pe corp ca ma manca pielea tare si nu va sfatuiesc!! Brrrr, miroseam a cartofi prajiti desi era de prima presiune rece, nu a intrat in corp, am dat cu un tampon imbibat(iach), si am stricat si lenjeria, avea pete verzi si uleioase:-((!
Asa ca sa stiti cina vrea sa incerce! Eu am stat in picioare juma' de h sa intre in corp pe urma tamponare cu prosop si degeaba!
Acum is data cu ulei de aragon sa vedem daca e mai breaz, tot a ulei miros, dar nu ma mai mananca pielea de pe sani! In afara de mustela (pt mine nu-i suficient de grasa) ce mai recomandati?

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Carmen, uleiul se da pe pielea uda (canitate mica) si intra f bine. Eu ma dau de luni de zile si nu am nicio problema (ptr mine e mai bun decat orice crema sau lapte de corp si am o piele f uscata deoarece nu beau apa... asa ca am nevoie de hidratare) Repet, cantitate mica.

Mergi la inceput