Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 18
matusa77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bamboletta Am primit rezultatul la DT risc de varsta 1:1198 risc biochimic de trisomie 21 1:2665 risc combinat cu TN de trisomie 21 1:6858 trisomie 18+ TN < 1:10000 bine ca e ok zic eu ![]() Bamboletta 13+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)foarte bune rezultatele felicitari! |
saptamana 18
beluistef spune:
Am reusit sa pun si eu niste poze cu burtica, scuzati calitatea...deh, nu sunt fotograf profesionist
si farptul ca nu sunt aranjata
ci in haine de casa
. Citesc din urma si revin.
Elena,
21+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
bamboletta spune:
deci sunt bune rezultatele
multumesc 
in Iasi ploua
vreau soare si cald...cand o sa fie prea cald o sa vreau racoare ![]()

Bamboletta
13+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
aelita spune:
| citat din mesajul lui paula_m Aelita, acum am vazut ca tu esti in Spania. Nu sti cumva cum sunt preturile la carucioare in Spania, comparativ cu preturile din Romania? Soacra mea este acolo, si daca merita, cred ca putem sa facem un drum in Spania pentru cumparaturi. Paula, 18+ cu ![]() |
comparativ cu Romania,sa zicem aceeasi marca de magazin cu carucioare,cred ca ela fel la pret.cred,nu stiu sigur.Dar ai in schimb alte magazine cu alte modele.
daca vrei,imi zici si ma uit pe net,insa nu stiu daca pe net sunt aceleasi preturi din magazin.dar cautam.eu cred ca daca vii oricum iti iei mai multe de aici.in ce oras e soaca?
15+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
btz_ovi spune:
Puiutz_mic medicul era de la o clinica din Iasi.Ce m-a mirat pe mine a fost faptul ca era codalau la el la cabinet si totusi e un cretin.Cand m-am dus cu reteta lui la cabinetele din Bd,toti au inceput sa rada de aberatiile lui.Eu imi mai facusem un control anul trecut la o clinica particulara in Iasi si aveam tot (-0,25) cu probleme la stangul,deci imi era imposibil sa cred ca intr-un timp atat de scurt am ajuns la (-0,75) si cu glaucom la dreptul.Abia astept sa ma duc la el saptamana viitoare.
Pana atunci stau cu emotii caci mai am cateva zile si aflu ce tin carutza mea ![]()
19+
Viitoare mamica fericita
My Baby
beluistef spune:
Bamboleta felicitari pentru rezultatele bune de la test... si am vazut-o pe "cleopatra"...frumusica foc 
Corrina felicitari pentru
si sa dea Domnul sa ramana asa pana la capat, sa nu se schimbe.Acum ai pereche 
Elena,
21+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Si ieri am simtit la fel, sunt obisnuita sa stau ghemuita pe canapea, sau cu picioarele sub mine la masa I-am zis sotului, a venit repede sa puna mana, i-am zis ca el nu poate simti si s-a bosumflat, a zis ca el tine mana acolo ca sa stie bebeii ca e si taticu in preajma. L-am simtit putin gelos, nu vroia sa mai plece la munca http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 14+ |
FELICITARI! sigur a fost bebe..de acu inainte sa te tii..esti ringul lor de box...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
21+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
michelle1981 spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Vai Michelle ce burticuta frumoasa ai in poze ![]() 19+Viitoare mamica fericita My Baby |
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris2010
M-am ineteresat si eu de nasterile in apa (asa ca idee), dar in Ro deocamdata la Cluj se practica si la Regina Maria parca, dar din pacate la noi personalul nu e destul de calificat... Cris 19+ cu ![]() |
eu stiam ca si la Brasov la Clinica Eva
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui paula_m Buna, fetele!!! Si pe mine m-ati speriat cu povestile despre nastere si epiziotomie... si eu care voiam neaparat nastere naturala, asta daca se poate, acum nu mai sunt asa sigura ![]() Paula, 18+ cu ![]() |
eu am nascut natural si tot asa vreau si de data asta...mi-e groaza de cezariana...cand ma gandesc ce implica treaba asta...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
21+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

14+