Pufuleti cu mamici sexy de Ian-Feb 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

elefantica nu e chiar de speriat. Depinde ce face firul ala neresorbit. Eu am avut fire care au cazut pur si simplu, le-am gasit pe hartia igienica, am aflat ca nu trebuie sa cada decat nodurile acum cand am nascut iar. Am avut un alt fir care a facut granulom la exterior, granulomul s-a retras si corpul a eliminat firul, si am avut un granulom de fir in interior, de care am aflat cand mi-a facut a 2 a epiziotomie. Asta a fost cu cantec pentru ca era in interior, nu se vedea, nu se simtea, dar provoca dureri cand si cand. L-a scos moasa cand m-a cusut si mi-a aratat "minunea" era cat o aluna mica.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Elefantica, daca ai curaj dupa ce-i trece iritatia poti sa incerci sa nu mai calci, ca bubitele alea sunt reactia pielii ei la hainele noastre. Bine ai revenit

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Nikole, am citit in primul capitol cum iti propuneai sa ai bebe in jur de 15 februarie...

N-ai gresit cu mult...

Si prima gravidutza aspiranta care isi dorea si s-a si intamplat a fost Happyella. Iar prima confirmata Simonette. BTW, Danyelana, Simonette, ce mai faceti?

_

cristies am avut noroc sa se lipeasca din prima. Termenul mi-l estimase ecografic intre 13-20 februarie, dar don'soara a fost mai grabita.

Daaa, oare ce-or mai face fetele?

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

cica am iesit si noi la plimbare..dupa 20 de minute de imbracat si potolit bebelina sa nu mai planga..coborat 4 etaje...plimbat in parculetul din fata blocului fara carucior circa 20 de min si apoi mers acasa ca batea nitel vantul...si urcat 4 etaje.

deci io vreau lift..sau macar la 1 sa stau sau la parter

31.12.2009 de Diana
Poze
Bebe Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

nikole, . sa iau si io bonisan, atunci. macar sa treaca din colici, daca toate treburile alea de le-ai facut tu nu o sa le fac. infacolul e cam degaba si la noi....

nu stiu cum sa fac sa ies afara, zici ca suntem in filme cu proshti: daca doarme, nu o imbrac sa nu se trezeasca. daca e treaza, dupa supt, dureaza 10' pregateala si 2' pana ne intoarcem, ca urla.
idei?

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Cand doarme imbrac-o si scoate-o. Daca plange, cand ajungi afara se linisteste. Asa am facut noi azi, dar n-a mers decat o data, ca de obicei nu doarme, de obicei iesim din bloc cu surle si trambite.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

buna, mamici si pufuleti! suntem si noi pe aici, dar prea putin activi - iertati-ma, va rog, dar e un pic greu cu 2 boboci, si de o sapt sunt si singurica (sotul nu e in tara - abia astept sa revina sapt. asta) - dar... de descurcam noi si asa

tocmai vroiam sa intreb pe larisel de tratamentul pe care l-a aplicat pentru iritatia pe fata a printeselor si am vazut ca asta o necajeste acum si pe elefantica... are si madalina de vreo 3 zile o iritatie, care nu da inapoi, ba din contra, se accentueaza cu fiecare zi; am citit acum cateva capitole in urma de tratamentul de care zicea larisel ca a ajutat, dar n-am retinut, daca nu aveam probleme atunci

am pus aici si cateva poze mai recente cu madalina (sunt de sapt. trecuta)

cristies, foarte tare pustiul tau! l-ai surprins foarte haios si dulce in poza

mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010)

Eu sunt Marcu!
www.simonasibogdan.piczo.com/madalina-19ianuarie2010?cr=1" target="_blank">Eu sunt Madalina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

plateea, iti multumesc pt ca m-ai ajutat sa ma hotarasc: avem si noi colici si ma batea gandul sa incerc colief, dar dupa mesajul tau de ieri am zis sa incerc bonnisan mai intai. Efectul bonnisan: azi am spalat rufe, vase, am facut mancare, mi-am facut pedichiura... Sunt sigura ca intelegeti ce vreau sa spun.

oani, e dulcic foc Lucas! Nu cred ca de la regimul tau alimentar a plans micutul, eu beau lapte in fiecare zi (cate o cana nu prea mare, ce-i drept) si n-am vazut vreo schimbare, iar 3 patratele de ci mi-a dat voie pediatra (bine, ca ea mi-a dat voie 3 si io mananc cate doua randuri, dar e alba) Si eu ii dadeam infacolul tot odata in gurita, fara probleme, dar si fara efect...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Rufe, vase, mancare si pedichiura. De-as fi in Romania acum as fugi la farmacie sa cumpar Bonisan, ca azi ne-am chinuit rau cu burtica. In sfarsit pare sa fi adormit bustean, dar cu tzitzi in gura, sa vad cum face cand il las jos. Oare ce compus are Bonisanul? Aici nu gasesc? Merg sa caut pe net
Nici eu nu cred ca-i de la alimentatie. E de la imaturitatea aparatului digestiv, dar am zis sa o incerc si pe asta cu regimul, sa nu-i fac rau puiului cu mana mea.

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

am mai pus si noi pozici strambacioase la semnatura, sa-i facem concurenta gargaritzului

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

acum am vazut ca a raspuns si cris.d la intrebarea elefanticai

dar despre ce spray e vorba, cu apa termala? scuze, dar chiar nu stiu ...; crema am retinut - e dermocare, da?

Eu sunt Marcu!
www.simonasibogdan.piczo.com/madalina-19ianuarie2010?cr=1" target="_blank">Eu sunt Madalina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui satulica

buna, mamici si pufuleti! suntem si noi pe aici, dar prea putin activi - iertati-ma, va rog, dar e un pic greu cu 2 boboci, si de o sapt sunt si singurica (sotul nu e in tara - abia astept sa revina sapt. asta) - dar... de descurcam noi si asa

tocmai vroiam sa intreb pe larisel de tratamentul pe care l-a aplicat pentru iritatia pe fata a printeselor si am vazut ca asta o necajeste acum si pe elefantica... are si madalina de vreo 3 zile o iritatie, care nu da inapoi, ba din contra, se accentueaza cu fiecare zi; am citit acum cateva capitole in urma de tratamentul de care zicea larisel ca a ajutat, dar n-am retinut, daca nu aveam probleme atunci

am pus aici si cateva poze mai recente cu madalina (sunt de sapt. trecuta)

cristies, foarte tare pustiul tau! l-ai surprins foarte haios si dulce in poza

Eu sunt Marcu!

ce seamana aman2. si ce domnisoara cu rochitza

trat larisel era cu crema exomega de la ducray, crema dermocare si apa trmala spray. io am folosit doar ultimele 2, cu succes, de 3-4 ori p zi.

poze

povestea noastra

Mergi la inceput