Pufuleti cu mamici sexy de Ian-Feb 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Plateea, uite poza cu caruselul! Sa nu ma invidiezi ca se joaca singur... azi dimineata era cu patura peste nasuc si se tara sa iasa de sub ea... Si in poza se vede cuta de la paturica, tot pe principiul tararii facuta...
In plus nu mai are stare deloc: ieri cand sa-i dau Infacol s-a sucit si s-a invartit pana si-a pus in ochi si a inceput sa zbiere... eu nu intelegeam de ce.. intr-un final am realizat ca-i mirosea ochiul a portocale, spala-l, suceste-l (tipa de nu se putea), a mai venit si tat'su ca are ochiul iritat, ce-a patit, mergem la spital, pe prospect nu scria nimic de intrat in ochi. Dimineta nu mai avea nimic la ochisor, dar se zgariase pe obraz de toata frumusetea si-i cursese sange care facuse rana de 15 ori mai mare, iar m-am speriat... spala-l... si tot asa.

Asa ca azi am - n-am timp trebuie sa fac niste cearceafuri de invelit care sa intre sub saltea ca sa nu se sufoce cu paturelele. Si inca una... l-am lasat pe o patura si eu am plecat la strecurat taratele iar taica-su pregatea baita si cand am venit se tarase de pe patura si se intorsese pe burtica. Fara sa planga incerca sa se ridice ca la flotari... Nu stiu cum am ajuns la el...

Xela, uite ce poza mi-au trimis fetele. Nici mie nu mi-e dor de serviciu, dar cum sunt oarecum workaholica prietenii mei sunt oamenii cu care lucrez (am lucrat) si normal ca mi-e dor de ei, de atmosfera...

Ca tot se vorbeste de tigari si cafea... eu ieri cand ma plimbam cu bebe m-am intalnit cu un prieten care fuma... cat am vorbit cu el numai la tigara m-am uitat... Mai am patru luni si implinesc un an de cand nu mai fumez...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

palpitant....cred ca ai avut niste emotii ... brr...e atat de dulce ... iti doresc cati mai multi ani fara tigari

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

eu am zis ca pap si revin...dar printesa abia akm a adormit ...so....

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

mai fetele eu stau cu bebe pe picioare si imi trage la parturi....cred ca o sa mor asfixiata

-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

lol......si a mea trage destule

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

lorex ......hmmmmmmmm... parca m-am desprins dintr-o panza de-a lui rubens...cantitate,mama...cantitate...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

38 + Lucas + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Citat:

Ai ceva curaj... al meu ieri a facut pe pampers, prosopul de bumbac, aleza si mai avea putin si pe mine... Si se uita asa de fericit la mine... parca zicea: "nu-mi dai tu sa pap?"

_

super ...

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

Ia uitati ce hal de poza.

ce tareeeeeee...

super simpatic!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:

Alicredo ce mai face???

_

Dar Ofe? Catalutza? lilika? Aylin?

38 + Lucas + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Citat:

Mesaj de la Ioana_fota.

"M-am internat si pana vineri stau cu Gynypral. Apoi mai vedem. Va pup! Ioana!"

Stai cumintica Ioana si bebe sa nu fie curios ca nu mai e asa soare afara!!!

_

bb mai stai la caldurica ... sanatate multa Ioana

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

au mai ramas doua gravi la febr...carmita care naste maine si arwen care n-a mai dat nic un semn, poate deja a nascut!
si eu care astept!

Rebiana, tu ce variante ai pt numele fetei? poate ma inspiri si pe mine!

Stiti melodia aia cu "trei elefanti, se leganau, pe o panza de paianjen.Si pt ca, panza s-a rupt, a mai plecat un elefant (a se citi gravi)"

No ofense, facem haz de siluetele de gravi

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

LARISEL, cum au trecut fetele de noaptea post-vaccin? ai facut pentaxim, bagat acum nou pe schema de la stat sau tetraxim, ala de era pana acum?
mie mi-a zis dr mea (nasha) ca penta+anti hepatita e absolut egal cu infanrix hexa,ala cu plata (250-300 ron), doar ca sunt 2 intepaturi, ceea ce e irelevant pt beb asa mic,doar mama se sensibilizeaza.daca gasesc mf care sa-mi faca, io vreau tot penta +hepat, astea de la stat. nici eu nu sunt de acord cu vaccinari optionale, merg pe minim necesar, ca am citit chestii horror despre efectele vaccinurilor

Am avut o noaptea asha-si-asha... au papat la 19.30, cand le-am pus si supozitorul cu paracetamol si au trecut la somnic (am sarit ieri peste baitza ca eram singura cu fetele - sotz+soacra aveau programare la dr cardiolog cu vreo 7 luni in urma si s-au intors pe la 22.30). Apoi Natalia s-a trezit pe la 1, a papat si somnic. In schimb Alena de pe la 2 pana la 4 avea chef de discoteca...si eu nu i-am intrat in voie deci...ne-am luptat un pic, adica leganat, mutat in patul meu, strans in bratze, verificat fundic de 3 ori, verificat foame de 3 ori nica...chef de dilaila. Pana la urma cred ca a obosit si a dormit pana la 8.30.

Nu stiu ce vaccin am facut. L-am intrebat pe dr cum se numeste si mi-a zis ca scrie in carnetul de vaccinuri, dar acolo am o serie si nu un nume...de aia intrebam daca se poate verifica undeva pe vreun site. Totushi infanrix hexa stiu ca are in plus anti-hib-ul inclus, ceea ce nici un vaccin de la stat nu il are.

Si din cele 2 intzepaturi...se pare ca cea pt hep B chiar doare...au urlat tare de tot.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput