Pufuleti cu mamici sexy de Ian-Feb 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

xela, nici mie nu imi plange sa nu am ce sa ii fac, decat cand e vb de scos din baita si imbracat. dar colicii... ii are si noaptea, si ziua, si toooot timpul, si nu numai ca e imposibil omeneste sa il tin numai la titi sau lipit de mine, plus ca intra socrii in camera si incep: "iara plange?!!"...
de-aia prefer sa stau mereu cu ochii pe el ca pe drobul de sare si sa ii bag pe gat tot ce aud, sa nu planga sa ii vad ca intra pe usa cu moaca aia: "vai, de mine, ce mama denaturata... iar iti plange copilul, incompeteeeentooooo????"
errr... nush daca intelegeti ce spun, da... neuronu meu gravid mai coerent de atat nu poate sa este...

Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z...

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna seara fete dragi!

In primul rand ne scuzam pentru indelunga absenta, felicitam toate mamicile...sa va traiasca pufuletii!
Eu am tot incercat sa recuperez dar mi-a fost imposibil, asa ca sper sa fiu pe faza sa fac galerie ultimelor burticute din odiseea noastra.
Bebita mea este cumintica tare, poate si asta este motivul pentru care mi se pare muult mai usor sa fiu mamica decat imi imaginam inainte.
Va pupacim si promitem sa fim mai active

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

hehehe...sunt cu pitica la tzitzi si scriu cu o mana ...uraaaaaaaaaaa... am reusit ...si e stanga

raportam ca am inceput si noi tratamentul cu apa termala si dermocare ... a fost show intr-adevar ...am incercat metoda cu comprese sterile pe ochisori ...urlete cat cuprinde ... adevarul e ca saracuta era si dupa curatat nasucul ...deci ....dar cine o sa aiba pielea iar curatica si neiritata ....

Satulica ...tu intrebai ...mie mi-au luat apa termala de la Ivatherm, tub de 200 ml, pentru ca nu au gasit la farmacie de la Avene, iar farmacistele au spus ca este buna si asta ...sa speram ca este buna ...

Tocmai o pusesem pe pitica in pat ca adormise ...dar se pare ca a durat fix 5 min ......so ...back tu work ...poate reusesc sa mai scriu ...daca e cumintica mititca

Elena, fericita de matzulina Maria Isabela
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Ma bucur dinn suflet pt David!!!!!!!!!!!
Nikol multumesc de intrebare. Suntem bine, acum nici nu-mi vine sa cred cum am putut sta atata timp numai in pat. Nici nu ma mai asez pe canapea pe care am stat Ma gandeam si la tine cat te-ai chinuit dar pana la urma ai dus bebelina la termen.
Cristies, scuze ca nu am pus pozele aseara asa cum am promis, dar am ramas fara net, abia acum doua ore am reusit sa intru si de atunci recuperez din urma. Noroc ca pitica doarme. Trimit msg asta si pun pozele.
Ce simpatic tatal tu cu numaratul degetelelor.
S-a orientat bine fata mea la feciorul tau, super sa se intorca el la nici 2 luni si sa intinda manutele dupa jucarii. Acum hai s-o laud si eu pe a mea, zambeste constient. Bineinteles cand are ea chef, mie mai putin, la mine mai mult se incrunta si plange
Plateea, sper sa te ajute Colieful in lupta cu colicii si cu socrii.
Ce eram in criza de timp pana acum, dar ce sunt de ieri de cand am descoperit cum am eu cel mai cuminte copil, stand ore intregi cu ea afara. Am iesit si a dormit tun de la 1 la 6. Cum am intrat in casa hop ochii mari. Astazi am repetat figura am stat cu ea afara iar 5 ore si a dormit de nu s-a clintit.
Cris_d dupa mine ai luat examenul cu 10+. Nasol ca nici macar afara nu doarme papusica.
Fetelor de Petra mai stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna seara fetele sexy

LOREX si inca o data saru'mana de mesaj.
Am spus ca intru aseara dar nu am mai avut timp.
Asa cum ti-am spus si tie ne-au mutat la alt spital (Giulesti) pt ca la celalalt (Caritas) s-a spart o teava de gaze .. Au mutat pe toata lumea si o sapt a fost inchis spitalul .. In fine .. Tot raul spre bine pt ca la Giulesti zici ca esti in alta lume.. Mult mai performant .. Bebe a luat acolo intr-o sapt cat nu a luat la Caritas in 3 .. Deja papam la biberon .. Avem 1 500 gr si ne merge fff bine .. Nu papam toate mesele ca obosim .. doar cateva .. dar e ff bine si asa .. Am terminat tratamentul si suntem ff fericiti .. Am stat si infasati chiar .. Vreau sa vb sapt asta cu dr si sa ma internez iar sa fiu acolo langa el ca sa-i dau eu sa pape ..

Partea ce mai proasta e ca nu prea mai am lapte si cred ca o sa ramanem la lapte parf Sau jumate jumate .. De o masa intreaga nu imi mai ajunge..

Cam atat despre noi ..
Felicitari noilol mamici ... Bun venit bebeilor ... Si gravidutelor curaj mai aveti un pic..
Eu va citesc cat pot de des .. Nu prea mai scriu pt ca nu prea stiu ce .. Voi va impartasiti momente cu bebeii eu desi sunt mamica nu prea am ce sa spun

Va pup pe toate

Mami de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)

23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Fetele acre aveti patut pliant, voi ce carusel v-ati cumparat?
Eu am gasit numai din cele care se prin la patut de lemn.
Sau ati luat din astea pt patut de lemn si le-ati adaptat cumva la patut pliant?

Eu am carusel normal (de la un magazin normal), dar la patut il pun exact pe mecansimul care rabateaza (la mijlocul barelor e un plastic mai dur cu suprafata dreapta, nu rotund ca bara). Sta foarte bine... n-a cazut pana acum...

Si acum dupa ce Lorex ne-a facut pufoase, tu ne faci acre... vai de steaua noastra

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

La mine acolo trebuia sa scrie care
Legat de carusel nu pricep cum e pus.

Poate faci vreo poza sa pricep

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

lucia, ce aniversare ca la carte. sa va traiasca teo, sa papati multe torturi faine impreuna.

btw, supeer tort, cu piscina la ratusca/unde l-ati facut?

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Multumim pentru aprecieri.
Tortul l-am facut la o cofetarie din cartier(Craiova - Cart. Brazda lui Novac) la care am fost noi sfatuiti sa facem si tortul de botez.
Asa ca am vrut sa probam cofetaria. A fost super buin
Si la cate restrictii am pus eu... fara cacao, fara fructe proaspete...

Mergi la inceput

mai am o intrebare
Trebuie sa trecem copilul la asociatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Intram si noi pe fuga,am recuperat un capitol,restul zilele urmatoare.
multumim fetelor pt urari,din pacate de pe telefonul meu nu am putut trimite mesaje si nu am vrut sa deranjez cu telefon,asa ca ati aflat a doua zi de venirea pe lume a baietelului meu(pt prima pag-am nascut natural)

Felicitari proaspetelor mamici!
Sper ca maine sa apuc sa schimb semnatura si sa pun cateva poze

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 38+Andrei Casian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Am pus poze,se vad intrand la albume.

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 38+Andrei Casian

Mergi la inceput