Hai Silvia, Miruna, Loriangi! Iepurasi 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 8
Rebiana27 spune:
Ramy, Alina 
Multumesc! Luca se comporta bine, bubitele nu s-au mai inmultit si nu-i provoaca mancarimi. Ce inseamna sa fii copil!! E activ si minunat asa cum e el zilnic! 
Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie
I can't fake with dignity so i'll not try!!
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Tocmai vroiam sa scriu mesajul de la Silvia dar reusesc mereu sa fiu ultima! Ma bucur ca va naste natural (ma bucur si mai mult ca va avea epidurala, ceea ce-mi doresc si mie! ). Asteptam noi vesti minunate! ![]() Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalieI can't fake with dignity so i'll not try!! |
REBIANA, stai linistita ca stim foarte bine ca nu ne lasi tu fara informatii
. Eu chiar eram cu tel in mana in fata laptopului. Sunt asa de azi dimineata, ca tot caut pe net informatii despre durerile de "duda:
dar se pare ca nu pot face nika sa treaca
Urmatorul mesaj il vei scrie tu, ok?

Anca

cu
Codrin Fabian in 39 saptamani!!AMR 10 ZILE maxim !!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
Rebiana27 spune:
Mihaela
Da, Luca a facut ROR-ul! Nu mai zic nimic!! Bine ca e o forma usoara si ca se comporta exemplar!
Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel Mesaj de la Silvia: Sant in sala de nasteri. contractii regulate. Mergem pe nastere naturala cu epidurala. Am eliminat dopul gelatinos. Doare suportabil.Va pup ,Silvia Anca ![]() cu Codrin Fabian in 39 saptamani!!AMR 10 ZILE maxim !!! ![]() ![]() si mami de Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca |
Bravo, Silvia!
Te asteptam bebe sa 'vii' pe lume!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
32+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
ioanaa28 spune:
SILVIA
MIRUNA 
LORIANGI
SA VA AJUTE DUMNEZEU SA AVETI NASTERI USOARE, LAPTIC DIN BELSUG, BEBEI PAPACIOSI...SI VA ASTEPTAM CAT MAI CURANT ACASA !!

Ioana,
37+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
andira spune:
Ramy - ti-am vazut ariciul mic, ce scumpa e!!
Nici nu zici ca a avut 2200g, si e tare frumoasa! Sa va bucurati de ea
.
Si am si eu o intrebare, off-topic
: stiti pe cineva (in Buc) care face mobila la comanda? Firme sunt multe, stiu, dar ma gandeam la cineva testat, sa fie de calitate, si sa nu ma duca in cine stie ce sume.
Vreau un dulap de haine.
Multumesc!
33+
andira spune:
Diana - cam greu cu intalnitul atunci, ca e cam mare distanta, dar rezolvam noi cumva
.
33+
annya9 spune:
Andira, stiu eu pe cineva pentru mobila. Eu astept zilele astea sa-mi vina 2 dulapioare si iti spun si tie cum au iesit. Daca sunt multumita iti dau si tie nr. de tel. (sau ti-l pot da si inainte). Nu stiu inca preturi... Eu mi-am facut mobila la ei acum 6 ani...in toata casa si a iesit super. Insa aveau alt patron, iar din baietii care lucrau atunci, doar vreo 2 au mai ramas. Sper sa fie ok si de data asta si sa te poata ajuta si pe tine...![]()
31+
Radu Alexandru
poze
Bumbitza spune:
Ina, eu am luat sterilizator (de fapt l-am primit de la cineva) si un set de biberoane new-born si 2 tetine 3luni+, just in case.
Acum tu faci cum crezi ca e mai bine. Si eu sper sa am cat mai mult laptic, am inteles ca e si genetica trebshoara asa ca sa va intrebati mamicile cum a fost in cazul lor.
Ramy, superba zambareata Briana!
Hai Silvia!!!!! Nastere usoara! Multumim Anca pt info, urmatoarele vesti le asteptam de la Rebi
Andira, cred ca ma voi duce eu maine la expo, fac o lista cu ce vad pe acolo (sa ma uit in special la carucioare nu? <600ron, cred ca doar sport se gasesc, fara alte accesorii). Noi in afara de dormitorul nostru (pe care regret ca l-am cumparat din magazin pt ca e de foarte proasta calitate desi a costat destul...), am facut mobila pe comanda. Daca reusesc fac azi poze cu biblioteca si bucataria. Holul (cuierul) si camera bebelinei inca le asteptam. Am mai facut si-o debara simpla ca un dressing...preturile zic ca-s acceptabile. Mai pe seara il intreb pe sot de date de contact si iti trimit un pm.
Mihaela stiu si eu de faza cu lapticul la vacutze
dar stiu ca au ele o masura de retinere intentionata a lapticului pentru vitel si numai pt el si atunci de asta dadea drumul la robinet cand era el prin preajma
.
34+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#
miria_cristina spune:
Fetele, va pup pe toate!!!!!

Sunteti asa bune sa intrebati de mine!

M-am gandit la voi, dar n-am fost in stare sa scriu si nici sa intru. La inceput pentru ca mi-a fost tare rau. Am avut saptamana trecuta ameteli nasoale si o stare generala ciudata si rea. Ma simteam obosita si fara putere, iar de stat in pat nu puteam ca nu-mi gaseam locul.
Am avut noroc ca Dami era la gradi si am putut vegeta fara probleme de constiinta.
Apoi, cand ziceam ca mi-am mai revenit, au inceput drumurile, ca daca tot aveam fata sub supravegherea altora sotul vroia sa merg cu el pe unde trebuia sa ajunga ca sa-mi dau cu parerea. Avea de rezolvat treburi legate de casa de la tara si sigur stia ca nu-mi vor conveni, asa ca, m-a tarait dupa el.
Iar nu mi-a prins bine chestia asta, dar intr-adevar daca lua singur deciziile cred ca bagam divort.
Este atat de nepractic si "copil" cand ia cate o decizie, care practic costa si bani si este si serioasa, de ma intreb ce varsta are in realitate. Si ma face sa ma simt batrana.
Acuma, adica azi, Dami e acasa a a reusit dupa o saptamana de gradinita sa raceasca din nou. Nu stiu cum o voi scoate cu ea la cap cand va incepe scoala, daca raceste in ritmul asta. Cand o tin acasa nu are nimic cu toate ca nu sta in incubator, dar cand merge in colectivitate unde unul stranuta, altul tuseste si toti sunt muciosi, rezista tare putin. Si bag in fundul ei cu nemiluita. Chiar nu stiu ce nu i-am dat pana acum.
Am mai luat si aparat salin care cica ajuta la respiratie. Eu nu-i simt eficienta (tot bag Olynth in mine) poate la ea, acuma sa fie bun.
Hai, ca mai aveam de zis, dar m-am grabit sa dau un scurt raport, ca ma simteam tare datoare.

Cristina +29
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

). Asteptam noi vesti minunate!