Hai Silvia, Miruna, Loriangi! Iepurasi 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Din categoria intrebari tampite vin si eu cu una:
"Dupa ce ati sterilizat biberoane si pompa de san in ce le tineti?"

Totusi inca o strigare.Miria unde esti fataa?Daca as stii ca te dragaleshti de la Valantain pana la Dragobete ti-as zice ca exagerezi si ce-i mult strica..Intre doua partide de amor nebun da si tu un semn de viata.

+38 cuGeorge-Theodor

AMR 12 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui annya9

Si eu abia astept ziua de maine! Am intalnire cu bebe si sper sa fie ok. Sunt foarte curioasa in ce pozitie se afla acum, pentru ca eu nu reusesc sa-mi dau seama.
Tot maine incepe si Babyexpo la Sala Polivalenta si tine pana duminica. Programul zilnic este de la 10-18, iar duminica parca doar de la 10- 16.
Vreau si eu sa gasesc carucior si patut, sa iau pampersi sa fac contract la Cord, sa iau sterilizator vreo 2 bineroane. Sa vedem cu ce ma intorc acasa din toate astea... Eu sunt optimista. Sper sa ajung vineri ca sa evid supraaglomeratia din weekend.

31+ Radu Alexandru
poze

Bafta maine la eco! Sa vii cu vesti bune
Eu cred ca ma duc maine la Babyexpo, mi-e ca de vineri seara deja e f aglomerat.
In afara de carucior, caut si eu un umidificator bun, saltea pt patut si saltea de infasat, si mai vreau sa ma interesez si de asigurari+polita de studii pt bebelina, ca am vazut ca vor fi prezenti si cei de la ing.

34+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna mamicute si burtici,
In primul rand mai scot si eu ceva motate pentru GREENFROG,MIRUNA si LORIANGI ,
curaj fetelor, curand veti fi cu minunile voastre!Nasteri usoare!

Apoi,felicitari IRINA, sa-ti traiasca bebe RARES, sa fie papacios si cumintel,sa creasca mare, sa va aduca multa bucurie!Un buchet de pentru proaspata mamica!

OANA, ma bucur ca sunteti ok si bebe Eric papa tzitzi, asa e,nu poti descrie in cuvinte ce simti cand iti tii puiutul la piept!

GABY, deja va plimbariti? Suuper, abia asteptam si noi, mai stam vreo saptamana si evadam si noi. Ii place la aer bebitzei Joy? Asa e, asa se uita al meu la Briana parca ar fi rupta din soareL-am intrebat daca isi mai aminteste ca vroia baiat si a zis ca el n-a vrut.A uitat Va pe amandoua

BABYANGEL,da,sunt hainute pt nou-nascutiDar a fost asa,v-am tot zis ca nu aveam mare lucru cumparat si ce aveam erau mici, dar pt bebei mai "intremati", nu pt bebe de 2200 g la cat a scazut Briana dupa nastere...si pozele sunt facute in spital si acasa in zilele dupa ce am ajuns acasa. Si seara la 8 cand mi s-a rupt apa a fugit frate-meu si a cumparat cele mai mici salopete pe care le-a gasit, marimea 0, dar tot inota in ele saracutza!Las'ca crestem noi mari! Deja avem 3 kg!Si cercelusii i-am pus din spital, in ziua cand am plecat acasa, ca am zis ca daca nu-i punem acolo o sa-si gaureasca ea urechile cand va vrea

KOSSIR, pozele sunt la semnatura,poate reusesti totusi sa le vezi. Se pare ca noi avem 2 ratusti nu iepurasisi a mea sta cumintica la baita.

CHILD, stai linistita,va fi totul bine,o sa vezi! Nu e prea placut sa stai in spital, dar pt binele bebe-ului ce nu facem?

REBIANA,poate scapa Luca fara mari mancarimi, multa sanatate si sa treaca repede bubitele!

BOBITA,nu te stresa, nu esti singura cu sarcina pierduta in antecedente la noi in odisee,eu am pierdut o gemelara la 22 saptamani si mai sunt fete care au suferit pierderi, nu e usor, dar uite ca acum am o mica minune acasa!Nu te mai gandi la ce a fost, gandeste-te ca acum va fi totul bine si mai ai putin si o sa-ti tii si tu minunea in brate! Curaj, vei vedea ca va fi totul ok de data asta.

Revin,ma cheama minunea

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Multumesca mi-ati zis!

Hm, daca e de maine nu prea cred ca ajung...
Inca n-am depasit pragul de 34 saptamani, si sa stau pe acolo prin aglomeratie... ma mai gandesc.

Se duce cineva maine? Poate imi spuneti daca merita sa ma urnesc sau nu .

Oricum, mai mult de 500-max 600 lei nu vreau sa dau pe carucior, si mi-e sa nu vina cu cine stie ce limuzine pe acolo...

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neata fetele,

intru si eu sa le incurajez pe Silvia, Miruna si Loriangi, nastere usoara fetelor si va asteptam la raport cu minunatiile de iepurasi.

Apropo de ce scria si Jasmine, eu inca nu mi-am cumparat nici biberoane, nici sterilizator, nimica de genul asta (pompa de muls electrica am, am primit-o de la o prietena) oare sa mi le iau de acuma? sper sa am lapte si sa nu am nevoie pe termen scurt... nu stiu ce sa fac.

va pup pe toate si sa auzim numai de bine.

Ina 35+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ella - eu le tineam intr-un prosop curat, pe cele pe care nu le ambalam.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Mesaj de la Silvia:

Sant in sala de nasteri. contractii regulate. Mergem pe nastere naturala cu epidurala. Am eliminat dopul gelatinos. Doare suportabil.Va pup ,Silvia

bravo Silvia! Haide bebe repede si sanatos

Anca

cu Codrin Fabian in 39 saptamani!!
AMR 10 ZILE maxim !!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetele!

andira si celelalte fete care ati intrebat de Miria si nr ei de tel..il gasiti in lista din docs.
Rebiana sper sa treaca repede rubeola lui Luca. Multumim de urarea de Dragobete!
Anca multumim pt mesaj!
Silvia, travaliu cat m scurt, o dilatatie cat m repede si o nastere cat mai usoara!
Dianami mananci drojdie pt a nu m cadea parul? sau pt ce?
bobita2010 stai linistita ca totul va fi bine, de data aceasta! Vei naste un bebe sanatos..
Mihaela respecta tratamentul (chiar daca iti este rau ), si fara eforturi, va sta bebe in burtica, macar 2-3 sapt, daca nu m mult.

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Castelana, Jasmine aseara gandeam ca doar asta imi mai lipsea.. sa faca Luca rubeola. Din nu stiu care motiv ma taiau si cateva contractii dureroase; parea ca se aduna toate. M-am linistit spunandu-mi ca Dumnezeu are un mod de a aranja lucrurile care pt noi, oamenii, poate fi de neinteles pe moment insa stiu cu siguranta ca tot El nu-ti da mai mult decat poti duce.

Asa este!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 32+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Tocmai vroiam sa scriu mesajul de la Silvia dar reusesc mereu sa fiu ultima!
Ma bucur ca va naste natural (ma bucur si mai mult ca va avea epidurala, ceea ce-mi doresc si mie! ). Asteptam noi vesti minunate!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Multumesc fetelor pt. gandurile frumoase.

Haideti sa va spun ceva legat de scosul laptelui cu pompa. Eu oricat m-am straduit si orice pompa am incercat nu reuseam sa scot mai mult de 25 ml din ambii sani, doar bebe reusea. Asa ca nu va descurajati, nu inseamna ca nu aveti lapte, doar ca nu toate femeile se pot mulge. Puneti copilul la san de cate ori doreste la inceput si lactatia se regleaza, sanii fabrica atat laptic cat ii trebuie lui bebe. Am citit undeva ceva de genul ca unele femei sunt atat de inhibate in fata pompei incat lapticul nu vrea sa iasa. Acum o sa va mai zic ceva, sa nu va suparati, pls. Eu am crescut la tara, cu tot felul de animale in jur. Ei bine, vacuta nu dadea lapte la muls, pana bunicul nu dadea drumul vitelusului la alaptat. Mi s-a parut asa minunat. Oricat se chinuia bunicul veneau doar cateva picaturi de lapte, cand venea vitelul, scotea si bunicul pe langa el o gramada.

Diana mersi mult de detalii. De asta mi-e si mie teama, sa nu se rupa apa sau ceva sapt astea si apoi da-i si indura la nastere. Acuma numai Dumnezeu stie cum e mai bine, le randuieste El pe toate.

Rebiana pupici lui Luca, sa teaca repede bubitele. El a facut ROR-ul? Mie imi pare rau ca i l-am facut Elenei, preferam o imunizare naturala si pe viata.

Annya succes maine la doctor.

Oanka eu zic sa nu stai in pat, mai bine te plimbi putin, te va ajuta la nastere. Acum esti la termen, gata cu odihna

Dayanara apoi la tine e ok cu contractiile, eu simt totusi contractii dureroase la miscare gen dat jos din pat.

Ellanika spor la plimbarici. Asa mi-a venit si mie un chef, mai ales ca s-a incalzit vremea aici pe la noi.

Mihaela34+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput