Hai Silvia, Miruna, Loriangi! Iepurasi 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 6
andira spune:
Jasmine - imi pare rau ca n-ai avut lapte...
Poate de data asta vei avea... daca nu, nu te stresa, asta e, creste foarte ok si cu lapte formula.
Si eu am sterilizator, si vreau sa iau si 1 biberon, sa il am in casa pt orice eventualitate, chiar daca vreau sa alaptez.
Nu-ti mai fa procese de constiinta cu alaptatul, fiecare e asa cum poate.
Nici eu n-o sa-mi iert in veci ca m-am intors la servici cand Nati avea 3,5 luni... nici nu vreau sa-mi aduc aminte.
Mai mult de 6 luni n-as fi putut oricum sa stau, pt ca eram pe indemnizatia de 6 mil, dar... anyway.
Deci sa fim optimiste, tu ca o sa ai lapte si chiar si fara, bb o sa fie oricum fericit, iar eu ca o sa pot sta acum 2 ani acasa
.
Dar ai luat ceva! ![]()
Sa le poarte sanatos! Voi v-ati hotarat la nume?
33+
mihaelagrosan spune:
Diana mie doctorul mi-a dat sa iau sapt asta si cealalta si ma gandeam ca e cam mult
, deci pana intru in sapt 37. Eu mai auzisem ca gynipralul ar cam intari colul si apoi la nastere se dilata mai greu, iar eu vreau nastere naturala. Ei acum nu conteaza prea mult, mai important sa mai stea sa dospeasca putin in burtica, sa nu fie prea miculuta.
Alex papaciosul, e grea perioada asta cu puseurile de crestere, ca sta atasat toata ziua de tine.
Mihaela
34+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
andira spune:
Bumbitza - cand e Baby expo si unde?
Poate aruncam si noi un ochi, tot pt carucior...
33+
ellanik spune:
S-a vorbit de durerile de coloana si de picioare.Ei bine ,si eu experimentez aceste minunatii si-s simpatica rau cum traaag de piciorul ala beteag de zici ca-s mamaia saraca dupa ce a curatat un cos de porumb.Si simt o durere intr-un punct la dreapta coloanei de ma seaca.Dar...asta e farmecul!
Dupa nu ma va mai durea nimic deci voi fi ca noua!Sau ca zece depinde de cat voi baga in mine sa stimulez lactatia!!!![]()
+38 cu
George-Theodor
AMR 13 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Bumbitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Bumbitza - cand e Baby expo si unde? Poate aruncam si noi un ochi, tot pt carucior... 33+ |
De maine incepe si tine pana duminica (25-28febr deci), la Polivalenta ca si anul trecut. Eu sper in primul rand sa gasesc carucior si apoi sa mai tai de pe listuta una-alta ce mai am de cumparat.
34+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#
Dianami spune:
| citat din mesajul lui andira Diana - cred ca intrebarile alea de mai sus suna a interogatoriu Scuze, ideea era ca poate peste vreo 2 luni ne vedem. Noi mergem in IOR, imi place tare mult parcul asta, si abia astept sa vina aprilie si vremea frumoasa. Mihaela - ma bucur ca sunteti acasa, sper sa mai rezistati inca 2 saptamani ca sa fii tu linistita .33+ |
, cand suntem toti 5. In rest mergem la 2 locuri de joaca dintre blocuri sau, daca ne simtim in stare, dam o fuga in Herastrau.Baby Expo incepe maine, la Polivalenta. As fi dat si eu o fuga, insa trebuie sa-l iau pe Alex cu mine si parca n-as risca.
Maine sau poimaine trebuie sa merg la controlul de 6 saptamani, insa nu stiu daca ajung, din acelasi motiv, nu-l pot lua in spital cu mine.
Iar azi trebuie sa merg sa fac o hemograma, la Medlife pe Grivita. Ajung f repede, dar mi-e lene sa plec de-acasa.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Bumbitza spune:
| citat din mesajul lui ellanik S-a vorbit de durerile de coloana si de picioare.Ei bine ,si eu experimentez aceste minunatii si-s simpatica rau cum traaag de piciorul ala beteag de zici ca-s mamaia saraca dupa ce a curatat un cos de porumb.Si simt o durere intr-un punct la dreapta coloanei de ma seaca.Dar...asta e farmecul! Dupa nu ma va mai durea nimic deci voi fi ca noua!Sau ca zece depinde de cat voi baga in mine sa stimulez lactatia!!! +38 cu George-Theodor AMR 13 zile .... maxim !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici |
Si am momente, destul de dese, in care daca nu ma tin de ceva simt ca ma prabusesc de durere, pur si simplu nu mai pot pune piciorul in pamant
...asta sa fie problema!
34+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#
annya9 spune:
Si eu abia astept ziua de maine! Am intalnire cu bebe si sper sa fie ok. Sunt foarte curioasa in ce pozitie se afla acum, pentru ca eu nu reusesc sa-mi dau seama.
Tot maine incepe si Babyexpo la Sala Polivalenta si tine pana duminica. Programul zilnic este de la 10-18, iar duminica parca doar de la 10- 16.
Vreau si eu sa gasesc carucior si patut, sa iau pampersi sa fac contract la Cord, sa iau sterilizator, vreo 2 bineroane. Sa vedem cu ce ma intorc acasa din toate astea...
Eu sunt optimista. Sper sa ajung vineri ca sa evi7 supraaglomeratia din weekend.![]()
31+
Radu Alexandru
poze
nafi spune:
Salutare fetelor!
Acum am reusit si eu sa ma "activez" cu o cafea dupa o noapte destul de agitata, cu durere de spate si arsuri de stomac...Le-am venit de hac abia pe la 3 am si pe urma am adormit in sfarsit. Asta e , le ducem pe toate ptr ca o facem ptr cauza cea mai dreapta si mai minunata. cand ne vom tine pruncii in brate
, aceste dureri vor fi date uitarii intr-o clipa!
Vad ca suntem inca in asteptarea celor 3 noi iepurasi de dragobete asa ca scot repede niste majorete pentru cele 3 brave mamici

Aici e un soare superb asa ca ma grabesc sa merg in oras sa fac o plimbare ( din pacate de Dragobete sunt singurica...dar recuperam noi dupa...).
Sper la intoarcere sa gasesc noutati despre noii iepurasi!
O zi frumoasa fetelor , sa dati si sa primiti multa multa dragoste!

33 +
Riccardo
Dianami spune:
Mihaela, Gynipralul inhiba contractiile uterului. De-aia se opreste la 37 sapt, sa apuce sa se elimine tot pana la 38, cand esti la termen. Altfel uterul nu se va mai contracta cum trebuie la nastere (am patit-o eu la Andrei, insa mi s-au rupt membranele in plin tratament, la 36 s+2 z; m-am dilatat extrem de greu pt. ca nu apucasem sa opresc tratamentul). 
In legatura cu diversele dureri: eu sunt ca noua. Nu ma mai doare nimic, respir bine, nu mai am nasul uscat, ba chiar dorm pe burta
. Sunt sadica, nu? ![]()
Dupa nastere dispar toate ca prin minune, treptat. ![]()
Oanka,
.
Am stresat-o pe Oana cu un telefon. E bine, asteapta sa se elibereze rezerva in care va fi dusa si acolo il va primi si pe bebe Eric. Daca e totul ok, pe vineri vor pleca acasa.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)