Hai Silvia, Miruna, Loriangi! Iepurasi 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 19
andira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina Apropo, care dintre voi a folosit in sarcina fixativ? |
Eu am folosit. Ce nazbatie ti-a mai trecut prin cap?
33+
andira spune:
Hai ca am cautat acum pe net ce inseamna.
Deci, daca am fetita, pot sa stau linistita?![]()
33+
Rebiana27 spune:
Am dat si eu un search.. m-am relaxat ca stiu ca voi avea fetita (ca doar nu m-apuca paranoia sa-mi fac griji retroactiv
)
Ideea e ca nu exista inca niste cauze pe deplin elucidate... si sincer, eu n-am auzit pana acum, printre cunostintele mele, pe cineva care sa se fi confruntat cu asta!
Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Jasmine spune:
lara - super vestile de la eco!!!
miria - daca hipospadias e ce cred eu,nu vad ce legatura are fixativul cu problema asta
33+ 
annya9 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina Pai, depinde cat ai folosit. Da, cica provoaca hipospadias. ![]() Cristina +30 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
N-am folosit mult, doar cateodata, cand nu-mi statea bretonul.

31+
Radu Alexandrupoze
honeybaby spune:
Miria- nu stiu ce-i ala hipo...
Roxana - vb cu el daca vrei. Cred ca mai sigur iti dau o lista cu lucruri nefacute in mod normal intr-o sarcina![]()
Andra - o
si un
sa-i treaca colicii lui Yanis
Am desfacut capacul de la sterilizator si acum astept sa se usuce obiectele din el. Ma intreb daca se usuca pana nasc
Aaaa eu am sterilizat si clestele cu care trebuie sa scoase obiectele din sterilizator![]()

Denisa,
34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
nafi spune:
Mai...m-ati facut curioasa cu hipospadias-ul asta!
Am cautat si eu ceva info pe hipospadia.ro
"Hipospadiasul este o malformatie congenitala a penisului care const#259; în prezen#355;a a trei anomalii anatomice:
deschiderea uretrei (meatul uretral) între vârful penisului (unde se deschide în mod normal) #351;i perineu (regiunea dintre baza scrotului si anus)
dezvoltarea prepu#355;ului doar pe fa#355;a dorsal#259; a penisului
încurbarea ventral#259; a penisului "
Eu am baiat dar nu am folosit fixativ asa ca stau linistita!
Eu am facut astazi o mega plimbare de 3 ore ca a fost o vreme superba. dar am obosit de am ajuns pe branci acasa...
Oricum...ochii ii mai pot misca , asa ca stau cu ei pe forum sa vad daca primim vesti despre noii iepurasi care trebuie sa apara azi!
O seara placuta tuturor!

33 +
Riccardo
Ioanact spune:
Doamne Ajuta, sa fie totul bine!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
32+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
ellanik spune:
Deci Miria esti dusa fata draga.Tie nu-ti prieste pauza publicitara trebuie musai sa faci cate ceva ca vad ca-ti trec prin minte toate grozaviile.![]()
Honey tu esti mai shmekera cu sterilizatul clestelui.Auzi da' pe ce le-ai pus?Pe o masa, ceva,nu?Masa ai sterilizat-o?![]()
Rebiana , Dayanara 
Asaaa.....Am fost la eco si calare.Pfuai ce m-am mai cracit!Sincer, mi-a cam placut !!!Col inchis, care incepe sa se inmoaie la rugamintile mele, copchil cuminte si grasanoc, adika 3600 gr, tensiune 12 cu 8, dr a zis ca sigur nu nasc intr-o saptamana si nici nu mi se mai lasa burta ca cica n-are unde...ca bebe e de sus pana jos....Singurele semne ca se apropie nasterea sunt: miscarile mai lente ale lui bebe si contractiile dureroase de care am inceput sa am parte si pe care le savurez cu o moaca de paralizata de sotul isi tine respiratia si intreaba scurt:"Iau geanta?"Avem sanse de nastere naturala dar...sa vedem sa vedem cum o sa iasa.Pupatuci la toate lumile.Hai mamicilor cu vesti bune!
+38 cu
George-Theodor
AMR 12 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Alice_ spune:
Hop si eu.
Ce spor aveti fetelor
abia apuc sa citesc tot.
Vin si eu cu o intrebare legat de contractii. Eu sunt la al doilea copil, dar va spun pe bune ca nu stiu sigur cum trebuie sa se simta o contractie
De aseara simt ceva dureri mai intense, dar nu sunt sigura ca ar fi contractii sau nu.
Eu la prima nastere am 'fugit' la spital ca mi s-a rupt apa, deja aveam dilatatie de 6, apoi peste 1 ora (in care ne-am ocupat sa gasim o vena pentru cateter, si ma antrena moasa cum sa-mi ridic genunchii pentru impins) am nascut.
Acum, as vrea eu sa fie similar
dar m-as mai linisti sa stiu daca simt contractii sau or fi alt fel de durere
---------------------------------------------
vine al doilea
38+ Felix Manuel
si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007
www.elemental.ro/blog" target="_blank"> blog

http://photos.yahoo.com/miria_cristina