"Abdomen extra-plat: Beachbody (18)"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

gata la treaba, las calculatorul ca trebuie sa intru in action:-)

Va , mai revin cand am ce raporta

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Deus, am o intrebare-intrebatoare: spirulina poate afecta sistemul endocrin, hormonii?De mult voiam sa incep o cura cu spirulina, dar am amanat-o pt ca pe 8 martie merg la endocrinologie pt analize si ma gandeam sa nu schimbe ceva pe acolo (in bine sau in rau), as vrea sa-mi iasa analizele asa cum sunt hormonii mei fara "adaosuri". Iau ulei de catina si mi-am cumparat si catinofort, am zis sa fac o cura mai puternica si am citit pe prospect ca are si spirulina. Le-as lua ca daca iau si uleiul sa fac cura de o luna cu ambele.Stiu ca tu iei spirulina si banuiesc ca te-ai documentat bine inainte sa le iei, ai gasit pe udneva vreo informatie referitoare la efectul asupra hormonilor?

Sa va zic o intamplare...de ras, daca n-ar fi de plans AM fost la medic si asistenta mi-a facut fisa de inscriere.O tanti tare simpatica, plinutza bine de tot. SI la un moment dat imi zice "Hopa pe cantar" Si ma urc eu pe cantar, se uita ea la kg "57" , se uita la mine din cap pana-n picioare si zice "da-te jos ca nu merge bine". Il scutura bine, se urca ea pe el sa-l verifice si zice "no, acuma merge bine. hop pe el".Si eu hop pe el, kilele tot la fel . Si atata mi-a scris pe fisa. Pai asa m-am demoralizat!! 57 de kile?? Mie nadragii mi-s toti largi la fund si pe picioare,si arat ok, e drept ca burta e...burta, dar de unde saracia 57 de kile? Onitza, daca bine imi amintesc are aceeasi inaltime ca mine, 1.66-1.67 si a nascut de 2 sapt. si are 54 de kile si eu 57. Offff....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Deus, bafta cu jobul, ma rog pentru tine sa reuseasca doamna cu sala. e buna ideea cu salile pt. femei >40 yo.

Codrina, super faza, nu te plange ca 57 e de bine!!

Caro, muah, te mai vede si pe tine omul la fata! Idem pe Onitza, dar tu ai circumstante atenuante si-o greutate de invidiat, felicitari!!

raportez warm up cu balerinii din new york, vol. 2, partile 1-4, cardio cu fetele cucuietele de-aici (editez: greutati la maini de 2.5 lbs):
http://www.youtube.com/watch?v=LG03n9mXn9o
apoi 162 abdomene cu masinaria ruginita, apoi cool down cu nenea de-aici:
http://www.youtube.com/watch?v=MYmbDbdedZc

tan taa naaam. si-acu po sa lesin linistita, mi-am facut damblaua.
ma duc la nani sa ma visez ileana cosanzeana cu talia ca ccc coada la crizantema. AMR 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Nikole...eu as umbla putin si la mansarda...clar e ca ai si o problema de perceptie,nu esti nici pe departe slaba de speriat...eu am avut batute in cuie 47 kg toata viata de la adolescenta si dupa doi copii...asa sunt eu,asa mi-e felul.in viata mea n-am tinut o cura de slabire si n-am facut sport,sport la modul ca nici nu am alergat macar dupa autobuz eleva fiind...absolut deloc sport.am o figura destul de dezavantajata de kg putine,in sensul ca am pometii in afara,barbia lunga si i ntoarsa...iar asta imi da o mina rigida cand sunt slaba rau...in comparatie cu tine care ai o figura angelica,absolut o dulceata.eu zic sa vezi si partea frumoasa a lucrurilor..uite numai in forumul asta cate femei se chinuie sa dea jos kg...trebuie sa fie cumplit ma gandesc...tu trebuie doar sa te hranesti echilibrat .eu maninc din ora in ora,bine eu am alta dandana dar vreau sa spun ca mi-a fost greu la inceput...obisnuita sa sar peste mese...insa te educi si reusesti...nu exista nu pot.Despre peritol eu stiam ca e un antihistaminic care are ca efecte adverse cresterea poftei de mancare si produce somnolenta.eu l-am folosit la ambii copii ptr. urticarii,prurigo ,dermatite de contact si da,mancau mai bine cele 10 zile de tratament.
so,raceala n-a trecut dar acum vin de la sala...ca doua zile mi-a ajuns de bolit.astept copilul mare de la scoala si mergem toti la inot.
Deus eu una tin pumnii rau de tot...succes
sa-mi zici cu ce te speli pe cap,ce-i faci si cu ce dai pe par te rog mumos...sa incerc macar..daca n-are efect al tund cu masina.Mi-a placut tare cum iti sta,de asta te trag de limba.Danke.
Conchita-balerina,dar noi cum o sa stim cat de extraplata devii...ca pun mana in foc ca nimeni de pe forum nu stie cum arati...sau in foc n-o pun ca poate ma ard.
Allure...si cu pui si fara tot madama noastra ramai...ti-a venit bara aia...voiam sa te intreb cum merge...eu pe aia fac la sala...e responsabila de brandu meu!

Mergi la inceput

codrina13 - cam asta stiu eu despre spirulina
http://www.de-azi.ro/spirulina/

Ema - ma spal pe cap cu orice sampon, pun balsam si il clatesc doar pe jumatate, folosesc in general produse pentru parul cret. Am ceva produse din SUA pe care le pun pe parul ud si-mi usuc parul cu uscatorul de par la care aplic difuzor -stau cu capul in jos - dar nu uita ca minunea tine 1 zi maxim doua in cazuri fericite:-) dupa care il prind
Il descalcesc/periez doar cand il spal fiindca altfel este cat o capitza - o sa-mi fac intr-o zi poze sa vedeti ca ocup doar cu podoaba capilara toata oglinda

Urmeaza masa de pranz: ton in apa cu salata asortata
am mancat o gustare- 1 banana si am baut apa multa cu lamaie

va

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Multumesc Deus,in principiu si eu fac aceleasi lucruri insa musai dupa ce termin tot balciu tre sa-l calmez cu niste oloiuri ceva pe la varfuri ca stii cum arat?bu-hu-hu nu-i nimic...sparii dracu copiii dimineata,pe cuvintul meu.si eu al strang...dapoi ma apuca niste nervi ca ma doare pielea capului seara...si atunci ce naiba sa-l las sa creasca ca tot in coada al tin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

'neata

am bobinat micul dejun pe la 9, acum ma pregatesc sa ies la cumparaturi, si o mica plimbare, eventual o cafea la o terasa, cat sta omul cu Albastrel...care nu vrea sa se trezeasca chip, si e deja 10, uite asa ne dam mesele peste cap iar...

Deusssss, hai maiiii...poi daca maine vin in Cluj(as vrea eu, cunosc niste omuleti minunati pe acolo)si-ti cer ajutorul, ce faci?ma trimiti intai la psiholog?
Glumesc...eu cred ca daca ma vezi cu ochiul liber, stii ce ai de facut
Daca aveati o adresa de mail, puteam trimite niste poze mai...evidente, sa vezi unde-i buba.
Poate ar fi o idee buna, sa avem o adresa de mail, unde putem pune poze before/after...
Bafta multa cu posibilul nou job, sa dea D-zeu sa fie cum e mai bine pentru tine, pentru voi...

Ema, da, peritolul e...cu doua taisuri, da somn si foame!
Unde mai pui ca eu il inghiteam dupa micul dejun, iti dai seama ce fresh eram in timpul zilei...

Allure, cate calorii /portie au prajiturelele alea?
merg acum sa cumpar cele necesare, le fac azi.
nu stiu daca gasesc agave nectar, cu ce-l pot inlocui?
in loc de almond milk, merge coconut milk?ca pe asta eu mi-l fac in casa, si acum chiar am 100ml.

In rest...sa-ti fie de bine bunatatea de pui, mai ales ca era si organic.

Codrina,cu ce plante iti tratezi gastrita??

Conchi, multumesc si tie pentru sfaturi si lamuriri, de azi schimb ceva la alimentatie.
Esti amuzanta rau, doamna draga

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 34+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Nikole,sa stii ca suntem vreo trei sonate pe aici care ne-am pus poze la curu gol pe aici...in costum de baie ce-i drept da tot pe acolo e...alelalte macar n-au copii da eu ditamai...ma pregatesc sa devin mamaie deacum...ce-o fi fost in capu meu...la vreo doua zile m-o palit rusinea...si le-am scos.

deus...io ma rad in cap si port batice-turban...nu te ispitesc si pe tine?
Luminoasa!!!!daca ma auzi sa-ti zic ceva!tu ai mess?ca io numa de ala am...daca ai da-mi pe pm adresa si-ti arat pe web rochia(io-s sigura ca nu-i genu tau...ca am vazut la ce te arunci)da am zis ca ti-o arat si ma tin de cuvint.
deci eu asteptam cuminte ca o catelusa pe fecior de la scoala...ca mergem la inot,asa era programu azi...si fecioru ma suna...auzi draga,vezi ca mai intarzii ca mai vorbesc putin cu R in statie...(R e una de care-i place lui)...nu sta dupa mine!m-o spart copilu...pina acu 6 luni de se pupau niscai la tv intorcea moaca scarbosit tot...si acu lipseste la apel ca vorbeste cu R in statie.So...Lumi draga...n-oi fi io tocmai mamaie...da m-a indrept vertiginos spre titlu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikole

'neata

am bobinat micul dejun pe la 9, acum ma pregatesc sa ies la cumparaturi, si o mica plimbare, eventual o cafea la o terasa, cat sta omul cu Albastrel...care nu vrea sa se trezeasca chip, si e deja 10, uite asa ne dam mesele peste cap iar...

Deusssss, hai maiiii...poi daca maine vin in Cluj(as vrea eu, cunosc niste omuleti minunati pe acolo)si-ti cer ajutorul, ce faci?ma trimiti intai la psiholog?
Glumesc...eu cred ca daca ma vezi cu ochiul liber, stii ce ai de facut
Daca aveati o adresa de mail, puteam trimite niste poze mai...evidente, sa vezi unde-i buba.
Poate ar fi o idee buna, sa avem o adresa de mail, unde putem pune poze before/after...
Bafta multa cu posibilul nou job, sa dea D-zeu sa fie cum e mai bine pentru tine, pentru voi...

Ema, da, peritolul e...cu doua taisuri, da somn si foame!
Unde mai pui ca eu il inghiteam dupa micul dejun, iti dai seama ce fresh eram in timpul zilei...

Allure, cate calorii /portie au prajiturelele alea?
merg acum sa cumpar cele necesare, le fac azi.
nu stiu daca gasesc agave nectar, cu ce-l pot inlocui?
in loc de almond milk, merge coconut milk?ca pe asta eu mi-l fac in casa, si acum chiar am 100ml.

In rest...sa-ti fie de bine bunatatea de pui, mai ales ca era si organic.

Codrina,cu ce plante iti tratezi gastrita??

Conchi, multumesc si tie pentru sfaturi si lamuriri, de azi schimb ceva la alimentatie.
Esti amuzanta rau, doamna draga

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 34+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

la Cluj sau in alta parte nici o sansa sa te trimit la psiholog:-) pur si simplu eu sa fiu in locul tau m-as bucura la culme ca nu se pune pe mine, ca-s subtire...plus ca tu nu esti slaba, ai o alura fusiforma nu de slabanoaga. Conchita si Allure ti-au dat niste sfaturi tare bune si pertinente. Tu nu ai nevoie sa faci nimic miraculos, doar trebuie sa mananci mai des si mai sanatos.
Sotul tau ce zice? Banuiesc ca el nu se plange ca esti prea slabuta:-)
Sora mea are aceasi inaltime ca si mine dar este cu cca 6-8 kg mai subtire. Si nu este anorexica, mananca orice si nu face sport decat rar. Este o fire activa, uita sa manance si asa este de la 15 ani. De mic copil a fost subtirica. Eu in schimb am facut sporturi mai dure, am mancat mai cu pofta si m-am si ingrasat mult mai usor decat ea.
Ce n-as da eu sa pot sa mananc paste cu pesto seara impreuna cu copilul sau pizza...aseara i-am facut pizza si am salivat efectiv prin casaEu ma ingras daca mananc la liber. Nu ma fac obeza dar pun 10 kg intr-o iarna fara sa clipesc.

ma duc sa ma spal pe dinti si la sport cu fizicul meu

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

ema draga eu si mess-ul nu suntem prieteni:-) ma pricep la el ca Joiana la balet
adresa mea de email este sandastanescu@yahoo.com

CHIAR PLEC LA SPORT

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput