"Abdomen extra-plat: Beachbody (18)"
Raspunsuri - Pagina 10
Allure spune:
nu m-am culcat ca am inceput sa ma uit pe net dupa bilete de avion (Italia si Bahamas comparativ)...imi trebe o vacanta, nu mai merge! deocamdata nu m-am hotarit...
nikole poti sa pui miere in loc de agave syrup (sa fie din aia mai lichida) si orice lapte in loc de almond...soy, whatever (neindullcit!)...l-as ocoli pe ala de vaca doar. pentru gustul meu au iesit cam dulci, data viitoare inlocuiesc putin din sirop cu lapte.
e clar: noi femeile vrem intotdeauna ce nu avem
eu as prefera sa mi se vada coastele pe spate in loc sa am "paturica" de grasime...nu ca la tine s-ar vedea vreo coasta...aia e imaginatia ta!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
conchita spune:
mi-am luat ulei de coconut. and now what? am uitat ce tre sa fac cu el. :-))
nikole, iti scriu mai tarziu exemple de meniu, acum mi s-a terminat pauza.
Deus spune:
am revenit de la client,
am baut un fresh super cu tarate si acuma beau o cafeluta
Allure - votez Bahamas
Nikole indicele meu de masa corp(BMI) este 20,7
Conchita - deci peste 88 de zile sa-mi setez calendarul pe ziua ta?
Lumi ce faci, dormi in papusoi la ora asta ?:-))))
Caro, Ema, Onitza, codrina 13, Addicted, Chiquitita
Azi am alt client la ora 13 si la 17.30 sedinta cu parintii la gradinita:-)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
Deus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita Deus, dar e de rau daca avem portie dubla la salate? si eu mai scap in papusoi la faza asta. somn dulce, frumoaso. ce carte citesti?? m-am decis care sa-mi fie rewardu' in trei luni cand voi arata ca zana zorilor. poze profesioniste cu moi, de-alea bune de pus pe coperta de reviste (fitness, nu playboy). in costum "adevarat", cum am vazut-o pe Allure ca are, nu ca mine in budigai si tricou. AMR 88 zile. nimic |
marim stomacul si la urmatoarea masa mancam mai mult:-) doar atat, in rest de bine doar despre salate
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
codrina13 spune:
Nikole, pozele pe care le-am vazut cu tine cu burtica,una in fustita si sutien si cealalta cu un top turcoaz, acelea sunt pozele pe care le-ai pus acum? E clar, si tu ai probleme la mansarda :)
Ce burtica mare ai Pot sa intreb ceva? SI e valabil si pt celelalte mamici, eu va intreb pe voi ca daca as pune intrebarea asta pe altundeva sigur mi-as lua niste rosii in freza(si e proaspat spalat), daca nu si triunghiuri, patratele In timpul sarcinii, nu va doare/v-a durut pielea de pe burta? Eu cand sunt balonata(adica balonata rau de tot ca eu sunt balonata in fiecare seara, dar cand sunt tare-tare balonata) ma doare parca pielea cum sta intinsa. Si cand ma gandesc la sarcina si vad burticile alea (frumoase) ma gandesc doar la ce intinsa e pielea si ce rau tre' sa doara. (ziceti ca nu doare ca altfel ne speriati pe mine si pe Lumi si nu mai facem bebei ) Acuma pe bune, doare? Sorry daca e stupid intrebarea, dar ma framanta de ceva timp si trebuia sa o pun
Eu cu burtica la barbati sunt invers, nu suport "cu". Mi s-a intamplat sa fiu cu un tip, absolut nimic special, si cand i-am vazut patratelele mi s-au aprins motoarele Sau sa fiu innebunita dupa un tip, si cand si-a dat jos camasa si am vazut olecutza de burta, ca prin camasa nu vazusem "brauletzul de slaninutza", mi s-au racit motoarele. Fiecare cu stolurile ei de pasarele
Lumi, ce Insanity la mine ca abia hiphop-aiesc
Conchita asteptam pozele profesioniste
Allure, Italia???? Hmmmmm....
Ema, m-ai zapacit complet cu familia voastra multi-lingvistica. Cred ca e ca la turnul Babel la voi acasa Mi-ar placea sa stau cu voi vreo 2 luni, mama cate as invata Ma tenteaza acuma ideea de a invata nitzelus de germana, ca engleza si franceza stiu, germana imi place atat de muuuuuult cum suna, dar mi se pare taaaare grea...hmmm, mai vedem. Stai linistita ca nu conteaza cum scrii, important e sa scrii , sa povestesti cu noi!!!! Eu intrebam de faza cu subiectul ca in momentul de fatza ma streseaza la mine chestia asta (si la mine e vorba de job, ca traducerile mele tre sa fie "perfecte" din toate punctele de vedere. Ei, nu chiar perfecte, dar sunt eu asa, mai perfectionista).
ce-mi place relatia pe care o ai cu baietii tai!! Cand oi avea si eu(Doamne da!)o sa vin sa cer sfaturi de la voi! Sper sa mai fiti pe aici peste...muuulti ani.
Deus, cand te vad la ce ore te trezesti, in fiecare zi imi propun ca maine sa iti iau exemplu si ma trezesc (nu la 5!! NO WAY!!) dar sa ma trezesc cu o ora mai repede sa fac o tura de sport, dus prelungit si mic dejun acasa. Dar... Dimineata cand suna ceasul, il opresc si-l pun sa sune peste o ora La naiba cu problema mea cu trezitul dimineata! Nici cum nu reusesc sa ma mobilizez!
No gata pauza, sa mai si muncim!
onitza spune:
CODRINA, nu te doare f tare, nu te speria. Abia prin luna a noua posibil sa mai simti disconfort , dar nu durere neaparat.
Fetelor, va citesc pe diagonala, zau. SUnt asa haioasa, sar peste randuri cu cititul, dar salvez toate linkurile puse de voi, cu excercitiile, peste alea nu sar!
Am vazut-o pe cuscra sexoasa, mama mia ce abdomen marfa!!!! Si cand ma uitam la pozele astea superbe, mi se desfasura in minte meniul Luminitei cu toate buantaturile si ma intrebam cum e posibil sa arate asa bestial!!! Se pare ca Shaun face treaba buna! Ma rog, meritul e si al Luminitei ca se tine de sport! Bravo, LUmi!
Deus spune:
poze proaste:-) cu abdomenul meu "extra-plat" azi dimineata dupa micul dejun - deci putin umflat!
http://family.webshots.com/album/576858287hCrKMq
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
carolinah spune:
Nikole, ti-am ratat pozele, dar daca fetele astea zic ca arati bine, eu le cred! Doamnele alea de la Dove sunt cam plinute, ca sa fiu sincera. Daca ai fi ca ele, ai vrea sa fii ca tine acum
Barbat cu burtica n-am, dar nici cu super six pack. Insa cand s-a ingrasat la un moment dat vreo 5 kile si a pus colac, eram destul de neplacut surprinsa cand il luam pe dupa mijloc. Apoi le-a dat jos, din fericire, ca are prea multe costume scumpe si nu-i convine sa-si cumpere altele.
Sotului meu ii plac plinutele, cu forme. Cand ne-am cuplat eu aveam cu 10 Kg mai mult ca acum... Asa ca n-am voie sa slabesc prea tare, asta este... BMI am acum pe la 21, ceea ce e OK din punctul meu de vedere, dar nici nu-mi pasa nr de Kg, ci tonusul si forma. La tonus am de lucrat acum.
Si ca tot veni vorba de lucrat, sunt racita, asa ca sportul pica. Lichidele insa sunt la mare pret azi, altceva nu prea pot inghiti ca ma doare gatul de mor.
carolinah spune:
Conchita, si mi-am luat si eu coconut oil organic de la Now Foods. Pana acum l-am bagat intr-o reteta de salam de biscuiti de post pt sot (in loc de margarina, bleaaaaaaah) si m-am dat pe maini, ca miroase bestial si e tare bun.
Scrie ca-l poti pune in salate si mancaruri, dar mie imi miroase prea dulce, prea de desert asa, nu merge decat la mancaruri de alea thalandeze etc, in care ai baga in mod normal coconut milk.
Alte idei, doamnelor, ce sa facem cu coconut oil?
Ele spune:
fetele cu pozele...ma apuca oftica ...Nikole, Deus, Lumi, de Ema nu mai zis ca o vazui cand a postat ...vreti sa mananc morcovi o luna incepand de azi???
Margelute
Elena & Denisa
NOI