MONTIGNAC (134) ... Stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 8

melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik puisorule nu stiu cine a facut studiile ca am tot dat pe google si nu am gasit chestii stiintifice despre asa ceva..insa daca eu am inteles bine...iaurtul obisnuit scade nivelul de cortizon din corp..CEEA CE NU E BUN DELOC...cortizonu ajuta la scaderea inflamatiei in corp...daca ala nu te ajuta...atunci..well treci pe corticoterapie... |
Ia sa-mi zici tu mie ce leg are cu cotizonul si unde ai citit.Ca aici m-ai lovit...eu cam am nevoie de terapie cu cortizon si sunt interesata.Da un link, argumenteaza...
Va pup de noapte buna.

brindusik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui melany72
Ia sa-mi zici tu mie ce leg are cu cotizonul si unde ai citit.Ca aici m-ai lovit...eu cam am nevoie de terapie cu cortizon si sunt interesata.Da un link, argumenteaza... Va pup de noapte buna. |
nu nu..asa scria femeia aia pe forumul de spune puisorul ca iaurtul obisnuit scade cortizonu si insulina..asta am inteles io...si de asta am protestat ca nu e ok sa scada cortizonu..ma rog asta daca ar fi adevarat...dupa cum spuneam...femeia aia o spus niste chestii fara sa citeze surse de unde o scos toata treaba asta
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

brindusik spune:
monnvas nu primit nici un mesagel de la tine...
cat despre somn...nu merge nici treaba asta...de 3 saptamani dorm cam 5 ore noapte..ce-i drept nu s-o pus nimic pe mine..insa nici nu o scazut

ninha spune:
Cum naiba slabiti voi de la nesomn, ca pe mine ma ingrasa! Eu, dimpotriva, daca dorm mult slabesc. Cand eram nemaritata si dormeam pana la 10 dimineata eram slaba si aveam o burta plata! ( nici nu-mi vine sa cred ca asta se intampla numai cu doi ani in urma
Oricum, n-am nimic de raportat saptamana asta. Strudelele, fir-ar mama lor sa fie!
. De azi gata! sa nu mai vad nici un strudel si nici o cioco neagra! Apropo, cacao goala cu apa pot sa beau?
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

andanii spune:
fetele va astept la raport
io, cica 76.5
ninnha si eu cand sant odihnita si linistita slabesc cel mai bine cand sunt stresata si neodihnita nu slabesc .... si acuma la fel e ....
puisorule n-am terminat cu butoiul , incerc sa rezolv niste probleme si nu reusesc , astept niste raspunsuri si nu le primesc .... poate ma ajuta dumnezeu in viitorul apropiat am atatea dileme in minte
melany cum e mama ta ??? sper ca bine , sa dea dumnezeu
monnvas nu te supara am inteles ce ai scris
aaaa si despre laptele degresat sunt de parere cu ceeea ce a ascris puisorul
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

ninha spune:
Lasa,Andanii, ca o sa treaca si perioada asta si o sa vina si vremuri mai bune. Sa vezi atunci ce slabim noi, iuuuu-huuuu!!! Partieeeeeee!!!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

brindusik spune:
Primavara insorita montignacelor!

brindusik spune:
andanii io ma cantaresc maine si dau raportu..desi imi e frica sa ma urc pe cantar

Monnvas spune:
Las' ca dau eu raportul. 51,8. Orice e sub 52 e si mai ales ca se petrece in urma biscuitilor de pitic. Da' sa-mi tineti pumnii ca mai am un hop de trecut: petrecerea piticului, duminica. Cu tort si alte balarii. Vreau sa fac multe chestii Monti, nu se prinde lumea ca i-am pus la slabit, iar mama vrea sa faca si ea una-alta, astfel incat io o sa am ce papa, ei la fel si sper ca singura abatere sa fie tortul.
No, astept sugestii. Io m-am gandit asa:
- humus
- chiftelute de vinete cu sos de smantana&usturoi
- paste integrale cu somon & smantana (aha, deci deja inca o abatere. Da' promit sa nu mananc mult)
- sunci, cascavaluri, branzeturi
- ciuperci umplute cu cascaval
Nush ce sa fac main course, vreau sa bag un orez cu friptura, initial planuiesm un pui cu naut, dar vreau sa ramana un bufet suedez, ca daca intind masa piticul umblator nu va fi multumit.
Mai vreau sa bag o salata, dar inca nu am studiat piata. Ma gandeam la ceva cu andive, nush, sa vedem.
Desert:
- tort cred ca o sa iau de la Agapitos
- fusecuri cu caciulita (astea-s si Monti)
- praji cu nuca si cacao
- pandispan Rodica
Hmmm, daca m-ati putea ajuta cu salata si o reteta de friptura mai fara sos... ca n-as face gratar...
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Monnvas spune:
Anda, io sa nu ma supar? Tu sa nu te superi ca ma bag cu bocancii opiniei...
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)