MONTIGNAC (134) ... Stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Brindushik, tu ma omori pe mine cu meniul asta al tau! Din ce traiesti, fata mea? Mai ai carne pe oase?

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna ziua montigirlz

Am absentat din lipsa de timp, facut bulion din rosiile cumparate pt Sanse , copil bolnav si tot asa.

Sunt cu rusii pe cap, mancat prost dar macar nu mult.

Melany, ma bucur ca e bine mama ta

Andanii, problemele tale s-au rezolvat? Sper ca ai scapat si de butoi

Sanse, si mie imi place magiunul. Bine ca mi-am amintit cu ocazia asta ca mai am un borcan in frigider.

Maya, a trecut colica? Nu se pot "sparge" bolovanii tai?

Brandusa, bine de stiut despre mustarul de Dijon.Si pe mine ma tenta sa il incerc dar daca e asa de iute zic pas.

Ninha,vin eu cu biciul . Lingurita aia de miere nu e asa catastrofica, dar strudelul ala cam e. Rade ciob de oala sparta, ieri am fost la nasi si ne-au servit cu strudel cu mere si nu am putut refuza

Despre laptele si iaurtul degresat:

"Diferenta dintre laptele integral, proaspat muls, si cel care ajunge sa fie comercializat dupa ce au fost scoase din el majoritatea substantelor nutritive, este imensa. Laptele degresat este supus unor procese tehnologice prin care pierde peste 80% din lipide, prin care sunt neutralizate enzimele si alte substante care ajuta la metabolizarea sa, fiind obtinut un produs final asemanator mai degraba cu apa, decat cu laptele original.

Este, fara doar si poate, cel mai contrafacut produs alimentar de pe pietele occidentale si, mai nou, de pe piata romaneasca. Foarte multe din iaurturile carora li se face o extraordinara reclama contin orice, in afara de... iaurt. Se investesc sume gigantice pentru a convinge consumatorii prin reclame ingenioase, cat de sanatoase sunt, cand in realitate ele nu contin altceva decat un mixaj de amidon tratat chimic si gelatina, eventual cu ceva lapte praf. Mai mult, normele actuale cer ca ele sa fie pasteurizate, ceea ce duce la distrugerea tuturor microorganismelor prin incalzire, inclusiv a asa-numitelor bacterii prietenoase, care de fapt sunt cele care le dau efectele terapeutice exceptionale. Asa se ajunge ca iaurturile care ni se ofera cu insistenta in ambalaje atragatoare sa fie, de fapt, niste produse moarte din punct de vedere terapeutic si chiar nutritiv. Asadar, daca vreti sa beneficiati de efectele terapeutice exceptionale ale iaurtului, aveti doua posibilitati: 1. sa le consumati pe cele produse de firmele romanesti (care folosesc lapte proaspat, autohton); 2. sa le preparati dvs. din lapte procurat de la tarani"( asta e din revista As)

"Au fost facute studii de catre oamenii de stiinta pentru a determina daca lactatele degresate sunt mai bune decat cele cu cateva procente de grasimi. O sa prezint doar concluziile studiilor pentru a nu va plictisi, iar cele interesate de mai multe detalii pot cauta pe internet sau sa intrebe aici.

De ce sunt mai bune lactatele cu putina grasime:
grasimea din lactate este una dintre cele mai bogate surse de acid linoleic conjugat (CLA), care ajuta la arderea depozitelor de grasime din corp
dupe ce ai mancat un iaurt integral, zaharul din el este mult mai lent absorbit decat dupa un iaurt degresat. Rezultatul este un nivel mai scazut de cortizon si insulina
lactatele integrale reduc riscul aparitiei unuor tipuri de cancer (de san, uterin)
prin procesul de eliminare a grasimilor din lactate, o parte din mineralele si vitaminele care il fac sa fie sanatos sunt si ele eliminate."( de pe site-ul Oneden)

Mie asa mi-a intrat in cap ca nu sunt bune si gata

Azi am fost harnicuta din nou,mi-am facut wassa, briose cu ciuperci si briose cu telemea sa am la servici saptamana viitoare.Iar la sot o sa ii execut mai tarziu o prajitura "inteligenta".

O duminica frumoasa sa aveti

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninha

Brindushik, tu ma omori pe mine cu meniul asta al tau! Din ce traiesti, fata mea? Mai ai carne pe oase?

ninha m-ai facut sa rad.....asa de "dimineata".
Am spus de la inceput ca mananc putin...da sunculita se afuriseste sa stea unde e
Da uite ca sa ai si motive sa ma certi..vineri nu am scris raportu cu un motiv... .imi era pofta de bere si seminte.....si am comis-o(am fost ca si sotul tau cu berea)... e de ajuns sa-mi primesc si cearta nu numai lauda?

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

Citat:
citat din mesajul lui ninha

ninha m-ai facut sa rad.....asa de "dimineata".
Am spus de la inceput ca mananc putin...da sunculita se afuriseste sa stea unde e
Da uite ca sa ai si motive sa ma certi..vineri nu am scris raportu cu un motiv... .imi era pofta de bere si seminte.....si am comis-o(am fost ca si sotul tau cu berea)... e de ajuns sa-mi primesc si cearta nu numai lauda?

Las' ca asa stai mai mult cu noi pe aici

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Puisorule
sunt perfect de acord in legatura cu lactatele degresate! Sunt dezgustatoare! si au un gust de creta...

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

puisorule nu stiu cine a facut studiile ca am tot dat pe google si nu am gasit chestii stiintifice despre asa ceva..insa daca eu am inteles bine...iaurtul obisnuit scade nivelul de cortizon din corp..CEEA CE NU E BUN DELOC...cortizonu ajuta la scaderea inflamatiei in corp...daca ala nu te ajuta...atunci..well treci pe corticoterapie...

in alta ordine de idei...o sa mai cercetez...insa cred ca studiul nu a fost facut pe iaurturi cum is la noi(grasima nu are nimic de a face cu bacteriile din iaurt, ca practic asa ajunge iaurt..cu ajutorul bacteriilor ce ajuta la digestie)...ce stiu ca scrie pe iaurturile astea e ca is 100%naturale...si desi suntem in tara unde totu e posibil...macar chestia cu ingredientele is obligati s-o puna cat de cat corect...si din ce am mancat eu nu am gasit pe nici unul sa scrie amidon..singurele ashea nashpetele is cele cu fructe care au amidon modificat si coloranti..in rest cele obisnuite nu...da poate nu am fost eu atenta in deajuns

de altfel cred ca e normal sa aiba gustul mai nashpetel cel fara grasimi....ca si carnea..nu e mai gustoasa cea prajita in ulei decat cea fiarta??..io ma declar PRO lactate fara grasime..si adepta laptelui UHT si a produselor pasteorizate

din cate am inteles eu monti nu e impotriva lactatelor in general...spune..dom'le daca mananci mananca cu cat mai multa grasime poti...ca sa fie produsul mai mul lipidic(spune ca e ok smantana si cascavalul) si nu glucido-lipidic

Mergi la inceput

meniu azi
11.30h: ananas+2 portocale
13h: cascaval + kaizer+ mustar dijon
16h:un pumn de fistic +lapte cu cafea+o para
18h:ciorba
19.30h: un pahar de must de struguri+ 3 patratele cioco negra cu menta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

meniu azi
11.30h: ananas+2 portocale
13h: cascaval + kaizer+ mustar dijon
16h:un pumn de fistic +lapte cu cafea+o para
18h:ciorba
19.30h: un pahar de must de struguri+ 3 patratele cioco negra cu menta

Brindushik, vrei sa-ti povestesc despre strudelele pe care le-am mancat azi?

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

ninha povesteste-mi...da iti pove si eu de floricelele care tocmai le-am scos din microunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Alooo, voi vreti sa scot ? Pai ce pacate se pomenesc aici, strudele, floricele?

Si eu am calcat in strachini saptamana asta, dupa cum va spuneam*, dar nici chiar asa! Adica am halit din biscuitii copilului, care au si germeni de grau combinati cu unt, deci nu e cea mai fericita trebusoara, da' inca nu m-am lamurit cum e cu IG-ul germenilor. No, fiindca am pacatuit mai putin grav decat voi, imi permit sa scot , nu?

* problema nu e ca bag prostii fara sa constientizez, Brandusik, ci ca imi spun ca la ce stare proasta am merit putin rasfatz. Daaar cum cura cea mai sigura e nesomnul, va zic eu ca nu s-a pus nimic In noaptea asta sper sa fiu mai ok, ca ieri m-am culcat la... 4 (bine, mai motaisem o ora de la 12 la 1, cand piticul avea chef de joaca si tat-sau s-a gandit sa-i aprinda lumina, sa se joace pe lumina)

Deeeci ma iertat pt acest mesaj kilometric si incoerent, se vede ca-s obo.

Brandusik, ti-am raspuns la mail, nu-mi raspunzi si tu mie?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput