MONTIGNAC (134) ... Stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 6
Monnvas spune:
Sanse, am observat ca la disociat efectul se dilueaz#259; cu timpul (ca la orice dieta). Prin urmare am tinut 3 sapt continuu si, cand am vazut ca stagnez, am tinut una da, una ba. In saptamana in care da dadeam jos 2 kg, in aia in care ba 1 la loc
Io ma pregatesc pt petrecerea piticului - duminica viitoare face 1 an - si am de gand sa prestez o masa Monti. Numai cu tortul nush cum o sa fac, cred ca ala va fi abaterea mea. Si dup-aia cred ca mai bag si eu o tura de disociat, ca se reia si livrarea la branza de capra dupa care de multa vreme.
Fetelor... cu riscul de a-mi arata esenta blonda... ce e wii?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
sanse spune:
Monnvas multumesc.In saptamana in care nu tineai,papai de voie sau Monty?
Citeste AICI despre wii
sau www.5min.com/Video/Fitness-Trainer-Reviews-Wii-Fit-39606973" target="_blank"> aici ce fac fetele
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
brindusik spune:
sanse mey...ce tot o bati cu disociatul..nu faci decat sa-ti tampesti organismul...de nu o sa mai stie sa mai dea jos...nue mai bine un monti de durata si sa slabesti in timp si dupa sa nu mai pui..decat sa faci yoyo cu kg?
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
sanse spune:
Cred ca de maine revin la oile mele....Umblu la cantitati si reduc fripturoaiele si sper sa reusesc...
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
Monnvas spune:
de voie. Dar nu-s prea mandra de stilul in care am slabit.
Mi-am reevaluat targetul, vreau sa mai dau jos cam 1,5 kg si apoi trec la faza 2.
(7.03.2009)
brindusik spune:
hello!
cam liniste saptamana asta pe aici
ati abandonat monti-ul?
andanii spune:
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Monnvas spune:
Eu recunosc ca am cam calcat in strachini sapt asta. Am lucrat ceva mai mult si am fost superobosita (azi am adormit pe podea, supraveghind gandacul ) asa ca n-am mai fost asa atenta la ce bag in gura. Sper sa-mi gasesc un ritm mai normal cat de curand, ca deja ma simt cam nasol.
Si ca sa puna capac la toate, ne da tarcoale zana maseluta...
(7.03.2009)
brindusik spune:
monnvas...stiu cum e cu stresu si bagatu prostiilor fara sa constientizez
Azi
md: cascaval + kaizer+mustar dijon
prinz:ananas+portocala+o para
(fistic)
cina: ciorba cu afumatura
ninha spune:
Buna dimineata!
Care mai are biciu ala? Ieri am fost monti toata ziua, iar seara am iesit cu barbatu-meu ca doi porumbei ca l-am lasat pe bebe la bunici cateva ore si am baut un ceai indulcit cu miere. iar seara mi-a dat soacra-mea strudel cu dovleac si iar.... Azi iar o iau de la capat
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image