MONTIGNAC (134) ... Stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

fetelor
ANDANII sper ca estti bine...
MELANY multa multa sanatate mamei tale sa dea DD sa iasa bine tomograful
eu fetelor ma simt fff.rau de trei zile au revenit colicile renale..nu pot sa mananc nimic mi-e greata azi noapte am.....ieri am avut niste dureri groaznice..nici cand am nascut n-am suportat asa ceva...am fost la un alt medic sa cer inca o parere si asta mi-a scris alt tratament.....nici nu stiu ce sa mai fac...sunt un zombie ..de trei nopti n-am mai dormit din cauza greturilor iar ziua ma macina durerea..nici sa merg ca lumea nu pot de durere...

Maya, si eu mai am colici renale, dar dureaza o zi maxim. La tine cum de dureaza zile in sir? Bei ceaiuri? Ar trebui.

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

NINHA prima experienta de genu' am avut-o in noiembrie si tot asa m-a tinut ...aproximativ o saptamana in care am slabit cam 2 kg tot asa ca nu puteam sa vad/ miros mancare..eu am in dotare bolovani nu pietricele si se elimina mai greu- asa mi s-a spus....ceaiuri beau ..de cozi de cirese si matase de porumb...da' cred ca trec pe bere-fara alcool-ca data trecuta o zi am baut doar bere si at.cred ca am eliminat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Maya sanatate!

Sunt fericita: mama a primit rez la tomografie.Nu e cancer,nu e nodul.E doar o inflamatie a pancreasului ca reactie la ceva ce nu i-a priit.O sa mai stea internata cu perfuzii pt ca nu poate manca/bea nimic , asteptam sa ii revina si analizele la normal si pe urma acasa la regim+ tratament.

Va pup.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melany72

Maya sanatate!

Sunt fericita: mama a primit rez la tomografie.Nu e cancer,nu e nodul.E doar o inflamatie a pancreasului ca reactie la ceva ce nu i-a priit.O sa mai stea internata cu perfuzii pt ca nu poate manca/bea nimic , asteptam sa ii revina si analizele la normal si pe urma acasa la regim+ tratament.

Va pup.

Bravo, Melany
Ma bucur ptr tine!
asa o veste trebuie sarbatorita cu o inghetata la McDonald's!!! nu?

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

NINHA prima experienta de genu' am avut-o in noiembrie si tot asa m-a tinut ...aproximativ o saptamana in care am slabit cam 2 kg tot asa ca nu puteam sa vad/ miros mancare..eu am in dotare bolovani nu pietricele si se elimina mai greu- asa mi s-a spus....ceaiuri beau ..de cozi de cirese si matase de porumb...da' cred ca trec pe bere-fara alcool-ca data trecuta o zi am baut doar bere si at.cred ca am eliminat-o

Maya, daca slabesti 2 kile tot te alegi cu ceva :))

Ce am mancat azi?
h 09:00- fructe si cafea
h 10:00- ovaz cu lapte
h 12:30- o salata de cruditati + o mana de migdale crude
h 16:00- un ou "incaierat" cu rosii si usturoi (fara ulei)+ o bucatica f. mica de pui + un maturoi de broccoli la abur.
Cam atat, sper, pe ziua de azi.

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui melany72

Maya sanatate!

Va pup.

doamne ajuta .... ai grija de ea si de tine in acelasi timp

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Melany, daca are probleme cu pancreasul pune-o la Monti Glumesc, slava Domnului ca s-a rezolvat.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

servus!
stiind ca monti da voie la mustar da numai la ala DIjon...am spus..hai sa iau...nu intelegeam io de ce e pro Dijon...am aflat...e iute ca naiba,,,si de aici cred ca si ideea ca poti sa manaci ca si asa..poti lua cam un bob de orez de mustar...mare pervers monti asta

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

servus!
stiind ca monti da voie la mustar da numai la ala DIjon...am spus..hai sa iau...nu intelegeam io de ce e pro Dijon...am aflat...e iute ca naiba,,,si de aici cred ca si ideea ca poti sa manaci ca si asa..poti lua cam un bob de orez de mustar...mare pervers monti asta

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Faci si economie ca mananci borcanul intr-un an!!!

Am fost sa iau mici cadouri la noul mall deschis in Bucuresti la doar o statie de mine.Am intrat si la C&A si aveau reduceri de 20% daca va intereseaza...si marfa pentru toate tipurile.Duminica sau maine dupa masa ma duc la shopping pt mine.

Am primit un martisor "sportiv"-balance board pt WII.E dementiala.Suntem inca in faza de teste.

Androix, am trecut pe la targul ala care cica e "de sanatate"...se invartea un porcushor pe frigare, mici, carnati...sanatate maxima.

La standul cu faina si restul de slabesti mancand nu mai era de niciunelea cand am ajuns eu.Poate mai ajung duminica fiind de servici in zona.Am cumparat martisoare (de regim ), kurtos colac pt sot a tare-i place,dr am gustat si eu si magiun din ala de Topoloveni.L-am gustat acolo si mi s-a parut bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buan fetele

Am luat si eu astazi magiun de Topoloveni de la Billa,Super bunut
Nu arata ca cel de casa dar gustul este bun.Bunica mea baga in el nuci sau dovleac...

Monvas ai putut sa rezisti 2 luni?! Eu am o saptamana si nu-mi place deloc....Ma enerveaza sa fiu ingradita asa...
Ma mai tin tare o saptamana...

Andanitzo esti bine,nu?

Puisoara nu intra ca are treaba....face bulion

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput