MONTIGNAC (134) ... Stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ninnha eu am mers la BEauty center si apoi la Alana's care e mult mai aproape de casa imi place tare mult , da au cam scumpit ... 135 - 12 sedinte
s-a mai deschis langa profi din Calea Sagului ... ceva fitnesc club , am auzit ca e 80 lei 12 sedinta ... mi-ar fi cel mai bine ca as duce copilu la dans si eu as urca la fitnes , sunt in aceeasi cladire doar sala copilului la 2 si fitnes la 3.

stiu melany da-s nebuna , ce sa fac ..... da promit ca nu ma mai cantaresc zilnic

ooo da vali si eu astept verdeturile la preturi rezonabile

o seara buna va doresc

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Andanii, eu prefer aerobic, ca e mai activ. la fitness frec menta de pomana.

Brindusik, pe unde umbli? mai esti suparata?

Vali, si mie imi plac verdeturile de primavara, numai ca nu prea stiu cum sa le gatesc. nu-mi dai si mie vreo idee?

Cine stie retete de primavara? puneti-le aici ptr inspiratie.

Azi am mancat numai legume toata ziua. ce-i drept, am scapat doar un pic si la seminte. da' numai un pumn am mancat. in rest numai broccoli si salata de varza. dar mi-a fost cam foame. am mancat cam la 1h 1/2

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ninha,pai in monti nu prea ai cum sa le faci,decat mancare sau ciorba!Eu de ex ciorba de stevie nu mananc,da facuta piure,ca pe spanac,bag la greu!Si loboda la fel,cu ou ochi langa sau cu o bucata de fiptura,cu ciuperci merg foarte bine!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul[/

Maya, serbare frumoasa . Si eu am fost la fiica-mea la o asa zisa serbare dar mai mult educatoarea a cantat dar mi-a placut ca am vazut cum se desfasoara orele la gradi.

PUISORULE la doi anisori nici nu ai ce sa astepti..sunt inca prea mici...la noi a fost serbare-de -serbare...cu microfon....cu declaratii de dragoste pt. mame..foarte frumos....pana anu' asta, cum zici tu ,mai mult canta/recita educatoarea...abia m-am abtinut sa nu plang cand am auzit cantecelul pe care-l cantam si eu la ocazii din astea
ANDANII pt.iesirea din platou...si nu te mai cantari zilnic..io m-as cantari cat mai rar posibil daca n-ar fi o permanenta batalie in suffletul meu[doar sunt peste]...daca nu ma cantaresc nu mai gasesc putere sa merg mai departe daca ma cantaresc si a mers ceva cat de cat acolo sarbatoresc prin porcire...io am schimbat macazul-fructe pan' la 12,intre pranz si cina nimic,cina=pranzul..deja m-am obisnuit..azi deja parca o fost mai putine fructe iar peste zi chiar nu mai simt nevoia ...sper sa ma tina naravul cat mai mult
apropo de preturi rezonabile -3 lei patru fire de ceapa verde.. .mi se pare mie sau e bataie de joc? vreau sa incerc primavara asta leurda...cum e la gust ati incercat careva?
SOMNIC USOR

Mergi la inceput

am uitat sa va intreb daca n-ati facut careva paste din faina integrala...vreau sa incerc maine sa vad daca iese comestibil..asa am un dor de paste cu varza calita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Maya, leurda e la gust cam ca usturoiul. Si iti miroase gura la fel dupa

Am facut azi budinca de spanac cu ciuperci, doar ca am lasat-o la cuptor cam mult, ca m-am dus sa culc baiatul si am adormit si eu langa el. Ma rog, cata vreme n-a iesit fum, cred ca e comestibila

Stiu ca nu e OK, dar si eu ma cantaresc zilnic sau aproape zilnic tocmai in ideea sa ma mobilizez mai bine. Daca n-am scazut, strang din dinti, daca am scazut, zic: "ia uite ce bun e Monti asta, ia sa-l tin mai strict" Logic, nu?

Mel, cum mai e mama?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

buna seara fetelor!
am un bebe de 3 luni, il hranesc exclusiv la san, dar in acelasi timp vreau sa incep sa slabesc.

voi care stiti meniurile, credeti ca pot incepe sa mananc asa, dar sa pot alapta in continuare?

ar fi cam 8-10kg de dat jos.

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

buna seara fetelor!
am un bebe de 3 luni, il hranesc exclusiv la san, dar in acelasi timp vreau sa incep sa slabesc.

voi care stiti meniurile, credeti ca pot incepe sa mananc asa, dar sa pot alapta in continuare?

ar fi cam 8-10kg de dat jos.

Buna dimineata!
Eu zic ca da, atata timp cat nu te infometezi si nu renunti la alimentele care iti aduc nutrienti si vitamine. Cred ca Monti e dieta cea mai potrivita pentru o mama care alapteaza.

In alta ordine de idei, azi as mai baga o tura de legume, ca m-am simtit bine dupa aia de ieri (minus 0.5kg, stiu-stiu-stiu, nu trebuia sa ma cantaresc, dar nu m-am putuut abtine), insa numai dupa ce mananc un mic dejun mai zdravan, sa nu-mi mai fie asa foame.
Prin urmare am mancat deja:
MD: fructele + cafeaua + arahide crude si intentionez sa mai mananc acum o portie de surimi cu rosii si iaurt de casa.
P : conopida fiarta
G : salata de varza
C : habar n-am, mai vedem

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata fetele

am baut lapticul la ora 8.30 .... acuma mananc doua mere si o portocala si sper ca rezist pana la 1 cand voi manca pranzul mi-am adus o salata de piept de pui cu legume (castraveti murati, morcovi, mazare, ciuperciI si o maioneza light facuta de casa super mi-a iesit , nu mai stiu ce sa mai fac de mancare , deja-s in pana de idei

o zi buna va doresc

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

salutare fetelor

azi am un meniu f. saracacios,cred ca o sa cam fac foamea..la MD fructe...iar la P si C ciorbita de legume[varza conopida ardei gras ceapa morcovi... stiti voi, de toate]
MOONVAS daca are gust de usturoi at. e perfectio's innebunita dupa aroma usturoiului...iar ca sa nu miroasa gura dupa el aplici doua trei inghitituri de lapte -testat cu succes

Mergi la inceput