MONTIGNAC (134) ... Stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 20
ninha spune:
Andanii, nu vreau sa , dar de ce nu ai mai modificat in tabel?
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
andanii spune:
imi pare tare rau da nu am apucat , am niste saptamani foarte grele
am emotii mari pentru maine ... sa trimiteti energii pozitive va rogggg maine intre orele 13.00-14.00
promit ca vineri modific in tabel .... da tineti-mi pumnii maine va roggggg
pupici
AM DESCHIS TABEL CA SA NU MAI AVEM SURPRIZE .... DA TERMINATI PAGINA ASTA SI APOI SCRIETI DINCOLO VA ROG
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
puisorul spune:
Melany,sper ca e bine mama ta
Monica, paella e o mancare spaniola cu carne de pui, fructe de mare,orez si legume. Mi-a iesit departe de gustul original de la Barcelona dar a fost ok.
Andanii,bafta sa iese cum vrei tu. Tinem pumnii
Nu stiu cum e la voi dar la mine parca se comprima timpul si nu mai am vreme de nimic . De gatit, cat mai putin si cat mai repede . Plus am o oboseala in mine care nu mai trece .
Am gasit un mic magazin cu produse arabe si am cumparat falafel gata pregatit, doar trebuia inmuiat si prajit si un sos de rodii foarte gustos care se pune in salate in loc de otet sau lamaie.
Meniu ieri:
MD: cascaval, vreo doua felii de salam si ardei
P: falafel cu ridichi
C: ultima portie de paella
Azi:
MD: perle de branza, wassa si ardei
P: doua oua ochiuri cu muratura
C: salata de broccoli crud cu bacon, smantana,mustar si sos de rodii
Spor la slabit iubitelor
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X