MONTIGNAC (134) ... Stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Eu am fost cuminte de luni incoace, caci am observat ca abaterile nu duc la slabit. Asa ca m-am pus pe treaba.
Azi am papat:
MD : 1 kiwi, 1 mar, cafea + 2 felii de paine Vita Star cu castravete si rosie (la intervalul de rigoare, desigur)+ 2 buchetele de conopida
P : (pe care chiar acum il infulec) o omleta cu ceapa verde si cu salata. Tot verde
C : aerobic + fructe
Ba, cred ca o sa bag si o supa, ca e cam putin.

Si vreau sa va spun ca aseara am trecut o proba foarte grea. Era sa-l omor pe barbatu-meu! A venit acasa cu un ditamai cozonacu sasesc cu nuca si cu zahar. Dar, ca o eroina (= disperata) ce sunt, nu m-am atins de el! Ei? Aud cumva niste aplauze?

Brindusik, maine ai cumva un examen? parca asa am inteles. deci trebuie sa tinem pumnii, nu? bafta!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ninnha aplauze , aplauze , bravosssss

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

ninnha aplauze , aplauze , bravosssss

ANDANII

Multumesc, multumesc

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

ninha ai dedus bine desi nu-mi amintesc sa fi spus azi am avut unu si maine ultimul

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Mai e un picutz. si de maine esti cuminte, da?

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Hei, montigirls unde sunteti, fetelor? Hai cu meniurile!
A propos, sa mai postez retete de pe site-ul lui Monti sau le aveti si voi?

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ninha, bravoooooooooo

Brandusik, bafta la examen

Andanii, hai cu biciul ca nu se mai poate . Unde umblati mai fetelor?

Eu superobosita,copilul l-am lasat de ieri la gradi la program lung si nu vrea sa imi doarma,azinoapte m-am trezit la 4 si nu am mai putut dormi, mancat tot pe fuga....

Azi:
MD: 2 feliute de salam,perle de branza si ardei rosu
P: briose cu ciuperci
Gustare: cateva bucatele de mar si kiwi ramase de la fiica-mea
C: o bucata de ridiche, telemea si doau feliute mici de wassa

Va pup, ma duc la ca adorm in fata laptopului

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Hai sa mai punem niste retete de la Monti:
Quiche cu praz:
Ingrediente pt 4 pers:
5 oua, 500 gr praz (numai partea alba), 200 g kaizer neafumat, 30cl smantana, 200 g branza grasa si uscata (ca emmentaler, de ex.), 1 ceapa mare taiata fideluta, ulei de masline, sare, piper, 1 nuca muscade (eu n-am vazut asa ceva pe la noi, poate gasiti voi; in engleza ii zice nutmeg).
Procedura:
1.Prazul se taie rondele de 1-2 cm si se fierbe la abur 20 de min dupa care se lasa la scurs;
2.Kaizerul se frige la foc mic pana se dizolva toate grasimea din el, fara sa se arda, si apoi se lasa la scurs pe hartie absorbanta;
3.Ceapa se caleste in ulei de masline, se adauga prazul si se gateste in continuare pana cand acesta este moale;
4.Preincalziti cuptorul la 160 de grade C
5.Spargeti ouale intr-un bol si bateti-le cu smantana si condimentele, adaugati branza, amestecati bine, apoi, kaizerul, ceapa si prazul scurs bine;
6.Varsati continutul intr-o tava tapetata cu hartie si grasime si coaceti 40-45 de min.
Se serveste calduta, cu salta verde sau asortata.

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Hai sa mai punem si un desert:
Spuma de ciocolata
Ingrediente ptr 6-8 pers:
400 g de cioco amara, 8 oua, 1/2 pahar de rom (70ml),4 lingutite de cafea solubila, un paraf de sare.
Procedura:
1.spargeti cioco in bucatele si puneti-le la foc mic intr-o cratita;
2.diluati cafeaua in 1/2 ceasca de apa si puneti peste cioco, impreuna cu romul. Fierbeti totul in bain-marie, amestecand continuu;
3.separati albusurile si bateti-le spuma cu sarea;
4.scoateti cioco intr-un bol, adaugati galbenusurile si amestecati rapid;
5.adaugati si albusurile spuma, putin cate putin, si amestecati incet pana se omogenizeaza;
6.lasati la frigider 5 ore inainte de servire.

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

buna fetele,

am lipsit pentru ca am uitat sa platesc si mi-au inchis net-ul ... ieri am mancat iaurt zuzu cu fulgi de ovaz cu tarate - care mai tarziu am vazut ca aveau si zahar in compozitie
g-un mAR MARE
p-rosii cu castraveti si telemea de vaca
g-un mar mare
c-rosii cu castraveti si telemea

nu prea am timp sa gatesc; ieri am mancat la pranz 3 cicanele de pui fierte

partea buna este ca nu mi-e foame

PARTEA REA, bebe are temperatura si tuseste! asa ca nu cred ca voi face exercitii astazi!
osa incep cu abdomenele usoare pe care mi le-ati trimis si apoi ma intorc la pilates de 20 minutes ; e greu dar imi place!

e adevarat ca de alergat, am alergat mult la tara , prin padure! insa mai merg si prin parculstudentesc din tei!
va pup

Mergi la inceput