MONTIGNAC (134) ... Stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 12
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AYUMI Fetele,vin si eu cu o intrebare.Am vazut ca mancati ciorba.Cum o faceti?Adica,inafara ca renuntati la morcovi,cu ce altceva e diferita de ciorba normala? http://naokisiryuji.blogspot.com |
Da cine zice ca renuntam la morcovi.
Sincer, nici eu nu stiu ce m-a apucat cu maslinele ca si eu mananc far probleme, nu ma gandesc prea mult, de fapt cam la toate astea care sunt asa pe muchie morcovul, maslinele, bananele nu intra ca nu-mi plac verzi, nu ma gandesc prea mult. Adica in pana mea nu vreau sa fiu mai corecta decat insusi montignac Cerealele le mananc cu fructe uscate, ceea ce la el e big no-no asa ca nu ma luati in seama pe mine ca ma iau foarte bine si singura
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Rony spune:
Buna,
m-as baga si eu la o dieta ca nu ma mai suport ! pana acum m-am gandit ca alaptez si trebuie sa mananc insa nu ma mai incape nimika si vreau sa dau jos cele 20 kilo pe care le-am pastrat dupa nastere! Rugamintea mea este sa ma ajutati si pe mine cu niste info , daca le aveti mai sistematizate ! eu voi incerca sa va citesc din urma si sa mananc numai ce mi se recomanda
am 85 kilo si 1,72 m
Oricum trebui sa mananc ca sa am ce sa-i dau lui bebe care are numai 4 luni si mananca numai lapte de mamica
ninha spune:
citat din mesajul lui Rony Buna, m-as baga si eu la o dieta ca nu ma mai suport ! pana acum m-am gandit ca alaptez si trebuie sa mananc insa nu ma mai incape nimika si vreau sa dau jos cele 20 kilo pe care le-am pastrat dupa nastere! Rugamintea mea este sa ma ajutati si pe mine cu niste info , daca le aveti mai sistematizate ! eu voi incerca sa va citesc din urma si sa mananc numai ce mi se recomanda am 85 kilo si 1,72 m Oricum trebui sa mananc ca sa am ce sa-i dau lui bebe care are numai 4 luni si mananca numai lapte de mamica |
Vezi ca pe prima pagina ai niste linkuri la carti si retete Monti
Bine ai (re?-)venit!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
ninha spune:
Ceau, fetele-montignacele!
Ce mai faceti?
Cum stam cu meniul pe ziua de azi?
Eu am papat:
MD : fructe, cafea (ca in fiecare zi)+ o felie din painea mea de casa cu castraveti si ridichi (na, sa nu mai ziceti de masline, cu toate ca ar cam fi mers)
P : un bol de supa monti de pui + 3 buchetele de conopida cruda
G : o felie de branza grasa de casa cu ridichi
C : inca nu stiu, probabil niste salata verde cu rosii, poate si cu iaurt, ca tre sa-l termin.
Si acum ma duc la bebe ca se schimonoseste. Va puuuuuup
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
sanse spune:
Buna fetelor
Cumintica sunt dar timpul ma omoara...
Citesc repede si fug la treburi...
Azi am papat:
md(12):omleta (2oua)+ cascaval si salata
p care a fost si cina:piept de pui fript si salata mica
Cred ca-i cea mai mica portie de friptura mancata de mine vreodata
Va pup si sper sa am mai mult timp maine
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
Monnvas spune:
citat din mesajul lui ninha Stiti ceva? Eu cred ca am descoperit ce ma impiedica sa slabesc mai repede: rontaielile dintre mese! Sunt o pacoste, chiar daca sunt chestii sanatoase, ptr ca iti mentin insulina sus. Nu stiu cum o sa ma dezobisnuiesc de ele. Si gata cu semintele, alunele si alte uleioase intre mese. Am zis! Ce sa spun?!... Am descoperit roata Ninha, mami lu' Mirci http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image |
Subscriu. Asta a fost si pacatul meu. Dar vad ca de o saptamana reusesc cat de cat sa ma tin tare. Chestie de vointa.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
puisorul spune:
Ayumi, despre ciorbe: ciorba de fasoale boabe sau fasole verde, ciorba de perisoare( fara orez si cu legume conforme), supa crema de legume si linte, supa crema de mazare sau conopida, ciorba de salata verde.
Rony, bine ai venit si sa iti traiasca piticul. Daca alaptezi ia-o usor. Renunta la dulciuri, cartofi, paine cat mai putina. Cartile despre Montignac cred ca sunt pe contul comun de pe prima pagina. Daca vrei iti trimit username-ul si parola pe PM.
Andanii, Doamne-ajuta. Tinem pumnii stransi
Meniu azi:
MD: surimi,o feliuta de gouda, ardei rosu
Gustare: briose cu ciuperci
P(sau cina) pe la 18: salata cu avocado, masline,ou fiert, salata verde, muguri de fasole, cascaval si castraveti
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
Monnvas spune:
Rony, bine ai venit. Ai pe prima pagina "Montignac pe scurt". Sunt mai multe fete care alapteaza in gasca, poate te mai sfatuiesti cu ele. Daca vrei vreo carte a lui Monti da-mi pm cu adresa ta de mail si-ti trimit. Dar pt inceput linkul de pe prima pagina o sa te ajute mult.
Meniu:
md: iaurt degresat cu fulgi
g: 2 patratele de cioco neagra
p: spanac cu 2 ooo - asta abia fu, deci cred ca-mi ajunge pe ziua de azi. Daca stau pana tarziu mai bag 2 mere si gata
Fetelor am iesit din platou!!! Ieri arata 51,8, azi am vrut sa ma asigur ca nu a fost vreo greseala si era 51,5, in conditiile in care e Mosh Craciun pe tzeava. Dar, ciudat, am observat dinainte de Monti ca eu slabesc cel mai bine in timpul menstruatiei: daca mananc normal, nu mult, si beau lichide, atunci se duc suncile mai cu spor.
Puisorule, pana la urma va fi o salata de patrunjel (cu ceapa verde si rosii, ulei si lamaie ) ca am vazut azi in piata o baba amarata cu verdeata si mi-a fost mila.
si spor la slabit!
(7.03.2009)
Monnvas spune:
ANDANII succes! te asteptam cu vesti bune!
Puisorule, ajuta-ma sa-mi imbogatesc vocabularul, ce e/sunt surimi?
(7.03.2009)
puisorul spune:
Monica, uite aici reteta de andive cu crema de branza si icre rosii http:/.../Retete/Aperitive/Aperitive-cu-andive-si-branzeturi.html iar de pe blogul Silviei am facut pungutele de jambon de mare efect http://bucataria-sylviei.ro/category/aperitive-reci/. Poti sa mai faci salata de ciuperci cu maioneza si tarhon, felii de paine prajita( dar sa fie patrate) taiate in patru( pe diagonala sa rezulte 4 triunghiuri) unse cu unt si garnisite cu fasiute de somon afumat, oua umplute si decorate ca niste puisori, rulada cu cascaval.
Surimi,sunt niste batoane din carne de crab si peste alb( suspectez ca au si zahar) dar mie imi plac foarte tare.
Se pare ca ai hotarat meniul dar nu am vazut.Acum nu mai sterg, poate se inspira alte fete.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X