Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hai, mah, si acum de ziua femeii ai simtit nevoia sa te lauzi ca n-ai stiut cum se schimba o siguranta O sa-i dau si lui Mihai sa citeasca Inseamna ca mie special mi-a pus tablou d-ala nou, nu ca nu invatasem singura si fara explicatii prin telefon cum sa pun litza intr-o siguranta
V-am povestit ca de sf. Mihai i-am cumparat cadou o bormasina? Credeti ca s-a mai nimerit sa am nevoie de vreo gaura prin casa de-atunci??? SI daca va fi nevoie, acum daca am si bormasina...

Gabitza, ce frumos a fost la voi la gradi! Si ce inalt e Andrei! Toti copilasii aia din filmulet sunt de varsta lui?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani, dragele mele, sa fiti iubite si fericite!

Aici doamelor li se ofera mimoze de 8 Martie, in ultimii 6 ani am primit de fiecare data un buchet mare de orhidee cu mimoze, anul asta am zis pas si l-am somat pe sotzer sa nu ia nimic ca suntem in "grande risparmio", adica la strans cureaua...intamplator am primit ceva mult mai special, niste floricele mici si parfumate gasite de Alyssa in iarba din curte, a fost tare dragutza!
Vad ca vorbeati de RO, sper sa venim si noi de Paste, Aly e in vacanta din 26 martie dar nu stiu daca poate tati sa-si ia concediu...daca nu, ramane august vreo 2 saptamani.
Va las ca atomika isi baga degetele pe aici si deja mi-a stricat mesajul...va pupam pe toti!

Mergi la inceput

Tdi, ai primit cumva lacramioare? Mie imi plac la nebunie floricelele astea, au un parfum superb. Pacat ca sunt cumva salbatice si nu prea gasesc de cumparat niciodata. Astea adica http://tuttichic.typepad.com/.a/6a00e54ed2a1c38833011168a8a270970c-800wi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Colegii din filmulet al lui Andrei sunt de la el din grupa. El e cam printre cei mai inalti din grupa, dar si varstele variaza destul de mult. N-a fost practic o serbare, ca acela a fost singurul cantecel cantat. Fiecare grupa a cantat la mamicile lor, dupa care ne-am asezat la masute si am bricolat.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

guess what? mi-am luat bilete la aerosmith! Chirs, tu?

Gabitza, mi-au placut si pozele cum ati bricloat voi fata in fata fiecare pui cu mamica lui, m-ati facut sa-mi para rau ca nici macar nu au fost kinderii acasa daramite sa mai facem si ceva impreuna. La gradi nu s-a facut nimic, v-am zis, chiar nu stiu de ce, ca nu s-a facut la nici o grupa nu numai la noi.

Mergi la inceput

Am treaba dar imi fac de lucru pe-aici cam asa fac eu cand am de invatat sau de facut curat in casa. BTW, Nelia, cum merg temele? Bafta!

Uitati poze cu standul meu si cu mine de la targ
http://www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/
Faceti abstractie de fata mea: mestecam un covrig plus ca eram atat de inghetata incat numai sa zambesc nu-mi ardea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

... ... cam asa merg.

Va urez si eu o primavara frumoasa si calda si sper ca ati petrecut frumos ziua de ieri. Va si eu o floare, ca ieri nu am avut timp nici sa o primesc, nu ca cineva mi-ar fi adus-o. Aici nu se sarbatoreste, spre bucuria lui Octav, care oricum era impotriva... numai el mai stie de ce.

Mai am saptamina asta si apoi vin si stam de vorba vreo doua saptamini!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

“La Multi Ani!” mamici frumoase, sa fiti iubite, fericite si sa va bucurati de minunile mici pe care le aveti, de soti iubitori, sa aveti primavara in suflet .

Cu regret nu prea mai am timp de forum, multa munca la serviciu, acasa prefer sa –mi petrec timpul cu Patrick, sotul a fost plecat destul de mult in ultima perioada, chiar azi si-a luat zborul spre Alabama pana vineri … asa ca dupa ce se culca piciul mic trebuie sa-mi organizez munca casnica, deci mai iute de miezul noptii nu apuc sa ajung in pat. Nu am citit nimic din urma …imi cer scuze…

Eu inca visez cu ochii deschisi la frumusetea zilei de ieri, pe care am petrecut-o cu baietii mei … o zi superb, cu soare si caldura, in care ne-am plimbat fara un scop anume prin Toronto, tinundu-ne de manuta, enjoy-nuind momentul. A trebuit sa ne re-innoim pasapoartele si le-am predat la 8 dimineata, fiind gata pe la 3 p.m. Am avut 7 ore de petrecut, fara sa ne gandim unde mergem , ce facem, ne-am bucurat de timpul impreuna. Waw … a fost deosebit, fara a fi pe fuga, fara a avea nimic in plan, am batut la pas downtown Toronto, ne-am oprit unde am vrut, cand am vrut, am luat un lunch romantic si ne-am bucurat de fiecare clipa , de razele de soare, de faptul ca am fost impreuna, fara cell-ulare, fara stress, indragostiti ca si in zilele din tinerete, uitand macar pentru o zi de toate grijile zilnice, de serviciu, de orice altceva…
Nu pot sa spun decat ca a fost una din cele mai frumoase zile de 8 Martie, simpla si deosebita prin pura simplitate, chiar si Patrick a fost un dragut si la sfarsitul zilei cand am ajuns acasa ne-a spus, ca ne multumeste for the nice vacation and we love you …

De fapt noi am plecat de vineri de acasa la Niagara Falls unde ne-am intalnit cu o alta familie de prieteni si am stat la Great Wolf Lodge la water park pana duminica dupamasa. A fost tare frumos, copii cumintei, s-au inteles tare bine.Duminica dupamasa am revazut fete frumoase de Toronto, am trecut pe la Simona si fetele. Patrick a avut un nap pe masina, iar toata dupamasa ne-am simtit exceptional de la mic la mare. Copii s-au jucat jocuri, dansat, si-au vazut de treaba lor, iar noi astia mari am apucat sa enjoy-nuim o dupamasa placut de duminica. A fost scurt dar sweet .

Am ajuns acasa ieri seara pe la 8 p.m., Patrick a dormit tot drumul inapoi de la Toronto, nici mai mult nici mai putin de 3 ore !, s-a trezit exact in granita … ne-a fost cam teama ca vom avea o seara lunga, dar la 10 seara s-a culcat fara nici cea mai mica problema iar de dimineata la 7 a trebuit sa-l trezesc.
Sper ca nu sunt copilasi bolnaviori, ca toata lumea e bine. Sper sa vad cat mai multe poze cu copilasi de la serbarile frumoase cu ocazia zilei de 8 martie.

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am facut o burta de mucenici, sunt satulaaaa. Ca astia mici ai mei nu vor sa manance niciunul si m-am sacrificat eu

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Gabitza si eu am degustat de la colege mucenici in ambele variante si moldo si regateana, cei zemosi mi se par mai atractivi, nu ma dau dupa nici unii in vant, in Ardeal nu cred ca se fac. A fost o faza jenanta apropo de mucenici. Directoarea economica ne-a adus o tava de mucenici si i-a lasat uneia din sefe sa-i imparta (erau suficienti cat sa ia fiecare de 2 ori), i-am tot asteptat vreo 2 ore ca in final sa aflam ca pentru biroul nostru n-au mai ramas , nu ca stateam in lumba dupa ei dar ne-a deranjat gestul

Anca wellcome ! O zi ca a voastra cu siguranta nu cred ca mi-as putea indeplini decat ori daca sunt plecata in vacanta ori daca e mami aici sa stea cu kinderii. Frumos!

Andreea m-am holbat la creatiile tale, mama masii de criza, tare frumoase sunt bijuurile tale, cateva mi-au facut rau cu ochiul dar am prostul obicei sa-mi cumpar si sa nu le port, dimineata sunt intr-o viteza de nu mai stiu nici cum ma imbrac . Ai avut un stand foarte frumos, felicitari, esti multumita de vanzari? Sper ca da, fiindca merita tot ce-am vazut la tine sa ajunga la gatul si urechile doamnelor!

Nelia sper doar ca sunteti sanatosi

Am vazut creatii superfrumoase ale Teodorei a Clarei si ale lui Andrei a l Gabitzei

Sa ma anunte cineva cand pleaca iarna de tot , de dimineata a fost groaznic traficul, nu vreau sa ma gandesc la cat as fi ajuns la servici daca nu plecam oricum mai repede, si asa am intarziat o juma de ora...dar cine a fost la derdelus cu sania in dupamasa asta?

Mergi la inceput