Fulguleti de nov-dec 2006 (228)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia
Bey, adica voi vreti sa ziceti ca eu nu-mi hranesc sanatos copiii?

io nu.. mai ales ca-ti cam calc pe urme..

acuma sti si tu cum este obiceiul pi la noi.. mancare gatita! mancare gatita! mancare gatita!

voi sunteti mai cu trendul de raw food

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

LA MULTI ANI!
O primavara superba tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Mamicilor, va urez o primavara frumoasa, cu multe impliniri si multa fericire.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Sa aveti o primavara superba plina de fericire, sanatate si noroc

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Dragelor, chiar daca nu am mai trecut demult pe la voi, va trimit un gand curat de primavara insorita, cu sanatate pentru toti, noroc si bucurii!!

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

O primavara frumoasa,cu mai mult timp liber si mai multi bani in buzunare, minunatelor!

Eu am primit martisor frumos:pe nepotica,fetita surorii mele,3500,frumoasa ca mama ei.

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

A venit primavara! Va daruiesc la toate zambile, preferatele mele in perioada aceasta din an!
Doamne ajuta poate ma reapuc si io de mancat ca oamenii de fapt ca omul, adica unul singur, nu cat pt. trei. Vremea de iarna ma seaca efectiv.
Hi hi hai s/o luam pe rand. Tare mult si frumos ati scris, asha parca ma imbiati si pe mine.
Asha multe subiecte ca nush cum sa/ncep.
Deci Garga avea acum o luna 18.5 kg si 98 cm. De cand a intrat la "cura" are 18.2 .
Si mie imi place sa/i gatesc mereu. Mai ales ca o vad ca mananca cu placere, doar ca majoritatea necesita un timp mai scurt de preparare termica. Si de cand cu criza fac des pandispan, rtorturi cu mere/fructe, clatite, problema cu astea e ca ies cam multe si mancam si noi ca disperatii
Dandusa, si Garga e innebunita clar dupa lactate, branzeturi.
In schimb ea nu mananca deloc pilaf (orez mai pe chinezesc asha cu legume da dar f putin) si tocanita cartof sau piure cartof (aici o mai ametesc dc combin cu dovlecel piure).
Dar mananca cu atat drag brocolli, conopida, fasole verde, spanac, carne la punga/cuptor. Devoreaza pastele si pizza.
Donia, noi avem zic io un oarecare echilibru. Garga este addicted to: salata verde de orice neam ca e romaneasca ca e Iceberg cum da Domnul, rucola, castraveti, rosii, ceapa, salata de varza rosie, alba, morcov telina rase, porumb, masline. Pai ce salate baga si cu cat patos iti spune ca ea vrea ceapa la masa sau salata si ca ce buneee sunt. Asha ca mai recurgem si la ele destul de des. E topita dupa porumb, masline, ton, asha ca dam inainte cu salate cu telemea. Oricum io/s lovita rau de toate chimicalele astea si deja am inceput sa evitam de tot salamuri, chestii tratate termic.
Garga Inca bea lapte praf dar bea si lapte de vaca la greu. Insa am auzit niste porcarii nasoale la TV despre laptele asta pasteurizat al pana 130 grade incat incerc si aici sa gasesc o varianta. Fetele care dati lapte nefiert din ala la punga de tine 2/3 zile ce marci folositi?
Iulia_stefy, stii ca io o radeam pe aia de parul ei alb si apoi ii spargeam si capul. La mare o cucoana se lua de Garga ca la un spectacol punea mana pe fasia aia alba cu rosu de protectie la scena si i/a dat oarecum mana la o parte de pe ea. Nu vrei sa stii cum am urlat si cum tremuram "Ia mana de pe copilul meu, intelegi femeie, copilul MEU". Aici la mine nu e loc de intors/negociat, buna purtare.
Daaaa, se pare ca tre sa recitesc ca am uitat ce mai ziceati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Frateeeee, io nu vreau sa/mi amintesc cum nu dormeam pana cand a facut Garga vreun an. Si nu ca n/am dormit din cauza ei. Eram io cam tuta, nu stiam cu ce se mananca mamicia, dar si cand am inteles, am inteles bine, dar io la al doilea nici macar nu ma gandesc, adica ba da, doar in visele cele mai indepartate.
Roxanico, ce bine/ti prinde ajutorul, of Doamne uneori mi/l doream si io, dar asta e a trebuit sa le fac pe toate, plus ca am o obsesie ca nimeni nu face curat, spala, calga gateste ca mine, sa vina cineva sa/mi puna lucrurile nelalocul lor. Doar mama mea ar fi fost perfecta dar cred ca ma ghideaza de unde e ea acum.
Mai fetelor Garga e o cuminte, o iubitoare si o isteata.
Apropos de ce zicea Roxanica, asha as duce/o la gradi in primavara/vara, efectiv o vad ca e capabila si doritoare de asha ceva. Asha mult as vrea sa plec pe strazi, la sport, la o cafea. Pai de 3 ani jumate cred ca/mi ajunge. Hi hi abia acum, parca parca si nu chiar simt ca as putea sa ma desprind si io, dar nu mult, macar pt. juma de zi la inceput.
Garga vorbeste enorm de mult, turuie efecti. De la 3 ani citeste pe litere nu stie sa le lege dar urmeaza. Io nu o mai invat nika si ea prindeeeee tottt, catece, poezii, sti numele tuturor personajelor ca/s prieteni, ca/s desene, ca/s vdete TV, orice. Doamne si zice niste cantece asha complicate, jur ca io nu letin minte si radeee de mine cand gresesc , are replici de/ti sta mintea in loc, aliniaza toti copii in parc, le da ordine, Scorpion curat.
Roxanico, Doamne cum descrii acolo, si Garga zice adeseori ca sunt cea mai frumoasa, ca ce bine/mi sta nush cum, ca am pielica moale si fina (ha ha de la randurile de la burta) si mie imi vine sa rad de fericire si sa plang ca/s cat Casa Poporului.
Trimit, recitesc ce ati zis si mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

O adiere, un parfum discret, o raza de soare bate in geam, vrea sa te mangaie...
un zumzet la usa
cioc cioc:
"te-ai trezit? m-ai dorit? m-ai asteptat? te-ai pregatit? ma primesti ACUM? ...sunt eu Primavara"

La multi ani!

Bamboletta 14+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P

O primavara frumoasa,cu mai mult timp liber si mai multi bani in buzunare, minunatelor!

Eu am primit martisor frumos:pe nepotica,fetita surorii mele,3500,frumoasa ca mama ei.

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

ce cadou frumos...sa-ti traiasca nepotica
a nascut cu cezariana,cum se simte?refacere rapida si mult laptic

Bamboletta 14+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput