Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (4)
Raspunsuri - Pagina 18
lavi02 spune:
Vine, vine priimavaraaaa
Se asterne-n toata taraaaa
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii!
Pt fetele din diaspora sau din nordul tarii care nu-s la curent cu vremea pe la noi - am bagat aceasta dedicatie muzicala datorita vremii de afara - nisoare cu viscol.
Feli sanatate multa Ilincutei, sper sa ne vedem sambata!
Alinus uau, mie imi place f mult camera Amaliei. Super!
Si mie mi-ar placea o camera ca asta, la varsta mea inaintata
Maria am vazut recapitularea iernii, tare dulci si mari! copii ai! Ahaaam, pe 31 a fost ziua ta si n-ai zis nimic...
Ioana cand e ziua ta ca te laudai ca esti pestioaica?
roxisialexia spune:
buna dimineata in zi de martie cu viscol !
maria, la multi ani anei! Sa fie sanatoasa, norocoasa si fericita
feli sanatate multa voua, la fel este si alexia mea, merge o zi doua si sta o luna acasa, intodeauna la ai mei se complica treaba.pupici ilincutei
alina un nu am gasit poze in contul comun ???
ioana tare faine linkurile . succes! sanatate multa mariei .
maria am vazut pozele voastre , ai o dulceata de fata .frumos ati petrecut
cornelia sanatate multa sa va faceti repede bine, ce creatii ai mai facut?
meemsy super poze, super zona . mi-au placut tare mult si ri este atat de fericita .
noi maine mergem la orl, alexia nu mai aude si vreau sa vad cum este si matei cu urechea stanga sper sa nu fi avansat .
mihaela_80 spune:
Hello!
Intru pe fuga, sa ii raspund Marei. M-am uitat pe reteta de la spital, recomandarile de creme au fost asa (nu neaparat in ordinea eficientei, a zis dr): Contractubex, Cimeosil, Zeraderm, Dermatix (de care zicea si Anda) si Silimark.
E imposibil sa nu gasesti macar una. Cimeosil a fost 150 de lei, Dermatix parca peste 200, zicea Anda, iar Contractubex (care are ca principiu activ un extract din foite de ceapa, si de care o alta dr din spital mi-a zis ca e ff buna) pana in 60 de lei.
La noi la farmacie la parter le au pe toate, iti trimit prin posta daca vrei, am si posta f aproape asa ca nu ar fi nici un deranj.
La Maya a facut minuni, am mai zis, au zis si socrii mei, experti in cazaturi, julituri, ghips si cusaturi de plagi deschise dupa atatia ani de crescut 3 copii si 6 nepoti cu prea multa energie. Cu ocazia pataniei cu Maya am aflat si eu ca sotul meu drag a avut de peste 10 ori diverse parti ale corpului in ghips si ca mama lui era cunoscuta la urgente ca un cal breaz
Meems
Felicia, si eu ma gandeam recent cum anul trecut pe vremea asta eram la gradina aia zoologica la care mergeam eu cu Maya si prietenele nemtoaice in fiecare duminica, topindu-ne de cald, in ciuda multelor inghetate mancate, si proprietara, o doamna in varsta f simpatica ne spunea ca tocmai aratasera la stiri ce vijelie si viscol erau in toata Europa, si-si facea multe cruci catolice de multumire ca pe la ei nu se intampla de-astea.
Si stiu ca m-am uitat in sus la cerul senin, la soarele care infierbanta si mesele si placile de gresie de sub sandalele noastre, si viscolul mi s-a parut un concept ireal, din alt univers.
Ioana, sanatate multa Mariei!
Lavi, ce-as vrea sa vad un sobor de preoti cantand chestia aia
Pupici multi, ma uit pe poze in weekend
madau spune:
Fac si eu ca Mircea Badea..."nu mai pot dom'le cu zapada asta, nu mai pot"
Iar n-am dus copilul la gradi, de ieri a inceput iar sa muceasca asa ca-s cu ea pe cap, azi avea si un concurs la care isi dorea sa participe, dar cine naiba a putut sa scoata masina dimineata?
M-am dus cu taxiul pana la Casin si inapoi, am avut o treaba urgenta acolo in zona si m-a uscat de bani bineinteles, plus ca am facut o groaza pana acolo....
Am dat iarasi la zapada in locul de parcare de nu-mi mai simt spatele si mainile...
Deci sunt intr-o forma exceptionala
In rest..ce sa mai zic, cand ies pe geam si vad cum ninge ma apuca toti nervii si nici nu mai am chef de nimic. Multumim fetelor care au intrebat de noi (Feli, Catutza), suntem ok, va citesc zilnic dar n-am avut chef de nimic, din cauzele expuse mai sus. Promit sa ma mobilizez exemplar si cum da caldura jur ca nu mai scapati de mine, recuperez si la postari si vorba
Pupam pe toata lumea..ma duc sa vad si eu pozele Alinei apoi sa mai strang prin casa ca-i ca la balamuc si un pic mai rau
V-am zis ca nu mai pot cu iarna asta?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
lavi02 spune:
Miha misto povestirile tale din tarile calde
Haioasa faza cu originea accidentabila a Mayei
Uite cum afla omul lucruri despre partenerul de viata
Madau toate suntem pe aceeasi craca cu iarna din pacate, exasperarea e la maxim.
Roxi nasol ce povestesti tu cu auzul Alexiei, bafta la dr!
maria_alexia spune:
Mi-e o ciuda pe mine de nu mai pot, pur si simplu nu mai pot articula nimic de oboseala . Deja intru la idei (as intra daca as fi in stare ), nu mi se pare normal cat de obosita pot fi . Si asta semi-permanent. E drept ca am intrat in probleme la serviciu, si sunt destul de solicitata si acolo. Dar imi cam place asta .
Roxi, cum nu mai aude Alexia??? Sanatate multa puilor! Tare mult ati mai tras-o iarna asta, poate ar fi bine sa-i mai tii departe de colectivitate o vreme. Nu neaparat in casa, dar departe de virusi.
Alinush, e chiar simpatica noua camera a Amaliei, tare mi-ar placea s-o vad si ticsita de jucarioare colorate(cum sunt sigura ca se va intampla cat de curand ). La carcotelile cu colorile, pot spune ca are si destul alb. Iar daca rosul o va energiza pe miss din cale afara, o sa aflati cat de curand .
Ioana, super link-urile. Tu chiar lucrezi acolo, nu te duci doar de placere?
Mihaela, chiar ca e totala Maya cu replicile . Imi salvez si eu lista de creme, just in case.
La noi nu e zapada, dar am avut o vantoasa aseara... . Devia masina de pe traseu, pur si simplu . Cica au zburat si ceva acoperisuri din oras.
Intalneala placuta si in numar cat mai mare! Si vreme buna, evident!
mara95 spune:
alinus maaaareee de la noi, esti tare draguta si amabila. multumim pentru oferta.am rezolvat.
am reusit sa gasesc contractubex (mihaela80, si tie un la fel mareeeeee).sunt fericita,astept sa se trezeasca andru sa-i dau cu crema.sper sa nu fie prea tarziu. la el zona e mereu umeda.
roxi, sanatate multa tuturor!asteptam vesti bune
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Pasiune de Bijoux
ilenutza spune:
Nici eu nu sunt intr-o forma mai buna, desi azi am fost la tuns si mi-a reusit frizura, copii mei zici ca se ticnesc cand intra ta-su in casa, nu vor decat cu mine sa faca orice"ma imbraca mami,imi sterge nasu' mami, mami vreau apa, mami vreau ceai, mami ma spala pe maini, etc etc etc si mai nou se agata de mine la propriu.astfel incat la acest moment ma dor la propriu picioarele
Madau in ce zona stati ca stiu ca v-ati mutat parca de la ap.?
Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010
coralia76 spune:
Intru si eu pe fuga..m/a impresionat Andreea cand a venit cu felicitarea de 8 Martie si cu o poezioara, Mama de Nichita Stanescu.Asa frumos mi/a zis/o ca mi/au dat lacrimile,mi/am dat seama ca am deja fetita mare,ma inteleg cu ea de cele mai multe ori ca si cu un adult .
Mihaela clar lista cu cremele va exista in calculatorul meu..la cat e de nazdravan Cris sigur o sa am nevoie de ea.
Roxi ce e cu Alexia? Nu aude deloc???Vreo otita recidivanta?
Alinus mi/a placut camera Missei.Mie ca mie..dar Andreea m/a intrebat ..patul ei de ce nu are perdea deasupra .Apoi a venit cu alta idee...oare o rochita ar putea sa/si faca din perdeaua rosie? Ii trece cateodata niste chestii prin cap de ma tot mir de ea.
Pupici
tania-z spune:
www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Bucuresti-Mamica_in_coma_de_prea_multa_munca_la_serviciu_0_222578297.html" target="_blank">Tara lu' Papura Voda!!
sunt scarbita de noua era a exploatarii...