Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (4)
Raspunsuri - Pagina 14
madau spune:
La multi ani tuturor, sa fim sanatoase, bucuroase si iubite!
N-am citit nimic din urma, sunt foarte pe fuga, ma duc sa ma manichiurez/aranjez/etc...ca la 6 plec la party cu gagicile
Povestiri maine...pup
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
lavi02 spune:
La multi ani, mamici!
Miha super Maya moralista!
S-o vedem peste vreo 10 ani, sper sa gandeasca la fel!
Roxi sanatate multa!
M-ar trebui sa ai un glucometru, sa-ti iei glicemia la diferite ore ale zilei ca sa vezi cum evolueaza?
Cami eu stiu la copiii unor prieteni a dat rezultat tratamentul prescris de doctor (medicametos). Sanatate!
cristinamh spune:
la multi ani tuturor!
am avut si noi serbarea, si... am primit si cadou.
azi e si baba mea. oribila zi. daca asa o sa fie tot anul... bleah! si chiar aveam nevoie de putin optimism la inceput de primavara!
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
roxisialexia spune:
cami, ma scuzi nu vreau sa te induc in eroare, asta mi-a spus pediatra copiilor acum ceva timp , am cautat acum pe internet si am vazut ca de fapt este cel mai bun remediu .am citit cateva pagini bune si am descoperit ca papaya face f bine in astfel de cazuri.Intreaba pediatrul cel mai bine ( scuze pentru deruta )
Sanatate multa!
lavi, diabetologul mi-a spus ca nu este cazul, cand o sa am insa ceva banuti o sa imi cumpar un aparat.
tania am revazut site-ul cu pensiunea, arata foarte foarte bine . Ai pus atat de multe flori,gradina este minunata, tu ai grija de ele?
roxisialexia spune:
si eu am primit o felicitare de la alexia, au facut poze f frumoase + un cd cu cu ei spunand poezia. la gradi la noi nu se tine serbare.
( la clasa alexia iar s-au cerut 50 ron de copil la o clasa de 44 )
cristina foarte frumoasa felicitarea . de mult vreau sa te felicit pentru site-ul tau este minunat ce faci acolo .
lavi02 spune:
Noi am avut o mini-serbare la gradi, de fapt un fel de lectie deschisa: un cantecel la inceput, apoi activitate in care au lipit felicitarile si un semn de carte in fata noastra apoi iar un cantecel si la sfarsit ni le-au daruit impreuna cu o floare. Nati mi-a aratat lucrarea si apoi a pus-o pe catedra, probabil asa fac de obicei.
F.f.dulci copilasii.
lavi02 spune:
Roxi la noi la scoala s-au strans 50 RON (comitetul de parinti a cumparat cate ceva si pt directoare si pt profesoarele de la materiile care nu se fac cu invatatoarea) si Silvia a mai dus doar un buchet de flori invatatoarei. La gradi am dus flori pt educatoare si cutii de bomboane de ciocolata pt toata lumea - am iesit mult mai scump decat la scoala. Dar am dat cu drag pentru ca toata lumea se poarta foarte frumos cu noi de 5 ani de cand suntem "in gradi".
crissy77 spune:
La multi ani mamici!
coralia, acum e cu o saptamana mai mic decat DPN, dar nu a masurat decat diametrul biparietal. Oricum nu-mi fac probleme, recuperam noi treptat
Cami, si eu stiam ca semintele de dovleac sunt bune pt viermisori. De preferat crude, gasesti in hypermarketuri sau chiar la magazin de naturiste. Sanate Dariei, bine ca ati descoperit cauza. Nu trebuie sa faceti toti tratament?
Cris, azi e si baba mea. Foarte frumoasa felicitarea
lavi, la fel la Elise anul trecut. Tot atelier, am primit ghiocei si cel mai valoros colier
madau, distractie placuta diseara.
Mai dar ce replici da Maya...
Eu azi eram sa lesin... la 9.30 m-am trezi cu elevi la usa , eram in pijamale si abia spalata pe cap, au venit sa ma felicite cu ocazia zilei de 8 Martie dragalasii.
Cristina 15 s & Elise-Stefania
bb_alinus spune:
La Multi Ani mamici! Dar azi e ziua internationala a femeii nu doar a mamelor, nu? Se pare ca numai noi romanii stim asta! Din cate natii am la servici - si am de toate- nimeni, dar absolut nimeni nu a auzit de sarbatoarea asta! De exemplu francezii au sarbatorit ieri ziua bunicii, au si ziua mamei - prin iunie parca- si au si ziua tatalui - asta chiar ca nu stiu cand e!
Asa ca va invidiez ca ati primit ceva dedicat de la cei mici si mari poate ! Eu am primit un trandafir....si nu de la sot, nici de la vreun admirator ci de la o colega romanca. M-am simtit un pic jenata ca e mai in varsta ca mine, la vreo 50 de ani si parca eu ar fi trebuit sa fac un gest si nu ea. Am vrut sa dau eu cafeaua de dimineata macar dar pana sa ajung la cantina luase tot ea pt toate...
Crissy si i-ai primit in pijamale pana la urma? Uite de ce e bine sistemul de aici, sa dai musai un telefon sau sa anunti dinainte.
Cami sanatate multa! Dar cum de i-ai facut analize, banuiai ceva dinainte? Intreb ca aici nu se fac, si tare as vrea sa pot sa merg cu missa cateodata sa vad daca totu-i bine!
Roxiut ati dat 50 RONI de 8 martie??? Mi se pare mult, si mai ales cred ca o sa mai dati si de alte sarbatori, nu? Noi dam aici 5 euro de sarbatorile de iarna si 5 euro de sfarsit de an scolar si asta pt 2 invatatoare si 2 ajutoare la 28 copii maximum. Si asta e benevol, sunt care dau si mai putin poate sunt si care dau mai mult ( max 10 euro). Si vorba aia sunt numai ambasadori, corpuri diplomatice, expati in general. Se cumpara o atentie atat cat sunt bani. Nu exista dat flori, se crede ca vrei sa lingusesti cadrul didactic si e foarte prost vazut gestul.
Ma duc sa mai vad un episod din Tudors.
PS: nu stiu ce se intampla de mi se dubleaza sau tripleaza mesajele.....Zau ca nu o fac intentionat!
ilenutza spune:
LA MULTI ANI!
cred ca niciodata nu am sarbatorit 8 martie cu zapada
Eu am fost la Sibiu si m-am cazat la Tania si ne-am simtit f bine, chiar intentionam sa mai mergem.[hi] Tania
Azi am fost la Auchan Militari si mi-am facut aprovizionarea de acolo.Am gasit fructe de padure congelate vrac la 9 lei kg si alte legume la fel la preturi f mici.Am dat o raita si pe la magazinul meu preferat DM si am luat niste sapunuri bio dementiale cu preturi mici mici de 4-7 lei bucata
Am intrat si la Yokko , alt magazin care imi place f mult si am vazut niste rochii ofice superbe la preturi destul de bune, max 150 de lei.
Cam atat , noapte buna.
Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010