Dovleceii sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct) 89
Raspunsuri - Pagina 15
Iulika29 spune:
Emy10 m-am topi in ochii Evei.. e o dulce..
Anomis dar tu niste poze cu Dinutu nu mai pui?? Si cu tine asa vreo doo
Lullaby
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Revin mai tarziu ca sunt rupta, insa ma simt datoare cu POZE de la intalneala ------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Ce adunatura de mamici superbe!(de bebe-i n-am decat cuvinte frumoase la superlativ)Voi sigur ati nascut acum cateva luni?!
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice
anomis28 spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 http://www.eva.ro/sanatate/medicina-alternativa/sa-alungam-necazurile-post-partum-articol-4332.html Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
Ioanna, sigur nu ai ramas fara lapte dar daca te incumeti sa incerci ceva din retele alea si are efect sa imi spui si mie.
andraiulia spune:
Multumesc, fetelor. Ce smechera sunt! Am fan-club!
Ce tare mesajul Iulikai. Sa stii ca ma regasesc si eu in cea mai mare parte. Desi sunt nascuta la sfarsit de 80. Chiar m-a emotionat....
anomis28 spune:
citat din mesajul lui Dana15 Anomis si eu ma tot tin sa te pup o intrebare si ma duc..foloseste cineva produse cosmetice Topfer pentru puiuti? (contin tarate de grau, zer, uleiuri esentiale selectionate..am citat de pe cutie) farmacista mi le-a recomandat..nici nu's f scumpe..le mai lauda cineva? va pup mamicutzelor! sa aveti o noapte linistita! Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Hepilica foloseste Topfer si parca era multumita.
Iti urez sa papa Ana linistita de la san si sa cunosti laptele formula cat mai tarziu.
doris_79 spune:
Fetele va urez noapte buna iar bebelacii sa doarma linisiti fara prea multe treziri sa ia ex theodorei ea nu se trezeste mai deloc pana la 4 dimi pupici la mamici si pitici.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
http://picasaweb.google.ro/103420065009604887088/PozeTheo#
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui Lali_mete UKA si eu am vrut sa spun ceva de genul la o poza cu un morcov( nu mai stiu la cine am vazut-o,scria la folder "5 luni"),sa nu se trezeasca mamicuta bebelasului cu un topic adresat indirect.. Lali Lacra de Paul-Iulian Paul-Iulian Paul si mamica lui Nasterea lui Paul_Iulian Edit: am vrut sa spun:bebelas cu morcov in mana... vai doamne,toata ziua parca am fost adormita(nu ca de obicei as fi foarte lucida) ,am vorbit in dodii,si parca toate lucrurile imi aluneca din mana |
Daca e vorba de Tudor, avea doar 3 luni cand s-a apucat de ros .
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice
anomis28 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Emy10 m-am topi in ochii Evei.. e o dulce.. Anomis dar tu niste poze cu Dinutu nu mai pui?? Si cu tine asa vreo doo Lullaby www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
Am vazut ce rade Bruculinu' la mami si ce frumos va sade la amandoi in poze. Am ajuns la vol 3 din Milenium (ma tot laud, ca citesc cartea asta ca e groasa) si iar v-am vazut cu caruciorul prin zapada (nah ca ai determinat si un subiect pe tema).
O sa pun poze dar am compu' cel mare crapat si pe el sunt majoritatea. Poate reusesc sa mai cobor cateva din mobil.
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui Iulika29 O chestie interesantåå.. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
Si eu imi amintesc multe din cele scrise acolo,desi la revolutie aveam doar 3 ani jumate."Feriti-va de magarus" era preferata mea, ma uitam si la Dallas,desi nu intelegeam mare lucru,imi citea mama ce scria pe ecran...
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian
Paul si mamica lui
Nasterea lui Paul_Iulian