Salut,
De ce ati inchis subiectul cu olimpiada de iarna?
Stiu ca nu se uita multa lume din Romania pentru ca sporturile sunt exotice pentru romani si pentru ca nu prea se da la tv. Asta insa nu inseamna ca evenimentul in sine nu e impresionant sau ca performantele sportive nu sunt remarcabile, chiar daca nu sunt chiar de genul steaua, rapid, banel si cum il cheama pe nenea ala, becali, sau pe la ce se mai bate recordul de mancat seminte zilele astea.
Laura, subiectul e la Lectii si know how:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148823
Laura, se uita lumea. dar mai era un subiect deschis si se scria la amandoua. asa am fost rugati de catre useri.
Roxana
Roxana, multumesc pentru raspuns, dar mie mi se pare ca exista interes si in afara zonei banel-seminte-miss maieu (exista asa o fata, o arata la tv mereu si e de meserie prietena de fotbalist; si meseria asta se pare ca exista).
Zona asta nu ma intereseaza pe mine.
Llaura,acum nu scrii la subiectul ala doar ca nu are titulatura doar cu Olimpiada?
zau ca nu intzelegeam de ce nu scrie nimeni acolo!
A fost efectiv decizia moderatorilor sa inchida unul dintre ele( a fost inchis ultimul subiect deschis) si sa nu aduca mesajele la celalat subiect!
Eu abia asteptam s aintri sa scrii despre meciul de hochei Canada-Germania,mai ales ca la mine se transmit la niste ore imposibile si reluarile nu sunt din toate sporturile!
Dana
Daca nu scri acolo ca e subiect deschis de mine,ii rog pe moderatori sa-l inchida pe al meu si sa ramana celalat.E bine asa?
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea