Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Si apropo ... mie mi-a iesit la analizele recoltate din col, din cate am inteles tu nu stii sigur daca ai sau nu . Mai bine ai face si tu o cultura ca daca esti ok nu are rost sa iei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Neata si de la noi!

Ce neata, ca m-am sculat de la 6 sa ajung la serviciu la 8.30 ! E a 3-a zi de serviciu si eu sunt zombi, ajung acasa si nu mai sunt buna de nimic. Ca mi-au si dat de lucru din prima zi, daca stau doar o saptamana macar sa produc cat mai mult...

Multumim fetele de aprecieri despre Mateiutul meu blondin si bucalat, astept pozele de la fotograf si pun si cu el, si cu burtica.

Noi suntm bin, Matei la bunici de duminica, ii e dor de noi si noua de el. Bebe Tudor si el bine, sper, nu foarte activ, deh...si pe el il oboseste la serviciu .

Fug acus la treaba si mai intrui de acasa.

O zi frumoasa de Dragobete, la toate fetele

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 29+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Ah, sa ma laud si eu, si noi am schimbat prefixul cu 3, trebe sa schimb si semnatura!

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 29+ Tudor

Mergi la inceput

Am si eu o dispozitie mai ciufuta, cred ca vremea e de vina ... vorba Nanei, dupa o zi splendida de ieri cu mult soare, avem azi o zi cu nori si cenusie ... si ma mai ia si somnul pe deasupra , trebuie sa imi fac un ceai negru cu putin lapte sa imi mai revin, ca pe cuvant daca am chef de ceva !!!

Va doresc o zi cat mai placuta si plina de iubire !

R_ocsy 27 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Am revenit, cu o dispozitie mai buna...

Negresa cu banane e in cuptor, ciorba de fasole se face la foc mic...

Va invit la masa!

Carla 29+ , mami nerabdatoare de Sofia Maria si Natalia Emilia

Blog de babies

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Neata si de la noi,

cred ca am ratat reteta de negresa cu banane. Cine ma ajuta pls?

Si eu ma chinui cu candida, m-am chinuit si la prima sarcina. Eu folosesc ovule cu pimafucin. Faza nasoala cu asta e ca nu trece dupa tratament complet, ea se activeaza. De ex la mine apare imediat cum mananc mai multa sana sau smantana

Sabina 31+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 9 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Buna burtici,

Cand am citit mesajele de incurajare pe care le-ati scris pentru Tatyana, m-am pus pe bocit, asa de tare m-au emotionat cuvintele vostre. Sper ca au ajuns si la inimioara ta Tatyana si ti-au mai ridicat moralul. Esti un exemplu pentru noi toate, care ne vaitam unele din noi din te miri ce. Uite o floricica si de la noi si sa ai o zi insorita cum e pe aici.

Vreau si eu o reteta de clatite cu banane (adika umplute cu banane, nu banana pisata in aluat), da' una buna buna, ca am o pofta, si nu stiu cum sa fac. Era una cu un fel de sirop cu care ungei clatita, si banana nu stiu cum era pusa, feliutze?! Facea bunica unei colege in Bucuresti, de te lingeai pe degete.

Mary, si celelalte fete care ati spus de Candida. Cum stiti ca e candida si nu o scurgere normala in sarcina? Se face o analiza a secretiei, nu, cum am facut la inceputul sarcinii? Ca daca alte simptome legate de scurgerea ai nu sunt (na, stiti voi, mancarimi, alea alea), atunci e normala nu? ...din ce stiu io.

Ana 28+ Miruna-Nicola
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban

Am revenit, cu o dispozitie mai buna...

Negresa cu banane e in cuptor, ciorba de fasole se face la foc mic...

Va invit la masa!

Carla 29+ , mami nerabdatoare de Sofia Maria si Natalia Emilia

Blog de babies

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Multumim de invitatie !
Tot cu fasolea mi-am omorat si eu timpul ... dar cu fasolea frecata , mi se puse-se pata de o saptamana .

R_ocsy 27 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Anamariam : doar o analiza de flora din col iti poate spune exact daca ai sau nu candida, de exemplu, eu in afara de o usoara scurgere alb galbuie nu am alt simptom. De exemplu, acum vreun an am fost la ginecoloaga si ii spun ca sigur mi s-a activat candida, ea zambeste , ma intreaba daca sunt sigura , iar la analize mi-a iesit ecoli .
Ai incercat sa cauti pe net reteta de clatite cu banane ?
Daca nu, diseara cand vin de la scarbici iti caut prin revistele ce le am prin casa ( GoodFood si Bucataria pentru toti ); stiu ca vazusem una dar nu stiu exact daca ar fi pe placul tau sau nu si ti-o postez !

R_ocsy 27 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

alinettero la multi ani pentru sotior..sa fiti sanatosi toti 3
bubu Mira felcitari pentru vestile bune de la eco ..sa dea Dumnezeu sa primim numai vesti bune in continuare
Tatianaiti este greu cu siguranta... insa e un miracol ca bebe e in burtica si tu il intregesti zilnic prin sacrificiul tau
Jocurban lasa visele si te bucura ca cei mici sunt bine

dragele mele v-as mai fi scris dar am inceput acest mesaj de peste o ora...sunt f busy la serv...ne mai auzim

27+ Matei ...

Mergi la inceput