Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dienutza

Nanafoarte frumos caruciorul. Ma tenteaza si pe mine. Spune-mi si mie, te rog, 1. l-ai luat pe cel 3 in 1 la 1448 ron sau pe cel 4 air purple la 1.199 RON. Ca nu imi dau seama da diferenta. Eu as vrea tot asa cu ai muat tu un carut cu toate componentele - landou, carut sport si scaun auto + accesorii - saculet de picioare, plasa tantari / uv etc.
Si mai am o intrebare pt. ca din poze nu imi dau seama: 2. toate componentele carutului au aceiasi culoare? Ca din ce vad eu scaunul de masina pare a fi o nuanta, iar landoul si carutul sport parca sunt alta nuanta.
A, mai am si alte intrebari: 3. cum este carutul starns: e mare? iti incape in portbagaj?
4. La varianta cu carut sport se strange cu tot cu carutul sport pe el sau numai scheletul? Asa iti mai incape in portbagaj? (eu nu am un portbagaj f. mare)
5. Se inchide / deschide usor sau iti trebuie forta / indemanare?
6. Scuze ca te bat la cap cu atatea intrebari. Asa sunt eu mai pisaloaga si ma hotarasc mai greu

Diana, 27+ cu Eva Alessia

1. L-am luat pe cel 3 in 1, cu 1.448 lei, varianta cu 1.199 lei e fara scaun de masina, care poate fi achizitionat de la ei si separat cu 299 lei, deci am facut o economie mica, mica, in plus transportul a fost gratuit.
2. Scaunul auto are intr-adevar o alta nuanta (dar se vedea acest lucru clar si pe site, deci am stiut), insa acest lucru nu ma deranjeaza absolut deloc. Cred totusi ca la celelalte culori diferenta este mult mai mica, daca exista (cred ca cel verde mai este asa discrepanta).
3. Eu am un Peugeot 206 Quicksilver in doua usi (varianta sport de 206), mie imi incape fara probleme. Acuma, nu mai incape cine stie ce pe langa... E destul de marisor fata de caruciorul clasic cu patru roti, deoarece are ecartament mare la rotile din spate. Si e mai greu decat scriu ei pe site-uri!!! Dar compenseaza prin faptul ca sasiul e foarte solid.
4. Se pliaza doar sasiul dupa ce iei jos scaunul sport si rotile. Nu te speria, toate aceste operatiuni sunt fff usor si rapid de executat.
5. Tot montajul merge pe sistemul "apesi pana face click", iar la demontat "apesi un butonel si tragi". Mie nu mi s-a parut mare filosofie, am montat si demontat imediat toate componentele (i-am dezumflat si umflat si rotile ), dupa ce am tras o ocheada rapida imaginile din manualul de instructiuni (n-am ajuns la partea cu scris ). Nu stiu sa zic daca e usor sau nu, ca eu am talent in domeniu , sunt un baietoi si jumatate, de mica demontam tot ce sa vad cum si de ce functioneaza, plus ca sunt innebunita dupa puzzle-uri...
6. Nu esti pisaloaga, si nu ma bati la cap . Si eu ma uit la el de muuulta vreme, m-am hotarat tare greu sa risc sa-l iau, dar nu-mi pare rau... inca . Sincer, cat am fost prin magazine n-am vazut absolut nimic care sa-mi placa. Si niste preturi de vorbesti singura dupa ce te uiti. Chiar si sotul a fost de acor cu mine ca am primit o gramada de chestii pentru banii pe care i-am dat .

Nana 28+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Nana mersi mult pentru raspunsuri! . Sa-l stapanesti sanatoasa. Eu l-am trecut pe lista (am facut un excel, daca iti vine sa crezi) si sambata ma duc la Baby expo sa studiez piata si live.

Diana, 27+ cu Eva Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Neatza fetily,

Nana,,,frumos carutzul,imi place si culoarea, plimbari cat mai placute cu bebelina,,,noi tot in urma cu achizitiile si bagajul pt spital dar promitem sa recuperam...cat despre kg or fi ele 11 dar nu se vad Aseara m-am cantarit si eu si ne inscriem cu +10kg care se vad si se simt dar asta e sper sa nu exageram si sa ne recuperam dupa nastere

De doua zile am avut niste dureri de spate mai mari ca de obicei,,,dar in schimb cu somnul am inceput sa ne mai reglam acum ne bucuram si de suportul pernei de gravidutza ...iar bibiloi activ ca de obicei chiar cu lovituri puternice cateodata ...democratie in culcusul lui
Mergem sa ne mai uitam prin magazine azi ...mami sa-si ia o pereche de colantzi pt gravide ...pt ca singurul lucru pe care pot sa-l mai port mai lejer e un trening maro catifelat, Cristina imi zice MamaBear cam asa arat

la toate fetele si un sfarsit de sapt. relaxant

25+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Va invit la CAPITOLUL 46

PS. sunt Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata fetelor !
In primul rand vreau sa felicit fetele care au fost la eco , de retinut am retinut-o doar pe Tigruta pentru ca stiu ca sotul ei isi dorea baietel ( felicitari).
Astazi este o zi superba afara, am si fost la o scurta plimbare dar nu cat mi-as fi dorit; nu am vrut sa exagerez pentru ca momentan inca mai ma duc la scarbici ... si ca sa nu fiu distrusa dupa-masa si pe seara cand ma intorc, m-am invartit doar prin cartier ... dar intru eu in prenatal si apoi sa vedeti plimbari !

Nana : felicitari pentru carucior, inca nu am vazut pozele
Sabina : ma bucur ca de data asta ai plecat fericita din carrefour ; si eu vroiam ieri sa dau o raita dar nu m-am simtit in forma !

Si pe mine ma trec fiorii cand va aud cu nasterile "in toi" din odisee ... mai ales ca am inceput si eu numaratoarea inversa ( inca 12 saptamani ); intr-un fel mi-e frica, intr-un fel abia astept ca incepe sa fie din ce in ce mai greu mai ales cu ridicarile din pat sau rasucirea de pe stanga pe dreapta .

R_ocsy 27 + Ana Sofia

Mergi la inceput