Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Vroiam sa va intreb ceva. Ati comandat vreodata de pe amazon.com? Eu am ochit cate ceva pe acolo pentru bebe si Cami, dragut si chiar ieftin, ma gandesc sa comand de la ei cate ceva. Arturica, tu nu ai comandat de la ei? Caci ma gandesc daca va fi livrarea prea scumpa in Romania sa indic adresa fratelui in Canada.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Vroiam sa va intreb ceva. Ati comandat vreodata de pe amazon.com? Eu am ochit cate ceva pe acolo pentru bebe si Cami, dragut si chiar ieftin, ma gandesc sa comand de la ei cate ceva. Arturica, tu nu ai comandat de la ei? Caci ma gandesc daca va fi livrarea prea scumpa in Romania sa indic adresa fratelui in Canada.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 25+

Cred ca doar o singura data, in ro, o carte cu gemeni

Aici nu am comandat, nu stiu ce sa iti zic

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor?
Tot zise Ioana ca a inscris-o pe bebelina la pediatru...
Fetelor din Romania, care mai aveti copii, copilul nenascut se inscrie la pediatru inainte de a naste? Mama asa zicea, ca de la spitalul la care nasti pleaca fisa medicala a copilului catre medicul pediatru care il tine sub observatie. Asa era cand eram noi mici, acu' tot asa e?
Azi imi vad flacaul, toata noaptea m-a chinuit! Il iubeste mama pe el!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata burtici frumoase!!

EU ocupata, dar sper sa am mai mult timo deja.
Suntem bine, probabil ma programez si eu la ceza data viitoare cand merg la dr!Am pus 10 kg deja.
Nico nu stiu ce sa-ti raspund la faza cu medicul de fam...eu am avut copilul la Medicover si practic nu era necesar sa am si med de fam...
Nana arati super, nu stiu unde ai pus alea 11 kg! Si carutul si patutul sunt super! sa le stapaneasca sanatoasa!
Sabina ce nesi matracucele din Carrefour! Ai toate motivele sa fii mandra de fetitzele tale si eu cand ies afara, il zapacesc pe B, parca sunt salbatica!Asptet we ca pe ziua mea
Artu mama, ce ieftinataturi la voi la GAP! super! la noi nici la reducere nu prea te atingi... Am vrut ieri sa intru sa-ti spun ca -mi pare rau de problemele cu urticaria...dar nu a mers netul toata ziua . Hai ca mult a fost, putin a ramas!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 31+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Buna dimineata si o de ceai verde cu iasomie la toata lumea!

Medicul copilului il stabilesti intr-adevar inainte de a naste, de vreme ce o sa vina la tine la 1-2 zile dupa iesirea din spital sa te invete cateva chestii de know how in ce priveste bebelusul. Daca medicul tau de familie are si competenta in puericultura e mai simplu, noi a trebuit sa cautam un doctorita de familie separata pentru Timi, si tot pe ea o vom avea si pentru junioara.
Daca cumva viitorul medic al bebeului face fitze in privinta venirii acasa la voi dupa ce iesiti din spital, mai bine schimbati-l - NU vreti sa stati cu un nou nascut intr-o sala de asteptare cateva ore, iar ei sunt obligati sa vina, pentru aceasta si pentru urgentele la copiii sub un an existand orarul "de teren". Cautati pe cineva dispus sa raspunda cu rabdare la intrebari - oricate carti vom citi tot ne trezim la un moment dat cu o nelamurire mai ciudata la care e bine sa raspunda cineva cu studii in domeniu ...

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Dunemarie- multam' pt raspuns! La policlinica la care sunt eu arondata sunt separati pediatrii de medicii de familie. Nu se baga unu' peste mancarea celuilalt!
Deci, cand voi mai merge la medicul de familie o s-o rog sa-mi recomande un pediatru pe care sa-l vizitez pt inscriere.

22+

Mergi la inceput

Nicoleta si tie si bebeului.

Azi-noapte am avut prima ocazie cand burtoiul a fost asa de mare ca m-a trezit de cate ori ajungeam sa dorm pe spate. A, si ieri m-am scapat la niste seminte sarate rau, deci azi ceaiul usor diuretic de gravidute nu mai face fata saracul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Ioana (arturica), Elena, va multumim !
Am pus niste poze proaspete cu burtica (la +11 kg) si cu caruciorul. Mai neclare, dar va dati voi seama ce si cum .

Nana 28+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Nanafoarte frumos caruciorul. Ma tenteaza si pe mine. Spune-mi si mie, te rog, l-ai luat pe cel 3 in 1 la 1448 ron sau pe cel 4 air purple la 1.199 RON. Ca nu imi dau seama da diferenta. Eu as vrea, tot asa cu ai luat tu, un carut cu toate componentele - landou, carut sport si scaun auto + accesorii - saculet de picioare, plasa tantari / uv etc.
Si mai am o intrebare pt. ca din poze nu imi dau seama: toate componentele carutului au aceiasi culoare? Ca din ce vad eu scaunul de masina pare a fi o nuanta, iar landoul si carutul sport parca sunt alta nuanta.
A, mai am si alte intrebari: cum este carutul starns: e mare? iti incape in portbagaj?
La varianta cu carut sport se strange cu tot cu carutul sport pe el sau numai scheletul? Asa iti mai incape in portbagaj? (eu nu am un portbagaj f. mare)
Se inchide / deschide usor sau iti trebuie forta / indemanare?
Scuze ca te bat la cap cu atatea intrebari. Asa sunt eu mai pisaloaga si ma hotarasc mai greu
A si sa nu uit! Arati super bine, nu stiu de ce te plangi si nu stiu unde ai pus kilogramele de care spui!Se vede numai burta!

Sabina, tu ti-ai facut bagajul pt. spital?

Mai am o intrebare pt mamicile de fetita: voi de unde cumparati cercei? As vrea sa iau si eu sa ii pun de acum, sa nu o chinui cand o sa fie mai mare.

Uite aici un site cu multe hainute de copii. Eu nu am cumparat inca nimic de la ei, dar au cumparat niste prietene. http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii

Madamarnu vazusem cum scrie pe prima pagina a topicului. Eu am introdus datele pe site-ul asta http://www.baby2see.com/trimester_calculator.html si imi spune ca din 24 febr sunt in trim III. Nu mai inteleg nimic

Diana, 27+ cu Eva Alessia

Mergi la inceput

Dienuta cam orice magazin de bijuretii are si cercelusi de bebeline din cei simpli/cu pietricele, cu inchidere solida de tip vechi. Gaura in urechiuse o face de obicei asistenta care da si vaccinul de la iesirea din spital, mai ales daca discuti inainte cu ea . Noi am dat o cutie de ciocolata si ca atare ne-am ales si cu un scurt curs despre ce trebuie facut in privinta ingrijirii ranii. Partea buna cu sistemul asta e ca bebelina simte o singura durere, si in 2-3 minute ii trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata fetele !

Cum ati dormit? Ca eu nu prea... Stomacul, again . Si ieri n-am mancat aproape nimic: cateva linguri de orez fiert cu morcovi si piept de pui, un ou fiert, si doi biscuiti simpli. De la ce naiba ma ingras, habar n-am .

Laurita, crede-ma ca abia astept sa vad poze cu noua ta casuta!!! la Mirci si Ilinca. Si tie!

Eu n-am vorbit inca despre inscrierea Adelinei la vre-un medic, dar cred ca o voi inscrie la medicul meu de familie, oricum la usa ei sunt in proportie de 60% cel putin copii si bebei, asa ca ma gandesc ca o fi calificata. Eu personal am o parere super buna despre ea (am vorbit cu ea cand am facut cererea sa ma ia in evidenta, iar umatoarea data cand m-am dus la cabinet, dupa destul de multa vreme, mi-a spus direct pe nume!) si imi place ca are cabinetul in blocul de langa mine.

Nana 28+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput