Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ca tot vorbeati de cum se uita unii-altii. Pe aici nu se intampla si pe cine cunosti de regula face o gramada de urari si felicitari.

Acum, ce ma prost-dispune pe mine, sunt cei ce nu stiu cum e....

Sigur, ca din exterior totul pare f dragut - o fata/tanti/doamna cu burtica insa uneori te iau de buna.

Insa stiti si voi prin cate treci pana la nastere si apoi dupa. Toate momentele neplacute, de la controlul la dr (bleach!!), la intepaturi, proasta dispozitie, dureri care mai de care, pana la poftele astea de ti-l luate drept mofturi (uneori asa or fi insa e o varianta de a te simti un pic rasfatata).

Iar toti de iau te buna si cand tu ai chef sa zaci sau sa dormi sau pur si simplu sa nu auzi pe nimeni.

Nu mai zic de suportul ce e bine-venit; suport de toate felurile.....
(cand o aud pe Nana ce we fain ne povesteste ca a avut ea, zic si eu, uite ca se poate)

Sau momentele cand ai o contractie si vrei sa fugi in masina sa te intinzi si ptr asta gestul iti e considerat nustiucum, trebe sa dai explicatii si sa convingi mofturosii din jur ca asa vrei tu.

A, sa nu uit de kilele in plus care mai la toate gravidele se adauga si-s nasoale si urate insa ce ai a face. Insa judecatori exista peste tot in loc sa fie incurajari de cat de super faina.draguta.etc esti.

Na, hai ca am scris si de-astea.

Cred ca mi s-a urcat in cap mancarea de la chinezi

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

haha ce mancare ai mancat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Sia la noi a plouat azi toata ziua. Foarte urat!
Noi cu Cami am confectionat un martisor pentru expozitia de la gradi! Na, imi gasesc ocupatii si eu.

nana, si eu m-am dezumflat pana a doua zi, dar sunculita ramane! Foarte frumos carutul, imi place mult. Ceva de genul asta as vrea si eu! Rotile din fata se blocheaza?! Si masa de baita e draguta.
Sabina, felicitari pentru achizitii. Si eu vreeeaaaau la Carrefour!!!
Sabina, iar iti e frica? Eu tin minte de la odiseea cu piersicute ce stresata erai! Hai ca o sa fie bine si de data asta! Sa vezi ce galerie iti facem!
Tatyana, super ca sunteti bine amandoua!
Arturicii, schimb o farfurie de fasole pe mancare chinezeasca, e bine asa?
Cusa, 56 kg la 27 sapt.???? Eu doar cand eram fata mare aveam atatea kg. Nu mai scrie asa ceva pe aici ca ma apuca depresia.
Olivia, fata, vrei sa ma omori?! O mai intrebi si ce a mancat?! Daca nu vrea sa-mi schimbe fasolele pe mancarea ei, ce ma fac?
P.S. Fii-mea a pus mana pe foarfeca si a taiat prin toata casa hartiute, cartonase mici, mici! Acum ma mai intreaba:" Mami, ce sa mai tai?"

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Nati, ieri Philip si-a tuns din par, tot intr-o verva de-asta cu foarfeca

Olivia
Noodles cu vegetale; nu rade!

Ioana,

Mergi la inceput

mai eu mi-s tare pofticioasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Nati, ieri Philip si-a tuns din par, tot intr-o verva de-asta cu foarfeca

Olivia
Noodles cu vegetale; nu rade!

Ioana,

Da, pe la varsta lui Philip am taiat eu perdeaua. Da eu stau pe langa ea. O intreb ce a facut aici in casa, iar ea imi raspunde: Eu am facut temele pentru koala(scoala)!!! Ce sa-i mai spui sarguincioasei?!

Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Fetelor, ma bucur ca va place caruciorul nostru, dar tare de tot ma bucur ca va place negresa ! Uite, promit ca de cate ori ne mai iasa cate-o bunaciune in bucatarie sa impart reteta cu voi .

Ioana, noi ne-am obisnuit sa ne iubim si atat, fara pretentii si reprosuri in ceea ce priveste treburile casnice. Fiind doar noi doi n-a contat niciodata daca avem mancare gatita (de exemplu): daca n-am apucat sa facem, am mancat o paine cu ceva, si n-a murit nimeni. In 11 ani, azi maine, i-am calcat vre-o trei camasi, le calca singur, si pe ale mele, si pe ale lui. Daca mi-a stricat bluza de matase preferata cu fierul, am ras de el, si gata, gestul e mai important decat obiectul. De cand sunt insarcinata se poarta de parca as fi de portelan (nu ca n-as fi ), poate si datorita faptului ca de la bun inceput el si-a dorit un copil de zece ori mai mult decat mine. Noi nu avem prieteni cu care sa iesim tot timpul si cu care sa ne petrecem concediile, pentru ca ne dorim sa fim cat mai mult doar noi doi, oricum job-rile ne rapesc o foarte mare parte din viata. Bine, asta nu inseamna ca suntem salbatici, doar ca mergem pe ideea de mai mult impreuna si mai rar cu prietenii (o iesire la 3 saptamani, o luna, si doua, trei zile la mare sau la munte sunt arhisuficiente). Suntem extrem de constienti ca toate aceste lucruri se vor schimba din mai, si noi zicem ca suntem pregatiti... teoretic . De aceea incercam sa lungim fiecare secunda in care ne mai avem doar unul pe celalalt. Ce sa mai zic, avantajul e ca suntem extrem de compatibili, amandoi l-am prins pe Dumnezeu de cate un picior si ne rugam Lui sa ne tina sanatosi. Hai ca mi s-a urcat si mie mancarea ta chinezeasca la cap . Apropo, te invidiez

Nana 28+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Nati, se blocheaza rotile pa fata, sa te ajute sa mergi drept, cred. Dar e super si cu ele mobile, poti lua viraje si intoarce caruciorul extrem de usor fara sa-i ridici fata deloc (am tras la ture prin casa ...)

Surioara mea si-a taiat bretonul cu tot cu jumatate din codite cand era mititica . Eu mi-am facut lantisor din guma de mestecat si a trebuit sa ma tunda mama pe ceafa . Verisoara mea cea mai mica a incercat sa ma tunda pe mine cand dormeam, noroc ca am simtit-o cand s-a dat jos din pat de langa mine (initial am crezut ca vrea sa bea apa} .

Nana 28+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

S-a deschis primul capitol la gravidute de noiembrie-decembrie.

Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 25+

Mergi la inceput

nu rad tare

Mergi la inceput