Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 15
taty_ana spune:
buna dragele mele,
tare mi-as dori sa va scriu la fiecare cate ceva da imi este greu din cauza pozitiei in pat da va daruiesc cate o
pt fiecare
si pe scurt.....azi am facut 27sapt
, echografic bebe are 26 si 3zile, 850g si e fff vioaie.....colul a ramas la cei 2cm cusuti
...dr multumit, eu mai optimista....Doamne Ajuta sa fie bine pana la capat!
....ingrozitor ce s-a intamplat la galati,nu degeaba am ramas eu in buc....te lasa in travaliu ca pe animale....offff
va
pe toate si....m-ati innebunit cu retetele voastre

27sapt cu
Ioana5255 spune:
Nana noi avem in caruciorul de gemeni papusi.Sa vezi ce il mai fataie fii-mea prin casa. ABia asteapta sa iasa mandra cu el si cu ele afara. Cine mai e ca ea in cartier.
Legat de nesimtiti. Ce sa zic. Azi iar am fost privita la Carrefour cu dispert, mai ales de niste dame tinere, care radeau pe sub buze. Ori de invidie, ori de proaste, ori sunt eu dusa cu capul. Dar mi-am propus sa nu mai bag pe nimeni in seama, eu sunt mandra de fetitele mele din burtica, chiar daca arat ca o balena, dar asta e. Mai e un pic si o sa revin iar la dimensiunile mele cat de cat acceptabile, insa sunt si voi fi mamica mandra de 3 fetite.
Sabina
31+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 9 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
olivia_popa spune:
ooof nana
,trimite-i niste flori,o atentie ceva de 8 MArtie.
eu le-am comandat de pe net,tot de la cineva de pe DC,bijuterii facute cu mana,foarte frumoase.
Imi plac mult lucururile facute de mana pentru ca sunt unicat si nu produse de serie![]()
Nana,foarte misto carucuiorul.mie imi plac siteurile mai "saracute"au preturi mult mai bune decat cele cu renume
. am sa studiez si eu siteul poate-l trimit si nasei![]()
n_a_n_a spune:
Tatiana
. Felicitari pentru vestile bune! Si fetita ta e mai mignona, ca si a mea!
Sabina
, da-le-ncolo de fatze si de pitzi! N-au decat sa se strambe si sa se hlizeasca pana nu mai pot! Poftim cultura! De parca ele ar duce o sarcina cu gemeni slabind din ce in ce mai mult!
Nana
28+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
Ioana5255 spune:
Nana asa am zis si eu. Niste fufuline.
Tatyana hai ca mai e un pic. Trece vremea.
Sabina
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
tocmai m-au trecut toate transpiratiile. a urlat piuitoarea mea de cutremur. evident fara sa fie ceva ce poate fi simtit, dar eu am inima in gat.
Sabina
gabriela_s spune:
Burtici,
va salut,nu am mai fost pe la voi pentru ca am avut treburi.
De vreo doua saptamani tot fac martisoare si diverse cadouri pentru 8 martie asa ca profit de ocazie si fac un anunt,fiindca stiu ca multe dintre voi veti merge la BABY EXPO zilele acestea:
Toti banutii stransi vor ajunge in contul asociatiei.[/font=Tahoma]
Si ca sa va spun si despre noi,burtica mea e bine,in crestere,cred ca in doua saptamani merg la urmatorul control.Am 25 de saptamani acum,tot fetita a ramas si o va chema Ania Biancaasa ca rog pe cine se ocupa de listuta sa ne treaca si noua numele acolo.
Va pup si fug sa mai mesteresc!!!
olivia_popa spune:
grabriela mi-ai luat-o inainte. e acelasi site care vroiam sa il recomand si eu si inca unul.
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii hello! Carla, ai sa vezi ca o sa vin! ![]() Vesti de la dr: mi-a facut o scurta echo, Sabina e acum asezata transversal (la echo morfo era diagonal, cu capul inspre jos), placenta inca rezista; O sa facem cezariana in jur de 20 Aprilie. Pt bubite, sunt de la hormoni mare lucru nu avem ce sa le facem ca si tot ceva cu hidrocortizon, cu alte cuvinte nu am rezolvat.... O zi faina tuturor! Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+ |
mi pare rau Arturicii... ca nu e rezolvabila problema: este deci urticarie de sarcina...

Mary
26+ cu minune de 
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dienutza Ioana eu am inteles despre carucioarele cu o singura roata in fata ca ar fi mai dificil de urcat / coborat trepre cu ele pt. ca se pierde echilibru daca lasi carutul doar pe o roata. Asa e? Tigruta, felicitari pt baby-boy si pt numele frumos! Deocamdata depresii nu am. Ba chiar simt ca am energie. Ca pe vremuri (adica inainte de a ramane insarcinata). Cred ca sarcina ma motiveaza. Cu somnul stau mai prost ca la 22 cel tarziu adorm invariabil. De astazi intram si noi in ultimul trimestru. Eu uneori ma speriu ca s-a rupt apa si ma duc repede la baie sa verific. Cred ca este ceva mai mult ceva psihic pt ca in realitate nu este nimic ud cand verific. Nico pune si aici reteta de tiramisu cu capsuni. Ma tenteaza si pe mine, dar cred ca o sa fac cu fructe de padure ca am facut o obsesie pentru tot ce e cu fructe de padure (inghetata, dulceta, croissante, placinte etc.). Camasi de alaptat se gasesc la Obor la parter si am mai vazut la kiabi http://www.kiabi.com/maternite/pyjamas/132 . Nu stiu preturi pt ca nu mi-am luat inca. Dar poti sa iti iei si o camasa de noapte simpla cu nasturi in fata. Ref concediu de maternitate de 20 sapt in UE, legislatie de la noi este OK pt ca se da concediu de crestere copii pana la 2 ani. In alte tari este mai scurt. Este adevarat ca se dau mai multi bani, dar uneori este de preferat sa stai langa copilul tau decat sa castigi mai mult. Uite ce spune propunerea Parlamentului European: http://www.europarl.europa.eu/news/expert/infopress_page/014-69364-054-02-09-902-20100223IPR69363-23-02-2010-2010-false/default_en.htm Uite cum e prin alte tari: http://en.wikipedia.org/wiki/Parental_leave Diana, 27+ cu Eva Alessia |
Ai intrat in saptamina 27 si spui ca esti deja in ultimul trimestru? eu m-am ghidat dupa pagina de inceput unde vad ca sapt 27 e ultima din trimestrul II.
Mary
26+ cu minune de 
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 30+
Cred ca este ceva mai mult ceva psihic pt ca in realitate nu este nimic ud cand verific.