Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

OTILIA aveam 20 de ani
tinera ca sa zic asa
acum la 37 nush daca tot asa o sa fie
dar yo sper

+17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Si eu tot la 20 de ani am nascut-o pe cea mare, dar am avut un travaliuuuuu ....bine ca la a doua nastere nu a fost la fel de greu.

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Lia tu ai de gand sa nasti natural, daca este totul in regula pana atunci ??? Te lasa medicul ??? Ce zice baiatul de bebe ??? S-a obisnuit cu ideea ca va fi un mic pui de om in casa care cand va creste putin ii va trage de manuale si va face galagie ???? Sper ca retin bine ca mai ai un baiat de 16 ani si sa n-o fi luat-o pe cai gresite .

Referitor la clisma este o practica destul de neplacuta in special daca ai ...cum am eu... hemoroizi..Problema este ( scuzati detaliile) ca prefer sa fiu constipata decat stricata la burta ca am niste dureri de urc pe pereti, iar la clisma de duci de cateva ori bune la toillet si mi-e groaza de acel moment ...

Elena, 20+ cu

yo vreau sa nasc normal yo la prima nastere NU AM AVUT NICIO DUREREdoar ma durea burta un pic ca la ciclu, atat
am vb cu dr si mi-a zis ca nu e nicio problema numa sa pot
legat de "animalul mic si nesimtit" ( fiimiu) e incantat doar ca ii e frica cand o sa planga noaptea, ma intreaba mereu cand merg la medic: ti-a zis domne ce am??? fratior sau surioara?? anul asta in noiembrie face 17 ani

paunita

Dumnezeule, doar dureri ca la ciclu, sunt uimita. Eu am avut doua travalii crunte, la a doua nastere am si poze, imi sangerau buzele si nu eram deshidratata. Si cu toate caestea tot natural as naste daca nu va fi nici o piedica, acum stiu clar cat de usoara este recuperarea dupa nastere. Eu simteam ca plutesc, am nascut si m-am ridicat din pat, am facut dus si m-au externat. Asa ceva nu visam nici in cele mai frumoase vise tinand cont ce greu mi-a fost dupa cezariana.

Si pentru cine se plictiseste acasa, am pus anul trecut povestea nasterilor aici.
Si o poza pe contul comun cu vergeturile proaspete la Elisa, nici acum nu s-au albit complet, asta ca nu ma credeai ca am burta franjuri .

Si felicitari pentru curaj Lia, sa ai o nastere usoara si un doctor bun cu tine. La ce spital nasti?
Sheri, ti-am admirat burtica, fetita, pe tine zambitoare, gradina, tot, tot. Adevarul e ca la ce gradina aveti o droaie de copii va trebuie, sa vezi ce chiote si alergaturi .
Michelle, vreau si eu un cantar de gashca, sau e unicat al tau ?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Nu pot sa nu le laud pe fetitele tale. sunt tare tare frumusele.asa mi-as dori si eu un copilas cu ochi verzi sau albastri.verzi are sanse, dar albastri...sunt dulcici foc.

pupici

Laura 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Bumblebee mi-ai descretit fruntea. Aveam nevoie

Katalina, merci mult de raspuns. La mine e alta problema. La masuratori ma incadrez si eu la 38, dar eu port normal 36 si chiar 34 la unele haine.
Pana la urma incerc un produs si daca nu e buna marimea, il schimb.

Cris 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

si mie mi-au iesit foarte bine testele 1 la 20 000 risc si am mancat si am baut si le-am facut dupa amiaza! Cred ca important e unde le faci, si vointa laborantului de a separa valorile, nu tine de alimentatie!
Mersi pentru urare sa ajungem bine la termen cu toate, pe 8 martie am testul genetic si alta vizionare de spitale! uf! Acu ne vine randul si noua sa-i aducem pe lume!!!!
Ce mult as vrea sa se poata natural, stiati ca daca bebe nu-i intors te pune sa stai in 4 labe cu cateva zile inainte in USA, si se intoarce? Vointa sa fie! Cica bebelusul se pregateste 9 luni pt momentul nasterii vaginale, si daca nu sunt riscuri este indicata !

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici cu delfinasi mici ...va invit la

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Citat:

OTILIA aveam 20 de ani
tinera ca sa zic asa
acum la 37 nush daca tot asa o sa fie
dar yo sper

paunita

Si eu tot la 20 de ani am nascut-o pe cea mare, dar am avut un travaliuuuuu ....bine ca la a doua nastere nu a fost la fel de greu.

Elena, 20+ cu

Pai Lia eu sunt exemplul invers dpdv al varstei. La 26 de ani n-am reusit sa nasc normal (de fapt primul esec a fost ca n-am reusit sa intru in travaliu decat la a treia incercare cu medicamente). La 30 de ani am intrat in travaliu fix la termen, ca la carte si am si reusit sa nasc normal.
Polizu suna bine, fii optimista!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Eu cu nasterea ma mai gindesc unde voi naste, oscilez intre Filantropia si Euroclinic, mai este timp.

Catalina 14+

Scuza-ma ca te bat la cap.... Eu am optat pt Filantropia. Tu ce medic ai, cumva Haiduc, ca stiu ca are zi de garda si la Euroclinic??

Cris 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

neata fetelor..
Katalina...vai ce blugi frumosi ti-ai comandat...superbi..dar sunt un pic cam piperati..probabil astea-s preturile..eu inca nu am inceput sa cumpar nimic nici pt mine nici pt bebe..

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Dragaica, tu de unde esti? Ca am vazut poza cu expozitia iar oua "inchestritate" eu stiu ca se fac predominant in Bucovina.

Cristina 13 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Citat:
citat din mesajul lui enik83

fetelor..eu sambata ma duc sa-mi fac triplu test..oare am voie sa mananc ceva inainte sau trebuie sa ma prezint cu stomacul gol? mi cam frica sa merg nemancata sa nu vomit pe-acolo..

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Neata fetele,

Pe stomacul gol neaparat.asa mi-a zis medicul si asa am citit si pe net.

pupici

Laura 17+

Laurica, te contrazic...mie mi-a zis ca pot manca, pt ca se analizeaza nu stiu ce markeri care nu sunt influentati de mancare/bautura din stomacul tau...si asa stiam si eu, asa mi-a zis toata lumea...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 21+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

nu te contrazic.nici mie nu mi s-a parut normal sa ma duc nemancata, dar...daca asa a zis medicul, ce sa fac?

Laura 17+

Mergi la inceput