Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cateva glumite:
Cand era insarcinata nevasta-mea, i-am zis:
- Iubito, daca o sa semene cu tine, o sa fie magnific.
La care ea mi-a raspuns:
- Si daca o sa semene cu tine, o sa fie miracol.

Draga, suntem casatoriti de peste 10 ani si am observat ca am inceput sa facem dragoste numai cand ai tu
nevoie de bani... Sotia:
- Si ce, dupa tine acest lucru nu se intampla suficient de des? ca se poate rezolva.....

Dupa o aventura de doua luni, o tanara il întreaba plina de emotie pe iubitul ei:
- Cand o sa ma prezinti rudelor tale?
- Draga mea, deocamdata e imposibil. Copiii sunt la tara , iar nevasta-mea e plecata intr-o delegatie!

Mamico, nu pot sa dorm! Spune-mi, te rog, o poveste!
- E trecut de 1 noaptea. Las' ca vine taticulimediat si cand o sa-l intreb pe unde-a fost, o sa ne spuna el o poveste!

In sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura.Iese moasa si il felicita pe primul:
- Felicitari aveti gemeni!
- Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins...
Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic:
- Incredibil, aveti tripleti!!! - Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company.
Al treilea lesina....
- Ce s-a intamplat, intreaba moasa?
- El lucreaza la 7UP...

Sotul ajunge acasa la 5 dimineata. Nevasta:
- Unde ai fost, Superman?
- Pai, sa vezi, am fost cu niste clienti in oras....
- Si ai stat cu ei pana la 5 dimineata, Superman?
- Pai, da, am reusit sa obtin un contract si.....
- Si dupa aia ce ai mai facut, Superman?
- Pai, am fost sa bem ceva la un bar...
- Si pe urma, Superman?
- Pai, am fost la un bar de striptease, asa au vrut clientii, dar a fost foarte urat si plicticos. Da dece imi tot zici"Superman"?
- Pai doar Superman isi mai poarta chilotii peste pantaloni!

Sotul asteapta langa salonul de infrumusetare. Dupa un timp indelungat iese de acolo sotia sa... El se uita la ea, respira adanc si spuse :
- Bine, macar ai incercat!

- Mamico, de ce te-ai maritat cu tati de fapt?
- Vezi, mai - nici copii nu inteleg de ce.....

Tatal vine de la cresa cu copilul, mama isi pune mainele in cap:
- Ma, asta nu-i copilul nostru!
El, mirat:
- Ce importanta are, maine tot la cresa il duc.

Un baietel il intreaba pe tatal lui: "Tati cat costa sa te casatoresti?. Tatal i-a raspuns: "Nu
stiu fiule, inca platesc."

- Tati este adevarat ca in unele parti din Africa , un barbat nu isi cunoaste sotia pana nu se casatoresc?
- Asta se intampla peste tot fiule.

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mai erau si astea, ma scuzati ca m-am intins ca o placinta:
*Casnicia este foarte asemanatoare cu mersul la restaurant in grup.
Comanzi ce vrei, pe urma vezi ce au luat altii si brusc nu iti mai place ce ai tu.
*Barbatul nu este complet pana nu se casatoreste. Pe urma este terminat..
*Femeile sunt ca medaliile olimpice: trebuie sa lupti pentru ele, apoi iti atirna de gat o viata intreaga.
* Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.
*Nu am cunoscut fericirea adevarata pana nu m-am casatorit.
Pe urma a fost prea tarziu.
*Niciodata nu te culca nervos. Ramai sa termini cearta.
*Secretul casniciei perfecte ramane un secret.
*Cand un barbat iti fura sotia, cea mai nasoala revansa este sa il lasi sa o pastreze!
*Prietena mea mi-a spus sa fiu mai afectiv. Acum am doua prietene.
*Unui barbat i s-a furat cardul de credit. Nu a depus plangere deoarece hotul cheltuia mai putin decat nevasta-sa.

Un om sparge o Banca si ia cativa ostateci...Intreaba agresiv pe primul retinut: "Spune-mi m-ai vazut jefuind Banca?" Ostatecul raspunde: "Da!" Fara sa mai stea pe ganduri, hotul il impusca in cap. Apoi intreaba acelasi lucru pe cel de-al doilea ostatec. Al doilea ostatec raspunde: "Eu nu te-am vazut, ... dar te-a vazut nevasta-mea.

Tupeu este atunci cand un barbat se intoarce acasa la 4 dimineata mirosind a parfum de femeie, cu urme de ruj pe camasa, intra in casa si vazand-o pe nevasta-sa cu o matura in mana ii zice:
- Nu te enerva, ca tu urmezi!

Intr-o zi sotul vine de la servici si nu poate baga masina in garaj deoarece pe drumul spre garaj erau trantite bicicletele copiilor. Da sa bage bicicletele in garaj si gaseste jeepul deschis si cainele plin de noroi intins pe bancheta. Intrigat,intra in curte unde vede copiii intr-o balta de noroi, piscina era si ea plina de noroi, copii se jucau cu furtunul. Intra in bucatarie, nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu palmute de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheii infundata cu un carnat. In bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis si continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot. Pe masa o balta de suc.. Pe jos nu se putea calca altfel decat pe mancarea catelului sau in continutul borcanelor de muraturi. Incepe sa isi caute sotia prin toata casa. Era un vacarm.... televizorul si calculatorul cu jocuri erau date la maximum.... Intra in baie unde prosoapele pluteau pe podea intr-o balta de apa murdara si sulurile de hartie igienica erau derulate pe pereti, tavan, prin cada si pe manerul de la usa . In sfarsit isi gaseste sotia in dormitor relaxata cu o masca pe fata, bigudiuri in par. Citea o carte si asculta muzica cu castile pe urechi. O intreaba ce s-a intamplat. Ea ii raspunde. "Iti aduci aminte cand te intorceai acasa si ma intrebai ce am facut toata ziua? Eehh ... astazi nu am facut nimic!!!

Un studiu sociologic arata ca barbatii, in general, ies la baut din doua motive:
1. N-au nevasta
2. Au nevasta

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Lia tu ai de gand sa nasti natural, daca este totul in regula pana atunci ??? Te lasa medicul ??? Ce zice baiatul de bebe ??? S-a obisnuit cu ideea ca va fi un mic pui de om in casa care cand va creste putin ii va trage de manuale si va face galagie ???? Sper ca retin bine ca mai ai un baiat de 16 ani si sa n-o fi luat-o pe cai gresite .

Referitor la clisma este o practica destul de neplacuta in special daca ai ...cum am eu... hemoroizi..Problema este ( scuzati detaliile) ca prefer sa fiu constipata decat stricata la burta ca am niste dureri de urc pe pereti, iar la clisma de duci de cateva ori bune la toillet si mi-e groaza de acel moment ...

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

yo vreau sa nasc normal yo la prima nastere NU AM AVUT NICIO DUREREdoar ma durea burta un pic ca la ciclu, atat
am vb cu dr si mi-a zis ca nu e nicio problema numa sa pot
legat de "animalul mic si nesimtit" ( fiimiu) e incantat doar ca ii e frica cand o sa planga noaptea, ma intreaba mereu cand merg la medic: ti-a zis domne ce am??? fratior sau surioara?? anul asta in noiembrie face 17 ani

+17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Dumnezeule, doar dureri ca la ciclu, sunt uimita. Eu am avut doua travalii crunte, la a doua nastere am si poze, imi sangerau buzele si nu eram deshidratata. Si cu toate caestea tot natural as naste daca nu va fi nici o piedica, acum stiu clar cat de usoara este recuperarea dupa nastere. Eu simteam ca plutesc, am nascut si m-am ridicat din pat, am facut dus si m-au externat. Asa ceva nu visam nici in cele mai frumoase vise tinand cont ce greu mi-a fost dupa cezariana.

Si pentru cine se plictiseste acasa, am pus anul trecut povestea nasterilor aici.
Si o poza pe contul comun cu vergeturile proaspete la Elisa, nici acum nu s-au albit complet, asta ca nu ma credeai ca am burta franjuri .

Si felicitari pentru curaj Lia, sa ai o nastere usoara si un doctor bun cu tine. La ce spital nasti?
Sheri, ti-am admirat burtica, fetita, pe tine zambitoare, gradina, tot, tot. Adevarul e ca la ce gradina aveti o droaie de copii va trebuie, sa vezi ce chiote si alergaturi .
Michelle, vreau si eu un cantar de gashca, sau e unicat al tau ?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Citat:
citat din mesajul lui enik83

fetelor..eu sambata ma duc sa-mi fac triplu test..oare am voie sa mananc ceva inainte sau trebuie sa ma prezint cu stomacul gol? mi cam frica sa merg nemancata sa nu vomit pe-acolo..

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Neata fetele,

Pe stomacul gol neaparat.asa mi-a zis medicul si asa am citit si pe net.

pupici

Laura 17+

Laurica, te contrazic...mie mi-a zis ca pot manca, pt ca se analizeaza nu stiu ce markeri care nu sunt influentati de mancare/bautura din stomacul tau...si asa stiam si eu, asa mi-a zis toata lumea...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 21+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Multumim frumos girls ! Si din partea Alesiei!
Mai am si eu fi o sapr si ma vede Profu, sa vedem cum sta colul!

Shery 18 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

yo nasc la spitalul polizu cu dr georgeta zorzan

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata mamici!! Sper ca sunteti bine cu toate!
Am reusit sa citesc din urma si am retinut cate ceva spre surprinderea mea (neuronul gravid)!
Celulele din cordonul ombilical, si eu vreau sa le colectez, aici se depoziteaza in belgia zboara in aceeasi zi si acolo se fac testele! Inca nu m-am interesat de preturi, dar daca sunt valabile pana la un numar de kg, logic este sa platesti doar pana atunci, si sunt in majoritatea situatiilor compatibile intre frati si rar intre parinti! Eu sper sa nu avem niciodata nevoie!

Elena, , suntem toate pe cale e a deveni mame si restrangerea cercului pe considerente financiare e o absurditate, iar tu ai mai mult decat multa lume pe care o cunosc, si te rog sa-ti revii imediat si sa nu-l superi pe bebe boy ca stii ca baietii sunt mai sensibili, iar eu judec calitatea nu numarul calatoriilor, si credema ca am fost peste tot! Si am intalnit tot felul de oameni, multi m-au facut sa ma uit in alta parte! imi place ca sunt intr-o odisee cu oameni ca tine!
\ Si intram in saptamana 18 yahooooooo!!!!
am main vrut sa scriu dar neuronul laudat.... deh..

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Mergi la inceput

yo cand mi-am facut DT nu am mancat si nici nu am baut
mi-a iesit bine DT

paunita

Mergi la inceput

OTILIA aveam 20 de ani
tinera ca sa zic asa
acum la 37 nush daca tot asa o sa fie
dar yo sper

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Alina ce am mai ras in special la ala cu casa deranjata si sotia cu bigudiurile in cap si asculta muzica.

Carmen am reusit sa trec de starea aia de ieri, nu stiu ce m-a apucat, insa aveti mare dreptate in tot ce ati spus. Ce bine ca vorbesc cu voi si ca avem o odisee minunata impreuna.
Si referitor la saptamani la cat mai multe inainte pana la termen si sa cresteti mari si sanatosi.

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput