Copilasi de iulie-august 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 6
kim222 spune:
Adela nu te impacienta ..poatea fost doar o simpla indigestie. Debridat citeva zile ajuta..sau chiar nimic ..noi abia dupa 2 saptamani ne-am impacientat..
Am simtit nevoia sa schimb subiectul despre boala si crizele lui Luca..caci nu ma mai suport eu povestind
cu terasa..90% o facem..
carmenp spune:
sefa, sa hii de prunitza, am zis;)) beutura aia de-o zici nush ce ie, tot de prune?;))
brei, io ma regasesc in toate subectele de pe aici: ilinca acu doo saptamini mi`a facut otita la stinga, dat antibiotic facut si la dreapta, acu stem in alt antibiotic. ashe... is cu actele de divort pe rol din motive de schimbat casa: pasa vrea la gata, io zic s`o faca el ca n`am incredere in romanii de face case si vinde;)) ashe.. ce mai ierea? a, si mi`o copt`o si ion, acu doo saptamini cind ierea tat`su plecat in delegatie (ca el asa le combina cind is singuri cu mine) trebuia sa faca o compunere si s`a gindit sa copieze una dintr`un auxiliar la limba romana. numa` ca s`a gasit sa`l copieze pe vlahuta (romania literara) si sa mai si sustina ca e compunerea lui... sa va mai spun?;))
edit, cristal io am vazut prima scama, nu se pune;))
mitzura spune:
Pai nici eu nu m-as fi impacientat, ca nu ma sperii asa usor, dar doua chestii m-au dat peste cap: lesinul ala (sau ce-o fi fost) si faptul ca peste 4 zile plec si nu vreau sa o las bolnava.
Da n-ai zis daca a mai zis de burta sau nu...
Carmen, grele si pe la voi, da la faza cu Ionu mi-a venit sa rad...inventiv baiat (desi cand or fi si-ai mei la scoala si or face de astea, cred ca nu mai rad io)
g_ioana spune:
Mitzubine macar ca acum stiti ce este,cu putin regim o pui pe picioare pana duminica si pleci linistita!....io cred ca Marutza este mai sensibila la durere si poate a avut o crampa puternica si de aici si lesinul...pe mandra cand o doare burta o trec toate transpiratiile
Carmencita,super Ionu...tot i-a ramas ceva in cap din Vlahuta daca a copiat....meii noi am ajuns sa ne bucuram daca-si fac studentii copiutze..ca inseamna ca tot au citit odata cursul
Andreeap cum a fost escapada fara cupii,poze n-ai?
carmenp spune:
n`am apucat sa scriu concluzia ca se invirtea ion pe linga mine, da` tineti minte de la mine, nu dati prea usor pedepsele ca cind o vini vremea sa aveti ce da;))io i`am luat din camera acu cu vlahuta monitoru`, ma rog sa treaca repede timpu` sa`i ridic pedeapsa ca zau ca daca mai face ceva nu am ce sa`i mai iau:D ehh, ie grele...ie cu atit mai grele cu cit are fb pe linie da` cu comportamentu` jale, inca mai vreau sa consult un psiholog;))
edit, pai geoana, da` studentii din ziua de azi isi mai scriu fituicile la mina, nu si le listeaza?
polux spune:
Si noi in aceeasi oala ca Mariuta Adelei.
Ieri mi-a venit fata de la scoala acuzand dureri de stomac. Am pus-o pe seama nemancarii, ca numai prostii mananca acolo...dar cand am fost la balet mi-a facut un "cadou" de a trebuit sa curat podelele alora pe acolo. Si azi noapte am fost ca la planton...de 5 ori am schimbat asternuturi, paturi si copilul din dotare...noroc ca nu a vrut sa manance nimic, deci totul a fost mai mult apa ,si suc de mere. Acum plecam la doctor, ca m-au sunat de la scoala sa vi sa o iau ca nu se simte bine.
Fug, va pup si urez sanatate la mici si mari.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
kim222 spune:
Halooo..io nu am nici o vina! Ma jur!..ce-i cu atita durere de burta?
Liliana Adeluta clar are stomach flu si o sa-ti spuna regim alimentar..si cam atit..Sa ne spui cum a fost!Sanatate!!
Adela poate nu a fost chiar lesin,dar eu pina la copro as fi facut o hemoleucograma din degetel!
Carmencita adevar graiesti!!! Dar acum daca am apucat sa spun ca-i pedepsit ..ramine asa ca nu moare la 5.5 ani fara pc (altii nici nu butoneaza inca) si fara tv citeva zile iar nu-i strica! Sintem la a doua zi...si suplineste prin desen si ma pune sa-i citesc carti..it's fine with me!
Cit despre Ionu' super amuzat...din afara ..altfel te inteleg..Despre casa..io zic sa divortezi..daca o iei "de gata" nu stii ce iei si nu am incredere ..daca va apucati de casa..toto la divort ajungeti
Andries la cit ninge in Cta, zapada nu-i problema,apoi cind vine toamna punem o folie mare si groasa, pun citeva caramizi la colturi si i-am tras o hidroizolatie de nu se vede ...eu ca si Gabi nu-s pro balcoane,de aceea am si defiintat unul..dar asta este un spatiu de 20 mp in care s-ar depune doar praful,nu s-ar putea folosi (ceea ce preferam ,si vedeam un cuibusor de nebunii)..asa deja 3 preti sint din caramida..trag doar o balustrada si-mi fac sera
Acu' ma agit cu vata minerala..nu stim unde s-o punem..se pricepe cineva pe aici??
ma scuzati in ultimul timp am citit pe diagonala..pe cele pe care nu le-am mentionat va
kim222 spune:
http://picasaweb.google.com/meda.badoiu/Casa?authkey=Gv1sRgCO7Wn6rMyYTgPQ#slideshow/5441917590343713714
poze facute cu telefonul, au si explicatii..sa va uitati ce gigant de geam am in living..nu-i cam mare?
polux spune:
Olivia ai avut dreptate...regim si atat. Din punctul meu de vedere irosire de timp si bani sa mergem la doctor...dar ce te faci cu berbantul din dotare, care e responsabil si cu spalatul rufelor. O, stati nu-i plangeti de mila, ca le spala la masina si le usuca la alta masina...deci nu da in greu, dar tot sunt cateva masini bune....
A, Olivia mie imi plac geamurile mari, ca lumineaza mai bine natural camera, dar acum nu stiu cum este cu izolatia ptr iarna, daca nu trage curent, etc.
Va pup..ma duc sa incerc sa hranesc copilul...care refuza sa manance.
Liliana
polux spune:
Apropo de fitzuici...am prins odata un student cu fituica facuta pe foita de calc, lata de 1 cm, si lunga de.......cativa metri (nu exagerez, ca era cat latimea salii de clasa cand am desfacut-o), era facuta sull intr-o cutie de chibrite.
Hehehe, si acum imi amintesc discutiile din ultimul an de facultate legate de metode de copiat...se plangeau colegii mei...cica daca stiau ei din anul intai ce stiau in ultimul treceau fluierand prin facultate....hehehe sa o creada ei, ca numai un profesor care nu vrea sa te prinda, nu te prinde.
Liliana