Copilasi de iulie-august 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222
..nu a mers nimic..zice da stiu..sau da inteleg

deci io pe asta o inteleg clar, ca fix la fel face si Pat. nu a avut niciodata asa o criza lunga ca Luca. de aia am vb cu Oliv si am stabilit sa vada un psiholog. clar e nevoie de ajutor specializat aici ca un copil extradestept si spirt ca Luca.... nu reactioneaza asa din nimic.

si a propos de "da, stiu". ieri ma suna mama ca Patrick s-a urcat pe masa de la el din camera si a cazut de pe ea (logic, ca e o masa din aia de plastic). bineinteles ca am cerut sa mi-l dea la telefon. cand a luat telefonu domnu a inceput "vai mami ai facut o lasagna super excelenta azi" (ca sa vedeti ce texte are). io de colo dura "lasa lasagna zi de ce te-ai urcat pe masa cand am zis sa nu te urci, de o mie de ori". raspuns "da, stiu ca mi-ai zis de o mie de ori. si mai stiu ca nu trebuia sa ma urc. si mi-am pus gheata singur la cap. si stiu ca sunt pedepsit si ca nu mai am voie la desene cand vii" (eu intre timp recunosc ca de abia ma abtineam sa nu ma tavalesc de ras). mama mi-a mai spus ca dupa ce l-a dus in baie ia spus "te rog sa ma lasi aici in baie singur pana mor de iubire" [:-))))]. na, sa mai ai replica la asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu, da, eu de la foame simteam ca lesin. Pt ca nu-mi placea sa mananc si o faceam de musai, ma ajuta mereu o bucatica de ceva si-mi reveneam.
Sper din suflet sa fie bine Mara si sa poti pleca la drum cat de cat linistita

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua,

Daria, sa stii ca si eu am vazut scama aia de care zicea Carmen...
Felicitari! Chiar ti se potriveste...:)
Ioana, la noi eu le fac, Ioana le filozofeaza si Maria si John le mananca...respectiv clatitele
Olivia, mie imi place cum arata casuta pana acum, terasa mi se pare chiar interesanta :)
La gradinita eu am dat- special pe Maria la cea cu program pana la 12 (ma rog, teoretic 13). Pentru ca refuza sa manance si sa doarma in alta parte decat acasa/cu altcineva decat cu persoanele cunoscute. Poate merge programul asta, sper sa va descurcati cu el...
Liliana, pai cu tunsul e complicat, dar mergem la "coafor" care e foarte aproape si foarte ieftin si Mariei i se pare tare interesant...:)))
Pe mine m-au tuns pana la liceu scurt scurt, ca eram creata ca o oaie si de abia ma pieptanam. Asa ca atunci cand am putut l-am lasat lung..:) Atunci cand o sa stea la spalat o sa le las cum vor ele, dar deocamdata e un mare chin la baie... Ne cam stie cartierul.
Bunny, frumos cu activitatile de cunoastere a religiilor. O sa fie tare bucuroasa mama ta...pana la urma i-ai zis ca veniti sau e o surpriza?!
Roberta, imi pare rau ca ati pierdut catelul.
Leeloo, ti-a stricat pongo copaceii sau am citit eu crucis?!
Mitzura, va urez sa nu fie nimic grav!
Roxana super tare Pat!!! Asta cu "sa mor de iubire" parca e citat din Maria!:))))

Eu fac fizio si kineto terapie...Simtz ca ma seaca durerea la ficatzi!!!
Sper sa-mi treaca desi doctoritza si kinetoterapeuta m-au incurajat...cred ca aveti si un inceput de spondiloza si de artroza...cand intra in oase astea.... ih!

O seara linistita!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo2004

Daria, felicitari! Nu am bagat de seama pina acum...

Din ciclul fiecare cu ce-l doare - eu am o mare problema cu ciinele care a inceput sa-mi roada si bruma de tufe si pomisori pe care i-am plantat in gradina asta-toamna...sunt asa de suparata pe tema asta de nu va dati seama...habar nu am ce sa-i fac ca sa-l dezvat de asta, plus ca nu poate sa stea cineva cu ochii pe el non-stop ca sa-l goneasca de pe tufe...mi-a ros pomisoruld e Albizia (arborele de matase) de a mai ramas un ciot din el, nici nu stiu daca o sa-si mai revina...

Cu martisoarele m-am pregatit relativ - adica am luat pentru colegele lui Stefan de gradi, pentru bunice si educatoare - o sa ma mai duc miine sa iau un ghiveci ceva pentru educatoare si pentru fetele de la terapie si in weekend o sa mai iau vreo 20 de fire de flori sa dea la toate educatoarele din gradinita. Si cam atit...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

lasa-i niste lemne la indemana, de preferat nevopsite netratate, pana la 1 an jumate o sa tot roada. Eu am avut ciobanesc si mi-a ros picioarele de la scaune de a trebuit sa le arunc.

Andries

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana

Neatza
(io cand a intrebat-o Roxi daca nu da de baut,ma gandeam ca o fi Sf. Daria si nu stiu )

deci da, asta e ceaa mai tare!!!! Ioana, mi-ai facut frumoasa ziua de azi, zau!!

nici eu nu am observat, dar acum sigur suntem topicul cu cel emai multe moderatoare per cap de forumista Daria iti urez sa-ti priasca si sa te simti bine in noua ipostaza (stii bine ca nu-i chiar usor).

Andries

Mergi la inceput

Mitzu sa nu fie vreo apendicita? sau ceva viral... offf..Multa Sanatate iti doresc!!

Roberta imi pare rau de catel, nu pot sa sufar chestiile astea.

Gabi eu inca o data iti recomand sa ii lasi lemne in curte. Si in casa.

Ah... mai doream sa spun multe, dar le-am uitat ca o baba ce sunt, Dar special pentru Olivia, sper sa ii dea de cap psihologul, sigur e ceva la mijloc. Cat despre terasa, nu o face. Vei avea o mare bateie de cap cu hidroizolatia ei, ideal totul ar trebui sa fie sub sarpanta. Pun pariu ca hidroizolatia, plus gresia,plus usa de exterior pe care o vei pune acolo, plus balustrada (e cam 50 euro metru liniar ceva obisnuit 80 cm inaltime)...toate astea te vor costa cat acoperisul plus inca un perete sau mai mult.

Andries

Mergi la inceput

plus dat zapada, maturat de ploaie, etc...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Din categoria "fiecare cu ce-l doare" (adica fara legatura cu ce se discuta), abia maine ii duc prima proba de scaun la analiza. Poate iese ca are din prima. Si cu Tudor am avut un episod din asta si a iesit din prima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzu, cum nu are legatura!? Pai credeam ca aici se discuta despre copii si despre mamici...:)))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

A, nu era un repros, ma refeream la faptul ca in ultimele posturi se discuta despre case/terase, etc si eu am readus discutia la ce ma durea pe mine.

Intre timp a facut Mara kk de doua ori, o data amestecat si o data moale. Pana la urma o fi totusi o chestie digestiva...(da tot nu-mi prea explic lesinul ala)

Mergi la inceput