BRAVO NIKOL_F SI MRALU! Puf ian-feb 2010 (134)
Raspunsuri - Pagina 5
cristies spune:
Ioana_fota, banii pentru nastere ii dai cui te asista la nastere. Daca doctorita ta iti va scoate firele atunci ei ii vei da pentru asta. In rest, cat stai in spital poti sa-i dai un buchet de flori.
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
Cris.dogarel, Gargaritzu are un sentiment de abandon cand il pun in marsupiu. Se agata cu manutele de hainele mele si sta incordat 10 secunde, apoi izbucneste intr-un plans de ti se rupe inima.
Eu am vazut ieri o tanti cu bebe foarte mic in marsupiu. Poate trebuia invatat mai devreme?
Merci de filmuletz.
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ale1212xa neatza fetele ieri v-am sarit ca am avut o zi secsi rau ![]() . A urlat bebe toata ziulica....si pe pat si in patut si pe canapea si in brate si cu bibe in gurita....saracu...il durea burtica rau de tot . Am fost terminata ieri...noroc ca am barbat cu capul pe umeri ca altfel la balamuc ajungeam. A venit aseara de la munci si l-a luat pe bebe sa il linisteasca(si binenteles ca a reusit![]() ), pe mine m-a trimis sa pap(nu reusisem de dimineatza sa pun ceva in gura) si apoi la o baie sa ma relaxez....Si m-am relaxat nu gluma(sau am picat de oboseala ) ca dupa baie, l-am spalat pe bebe, i-ma dat sa pape si am adormit pe canapea. Dar am barbat de milioane![]() ca m-a lasat sa dorm acolo, s-a culcat el cu bebe si pana dimineatza la 5:30 am bagat neintrerupt(de pe la vreo 10 seara). Asa ca azi sunt fresh si o putem lua de la capat cu colicile rele![]() ![]() ----------------------------------------- Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibricpozele noastre |
Felicitari pentru noaptea buna! Un brat de

pentru sotul tau!_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
| citat din mesajul lui lorex aaa...apropo de stelutze! ieri cand am facut "proba de telefon", l-am rugat pe sotul meu sa verifice de pe laptop sa vada daca a aparut mesajul pe forum. si cand a vazut o mie si ceva de mesaje la avatar....a facut niste ochi mari!!! ![]() m-a intreaba ce inseamna?? ii spun...apoi incepe sa socoteasca.."ori doua minute fiecare mesaj...petreci mai mult timp pe pufuleti decat cu mine????" ![]() (auzi...cica 2 minute de fiecare mesaj am tacut ca porcu'n papushoi _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza |

_
Cristina,
cris_mario spune:
5 pag deja ??? 
printesa mea nu vrea sa doarma sub nici o forma...asa k akm e la mn in brate ![]()
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cristies spune:
| citat din mesajul lui cris_mario 5 pag deja ??? ![]() printesa mea nu vrea sa doarma sub nici o forma...asa k akm e la mn in brate Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Am avut eu de recuperat... Acum mi-am dat seama cat am scris. Scuze
Vroiam sa spun ca somnul de ieri al Gargaritzului n-a fost chiar ok. Aseara a dormit bine, de la 21.30 la 2.30, apoi de la 3.30 pana la 6. Doar ca la 6 s-a trezit si a stat in patut si s-a uitat pe pereti. S-a trezit taica-su si s-a
ca era cu ochii deschisi si se intindea dupa jucarii. Dar nu zicea nici pas... Ce ma fac? Nu mai vrea sa fie prieten cu mine? L-am plictisit de se joaca singur?_
Cristina,
ale1212xa spune:
| citat din mesajul lui haircut Felicitari, mamidepuiuti!!! ![]() ![]() ![]() Maia are o ora de cand doarme pe muzica aia de pe youtube ![]() ![]() ![]() ![]() de Maia Ilinca (29.01.10) |
si al meu doarme pe muzica de youtube
Ii place in special asta: www.youtube.com/watch?v=LGLc0zLSvt8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=LGLc0zLSvt8 dar vad ca si compilatia data de mamidepuiuti functioneaza..multumim

-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibricpozele noastre
plateea spune:
neata, fetele...
azi nu pap dulce, si nici nu am motive de sarbatoare, pt ca din cauza tensiunii din casa si a permanentelor "incurajari", tocmai imi pierd laptele. repede, si sigur. deja trecem pe formula. asa ca... mai am un pic si incep sa urlu de sperii si lupii din padure.
ma consolez cu gandul ca macar bbTo e bine, si... o sa dea DD sa fie totul ok!
Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
cristies spune:
Tanaion, ma bucur ca functioneaza Colieful. Si eu stiam tot asa - o masa ala o masa Infacol.
Pup lui Toma. Si eu eram la fel de posesiva cu fratele meu. Aveam si o fixatie sa-i numar degetelele (din cauza lui taica-miu care imi facea un artificiu si cand le nuamra el dadea 11).
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
cristies spune:
| citat din mesajul lui plateea neata, fetele... azi nu pap dulce, si nici nu am motive de sarbatoare, pt ca din cauza tensiunii din casa si a permanentelor "incurajari", tocmai imi pierd laptele. repede, si sigur. deja trecem pe formula. asa ca... mai am un pic si incep sa urlu de sperii si lupii din padure. ma consolez cu gandul ca macar bbTo e bine, si... o sa dea DD sa fie totul ok! Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo |
Hai scumpo, curaj! O sa fie bine. Baga cu putere ceaiuri, papa bine si o sa vina lapticul inapoi. Mai ales daca-l tii pe bb la tzitzi non stop. Stim ca poti! Ai mai demonstrat o data!
Facem galerie pentru tine!

_
Cristina,

. Am fost terminata ieri...noroc ca am barbat cu capul pe umeri ca altfel la balamuc ajungeam. A venit aseara de la munci si l-a luat pe bebe sa il linisteasca(si binenteles ca a reusit
) ca dupa baie, l-am spalat pe bebe, i-ma dat sa pape si am adormit pe canapea. Dar am barbat de milioane
neintrerupt(de pe la vreo 10 seara). Asa ca azi sunt fresh si o putem lua de la capat cu colicile rele
Bobitza