BRAVO NIKOL_F SI MRALU! Puf ian-feb 2010 (134)
Raspunsuri - Pagina 16
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel info: am luat aleze de la seni, 60/60, 5 buc la 6 lei. mi se terminasera alea de la pampers si astea sunt mai groase si mai..ieftine, ca nu au ursuletzi ![]() ![]() Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 7,9 kile! poze povestea noastra |
Eu mereu iau din real aleze seni 90*60 cu 8 ron.
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5)............Target:
7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi
larisel spune:
| citat din mesajul lui plateea pun niste ![]() ![]() ![]() ![]() poate imi fac timp si scriu si eu povestea nasterii, nu de alta, dar... o sa imi para rau apoi... Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo |
Mee too

din 09.12.2009
amo2004 spune:
Nu am nicio veste de la sora mea in legatura cu David si imi vine sa ma catar pe pereti. Telefoanele nu merg in incinta spitalului, deci nu am cum lua legatura cu ei. Sper doar ca operatia a inceput cu mult mai tarziu decat ora anuntata si asta sa explice lipsa vestilor. Oricum durata estimata de dl. dr. era de minim 6-7 ore!
Va multumim pentru gandurile frumoase. Revin cu vesti.
larisel spune:
| citat din mesajul lui rox_y am vazut cateva pagini in urma ca ati vb de kg in plus...dar de vergeturi cum incercam sa scapam( sau sa le atenuam)? 31.12.2009 de DianaPoze Bebe Diana |
Din lipsa de finantze eu ma limitez la a unge cu ulei sau cu balsam cu bitter suedez (am citit pe undeva ca ar fi bun si pt vergeturi deshi pe el nu scrie).
Am auzit ca s-ar gasi o crema buna la sephora ...strivectin se cheama...dar costa 550 ron
. Si nu cred ca face chiar minuni.din 09.12.2009
larisel spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel mai e vreun bb care urla si cand il scotzi afara?![]() de pe la 2 am tot incercat:adoarme la san, o imbrac rapid, iesim si apoi...urla. am pus-o in carucior;ntz; am pus-o in marsupiu;ntz; am mai dezbracat-o;ntz vreau afaraaa! Ana se plimba singura cu bicicleta, k noi am reintrat in casa, sa nu alarmam vecinii . noroc ca nu eram in parc, la o ora de casa. sau poate era mai bine?Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 7,9 kile! poze povestea noastra |
Daaa... bb Alena...Urla din cauza de incotoshmare, deshi nu o imbrac gros. Adica body + costumash de casa + salopeta (nu prea groasa) + cosmonaut + caciula. Fara paturi fara nimic, doar cu aparatorile de la carucior cateodata. Nici in centuri nu le prind inca. Eu mai reusesc s-o pacalesc cu suzeta.
din 09.12.2009
blue_rain spune:
Amo asteptam si noi vesti bune despre David.
Suntem alaturi de voi! 
tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
George Oliver
poze
poze Tzontzo
larisel spune:
irrinaa Felicitari pt povestea nashterii! Bine ca acum sunteti bine. BB a recuperat foarte bine
.
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5)............Target:

larisel spune:
Bravo mami mesteacan! Bb sa cresti mare si sa fii sanatos!
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5)............Target:

cristies spune:
| citat din mesajul lui blue_rain Amo asteptam si noi vesti bune despre David. Suntem alaturi de voi! ![]() tzontzo manager my life will never be the same, neither my ass.. George Oliver poze poze Tzontzo |
Ce frumusel e George...

_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
Geo76 spune:
Buna seara! Raportez ca am nascut marti, 16 februarie, la 39 sapt si o zi, intrasem deja in travaliu, dar a fost tot cezariana. Fetita s-a nascut de 3,300 kg si 51 cm cu apgar 9. E sanatoasa, mananca si deocamdata e cumintica. Eu mai plang din cand in cand din diverse motive, probabil un fel de depresie. M-am refacut mult mai repede dupa aceasta a doua cezariana fata de prima oara. Dr. cu care am nascut este prof. Theodor Grigore, de la Materniatea Filantropia, Craiova. S-a comportat admirabil! Va pup! ma duc la nani!

Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
mai e vreun bb care urla si cand il scotzi afara?