Mamici si Gravidute ITalia (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor

am intrat sa va mai salut si eu,ca nu prea am timp.
Suntem bine cu totii,s-a intors si sotul in tara definitiv.
Ne-am cumparat un ap nou intr-o zona super.
E un ap intr-o vila cu 2 etaje,intr-un cartier nou de case.
Avem curte comuna cu spatiu de joaca pt copii.
Vecinii sunt super,mai e o fetita in bloc de 1 an si 8 luni,care a devenit rapid prietena Deliei.
Multumesc lui Dumnezeu ca am reusit ce ne-am propus si am gasit exact casa ce ne-o doream.

Delia e cuminte ,draguta,se imbraca numai cu fustite si rochite ca printesele(asa zice ea),pantaloni nu vrea niciodata.
Ii place mult la gradi,educatoarele o lauda mereu,spune poezii multe,cantece...Am invatat-o un cantecel de ziua mamei si ma impresioneaza tare cand il canta

Eu sunt la munca azi toata ziua,va astept sa mai povestim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

Berarpiri felicitari pt bebe,seamana bine cu Ambra,sa fiti sanatosi cu totii,ca sunteti o familie frumoasa.

Katiapam am inteles ca va mutati,cum e casa noua?

Neliacris,l-am vazut pe Cristian ce mare si frumos e si voi tinerei

Alexandra bine ai venit!
Si eu am mers in Ita cand eram insarcinata in 8 luni.
Pana sa nasc,am stat acasa si am invatat intensiv italiana,din carti, de la tv.
Mi-era ff groaza si mie ca nu ma voi descurca sa vb cu medicii si asistentele dar am reusit.
Nasterea in Ita a fost o experienta ff frumoasa pt mine,desi a fost greu la nastere,dar imi amintesc cu drag de acele 4 zile petrecute in spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata...terminat curatenia, bagat iepurila la cuptor si pe copiloi i-am trimis la biserica

Alexandra ai avut o nunta ca-n povesti...unde era-ti ??De la nasica ti se trage

Am cautat hartie ptr invitatiile de la Comunione, am gasit exact ce cautam papiro ...bombonierele le vrea cu jucatori, off, erau niste chesti mumoase marinari haiosi, animalute marine, motoare , dar el nik

o zi buna fetili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna gasit fetelor!

Ieri am tras chiulul caci am avut party la un bebe care a implinit un anisor si ne-am dus la Malpensa unde locuiesc prietenii nostri. Imi era teama ca o sa ma ia durerea de sciatica dar am refuzat sa stau acasa...prizoniera "balonului miscator"! aproape am reusit sa scap fara durere, a inceput doar un pic la intoarcere dar am calmat-o repede cu tachipirina.

LAlexandra - foarte frumoase pozele de la nunta! Sa stii ca nu am mai mers la spital sa vad sala de nasteri ptr ca au fost multe nasteri in ziua respectiva si s-a contramandat totul ptr 6 martie.

Daraban - sa stapaniti sanatosi noua casa! ma bucur sa stiu ca ati reusit sa va impliniti visul si ca sunteti fericiti! la cat mai multe povesti cu happy end pe acest forum!

Roxali - "iepurila la cuptor" ?! wow...cred ca n-am mai mancat iepure de cand eram copil! bunica mea mai facea dar fratele meu nu agrea deloc carnea de iepure si trebuia sa-l mintim mereu ca e carne de miel!

Cat despre consulate , ptr cine e pe aproape, s-a deschis un consulat si la Bologna!cand am facut nulla osta ptr casatorie am fost acolo si am rezolvat totul in 15 minute avand in vedere ca nu era aglomerat(cum e la Milano sau Roma).

Va doresc o duminica linistita si relaxanta!

P.S. acum 3 zile am facut si eu un album cu vreo 3-4 poze cu "garsoniera" lui Riccardo, o sa gasiti link-ul mai jos, in caz ca aveti chef sa aruncati o privire

34 + Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele....

am vz multeeee pozici..sa vedem ce-mi aduc aminte...de 2zile sunt ff imprastiata,ma lovesc,scap pe jos,am chef de vorba dar numai ciudatenii spun...parca as fi ....macar de as bea,as avea motiv...am vb aseara cu Andreea,nush saraca cat a inteles din cate am zis..k imi turuia gura non-stop!

k tot am nominat-o pe ANDREEA,as vrea sa o felicit pt botezul lui Georgio,sa-i fie intr-un ceas bun,multa sanatate si noroc in viata!am vz si pozele,seamana ff bine cu mami..pe cele cu Ambra nu le-am vz(cand era mititik)cand o sa am putin tp o sa le caut!uitasem sa spun k arati ff bine desi ai nascut de putin tp..bravo...

alexandra:am vz si pozicile tale de la nunta,cat si pe cele "formula 2 in 1" sunt toate ff frumoase...felicitari pt toate realizarile...p.s..mi-a placut mult si de nasica..clar a tarat piciorul in prag!are fetita sau baietel?unde a-ti facut nunta?

nafi.felicitari pt bostanel...este fffff frumos sa vz gravidute in culmea fericirii...se citeste in ochii tai!asteptam alte detalii...(curiozitatea feminina)

georgy.ce de dintisorii are GIULIA....sunt "putin" invidioasafaza cu olita nu s-a mai repetat..dar de saptamana ce vine o sa stau cu ochii pe ea...sper sa reusesc ce mi-am propus!

nu mai stiu dk mai aveam ceva de adaugat,oricum trimit si revin mai tarziu dk pot...

uitasem(scriu repejor k imediat se trezeste broscuta si sotul)am fost sa.i mai uai cate ceva la Denise...am gasit la preturi ff bune si incaltaminte..i-am luat de la PRIMIGI mi-au placut mai ales k talpa este destul de flexibila pretul destul de bun..de la 55 € la 25€..apoi i-am mai luat o alta pereche mai de stat prin casa,i-am gasit ceva rochite de vara de la Benetton,original-marines,obaibi..in fine nu m-am saturat de cumparat..pt ea! pt mine doar ceva intim si o pereche de pantofi de la Segue la 10€(la reducere)incerc sa cheltui mai putin pt mine..k de..atat imi permite buzunarul...astazi mai dau o raita poate gasesc si o gentuta la fel cu pantofii k in aprilie avem o nunta!

gata fug k tre sa ma imbrac..

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Salut, fetelor!
Multumesc mult de complimente, nunta am avut-o in Tg Mures. Cu o seara inainte aflasem sigur ca sunt insarcinata(...cand am ajuns la urgente)...si ca e si sarcina cu probleme (dupa nastere o sa va povestesc)...dar acum suntem bine. Multumesc Domnului!

Daraban multumesc mult de mesaj, ma bucur sa vad ca nu sunt singura nebuna... care a venit sa nasca in Italia.

Ely - nasica are o frumusete de fetita, la nunta avea 6 luni de sarcina... si a nascut o fetita de 3.600 g.

Nafi, astept cu interes ziua cand vei merge la spital, sa imi scrii neaparat. Ce burtica dragalasa ai .

Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna
fetelor !

va rog sa ma scuzati de lipsa...m-am simtit tare rau zilele astea...nu-mi ardea de nimic...iar iau antibiotice pt dinti
azi am dormit toata ziua si tot obosita sunt...sunt toata indolenzita...parca's o baba din aia de 90 de ani..ce sa mai spun despre mine...nimic.. abia astept sa-mi treaca durerile de toate
si sper sa revin la viata activa...cat mai curand ...deocam,data si o carpa sta mai bine daca o pui in picioare..eu is franjuri...

sa va mai spun ca am citit fete harnicute...wow..
nu mai stiu ce vroiam sa raspund..
m-am cam pierdut printre multe dintre intrebarile voastre si informatiilew citite...
si mai ales ca intre trimp am vazut si pozici..

as vrea sa raspund cu calm..cand voi avea timp..ar fi bun si generalizat..
complimentele sunt bune oricum..dar mai frumos cand sunt personalizate

va pup pe toate
numai bine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

buna
fetelor !

va rog sa ma scuzati de lipsa...m-am simtit tare rau zilele astea...nu-mi ardea de nimic...iar iau antibiotice pt dinti
azi am dormit toata ziua si tot obosita sunt...sunt toata indolenzita...parca's o baba din aia de 90 de ani..ce sa mai spun despre mine...nimic.. abia astept sa-mi treaca durerile de toate
si sper sa revin la viata activa...cat mai curand ...deocam,data si o carpa sta mai bine daca o pui in picioare..eu is franjuri...

sa va mai spun ca am citit fete harnicute...wow..
nu mai stiu ce vroiam sa raspund..
m-am cam pierdut printre multe dintre intrebarile voastre si informatiilew citite...
si mai ales ca intre trimp am vazut si pozici..

as vrea sa raspund cu calm..cand voi avea timp..ar fi bun si generalizat..
complimentele sunt bune oricum..dar mai frumos cand sunt personalizate

va pup pe toate
numai bine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Insanatosire grabnica si sa te intorci printre noi cat mai repede si intr-o forma de zile mari!

Vorbind de babe de 90 de ani...bunica mea are 89 si cand sun acasa toti se vaita...mama cu inima...fratele cu colita..etc etc...la urma o intreb si pe bunica" maie' dar tu cum te simti?" si ea mai mereu zice "eu..bine! ca o fata mare!" Culmea e , ca ea chiar e mai bine decat toti...

O noapte buna fetelor!

34 + Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

seara fetilice harnicute ati fost la scris ...eu am ramas in urma

ANDREEA felicitari pt botez,Giorgio e un scumpic si voi sunteti ff frumosi.tu arati super bine
RALUK pt Londra nu trebuie viza
NELIA am vazut pozice cu printisorul CRIS e fff frumos(ca mami si ca tati)
GEORGYIULI ce frumoasa e GIULIA si ce frumos merge
nu mai stiu cine intreba de alocatie pt bebei in Romania...si eu iau pt DENIS nu mai stiu exact ce acte trebuie ....
Silmatei imi pare rau ca nu stai bine.un pupic poate trece
LALEXANDRA frumoasa burtica ai tu acolo
ELY si eu azi am fost la cumparaturi ,i_am luat lui DENIS niste hainute si mie o pereche de papuci.
va las ca sunt obosita si vreau sa stau un pic in pat pana se trezeste gogosel sa pape tzatza

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

o seara frumoasa la toate si 2la multi ani tuturor femeilor"!!!
Sa fiti sanatoase mereu si frumoase
ps:poze noi la semnatura

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput