Mamici si Gravidute ITalia (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

va zapacesc ... cred ca am reusit sa fac mesajul mai frumos ...

Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...

Alexandra,am vazut pozele,della nunta au fost exceptionale,iar cele din franta si castelul duomo si mai...felicitari pt bebelas,frumoasa garsoniera are el acolo

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

va zapacesc ... cred ca am reusit sa fac mesajul mai frumos ...

Alexandra,am vazut pozele,della nunta au fost exceptionale,iar cele din franta si castelul duomo si mai...felicitari pt bebelas,frumoasa garsoniera are el acolo

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

...multumim, e frumoasa garsoniera...dar e cea de acasa, din Romania. Aici avem ditamai casaaa (in chirie), 3 camere, dar inca camera bebelului nu e terminata...sper sa terminam cat mai repede, ca sa stau eu linistita.

---------------------------------------------------------------------------------------------------Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

A nu....ma refeream in limbaj forumist"garsoniera" inseamna burticca in care sta bebe acum...
Pia si ce faceti cu 3 camere?^luati-ne si pe noi,ca ne cautam casa,mai era cineva...bionda...,georgiana,sa nu ma insel..
o seara frumoasa

momente din viata

Mergi la inceput

...sau sunt eu prea obosita acum .......vorbeai de garsoniera (eu) in care sta acum?

Mergi la inceput

ti-am spus eu...m-am dezmeticit
pai aici sta sotul de ... vreo 6 ani ... si nu am mai schimbat casa (apartament). Oricum stam doar intr-o camera, iti dai seama...in unele camere nu intru cu zilele...

O seara faina si tie, merg sa fac ceva de mancare....ca asta micu face scandal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

cum am timp abia astept sa vad pozele Alexandrei si eu
acum asteptam sa se faca gratarul
Alexandra-daca cumva trebuie sa vi la Roma la consulat atunci iti dau adresa exacta si daca vrei te ajut si cu programarea cind o sa ai nevoie
deja am fost de n ori
Roxali-ma bucur ca ai aparut la apel
nu am apucat sa citesc decit in mare
o seara fainaaaaa

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput

Multumesc tare mult KATIA. Pana atunci ne mai auzim si o sa vorbim de avem nevoie de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Alexandra-ati avut o nunta de vis
pozele sint minunate,ce mult imi plac,superbe ce mai
ma bucur ca v-am cunoscut
acum il asteptam si pe Alessandro
mai sint pe aici mamici cu Alessandri :)
te descurci f bine cu forumul i-ai dat de capat una doua
sint frumoase si pozele de la Paris

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna seara fetele!

Alexandra foarte frumose pozele si voi bineinteles!Paris, Paris, Paris...vreau si eu!

Nelia intr-adevar si eu vreau sa ma mut...si stau si aproape de Alexandra!Ce bine trebuie sa fie in mai multe camere, noi stam intr-o chichineata de imi vine sa imi iau campii cateodata.

Ely...eu nu cred ca Denise este lenta, au copii astia un stil de a evolua de la o zi la alta de nici nu iti vine sa crezi, ai sa vezi cat de mult de va surprinde( de fapt cred ca stii deja!)Sa apoi fata ta face la olita!!
Giulia are 7 dinti si probabil al 8 lea in iesiri dupa ultimile manifestari nocturne!
Intrebai mai demult de incaltaminte..eu i-am luat Giuliei o pereche speciali pt primii pasi, care sa-i tina glezna si cu talonet, de la Balocchi.

Katia esti destul de ocupata in ultimul timp, se vede treaba in ai intrat in randul celor care produc ( nu ca mine care doar consum ).Ai reusit sa te odihnesti?
Eu nu am anuntat in tara ca primesc si aici alocatie pentru Giulia Trebuia?

Raluca....asa cum ti-a spus si Andreea primul an de gradinita e aducator de toti virusii si bolile posibile din colectivitate.

Andreea ti-am admirat baietelul...e un scump, felicitari pentru botez .. e asa mititel!Am uitat cat de mici sunt.De Ambra ce sa mai zic foarte dragalasa si cocheta!

noapte buna, sper sa nu se mai trezeasca Giulia de 20 ori ca asa ce as dormi!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
11 luni

Mergi la inceput

Fetelor...acum incerc sa ma dezmeticesc fiecare ce copilasi aveti, ma tot uit la pozele voastre si trebuie sa fiti tare fericite de prichindeii ce ii aveti. Incet, incet sper sa va invat pe fiecare si pe copilasii vostri.
Oricum toti sunt superbi! asa gingasi...abia astept sa il vad si eu pe prichindelul meu!, sa il tin in brate.

GYORGY...poate ca nu mai stim noi sa apreciem, dar atat timp cat avem sanatate si pe cei dragi aproape, nu mai conteaza locul si cat e casa de mare. Atata bai sa fie! Sa fim noi sanatosi si copilasii nostri, ca in rest ne-om descurca!

Mergi la inceput