LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (92)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

ok, deja de 3 ori una dupa alta

sunt fericita

da oare asta o sa faca toata noaptea? de ce nu descopera chestii dimineata?

mai e un pic si la fel, vei povesti cum a facut primii pasi...

mamici si licurici

mami de Licurici veselici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Yay Carol!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Naty, cum e Nadia?
Azi am facut o boacanam-a certat tibi Am pus coca pt gogosi pe caloriferul din camera si a crescut de a dat si pe perete, si pe jaluzele si, mai ales, pe calorifer, de fapt inauntru el a plecat la serviciu....cica maine incearca sa-l demonteze...daca s-o putea

Iar alerg dupa el cu cana cu pai...de data asta degeaba, ca da din cap si fuge. il mai las vreo 5 min si il pun in scaun sa i-l dau cu lingurita, ca m-am saturat sa tot arunc la lapte praf..

mamici si licurici

mami de Licurici veselici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Bravo Carol , am scos si majoreta ca poate in cateva zile o ia si la pas singurel, sa-l incurajam un pic.

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

SI NOI TOT CODASE AM RAMAS LA MERSUL IN PICIOARE

Merge doar sustinuta de ambele maini de unul din noi si cu un antemergator, in rest NIMIC.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

I-am dat Clarei pe la 18:30 cuscus cu fagaras, pe la 19:30 jumatate de portocala si acum a batut 150ml de lapte cu cereale in el.

Sa vedem la noapte iar se trezeste.

Va pup, noapte buna.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cristi, bravo lui Carol, ce ma bucura vestile
Cadia, sper sa doarma bine Clara la noapte. bag o si pt voi, sa faceti progrese cu mersul
Micola, imi pare rau de patania cu gogosile, sper sa nu se fi stricat nimic

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Intru si eu cu pentru Carol, bravo. Cristi sa stii ca si Carla tot seara face chestii noi, nu stiu de ce.

Anca, Fil-lily, Naty sanatate la puiuti!

Dark, se vede ca esti in concediu, aivreme de taclale!

Carla a facut mofturi in premiera la mancat pireul de legume cu carne, sper sa revina la sentimente mai bune. Pur si simplu refuza sa deschida gura. M-am gandit la toate fetele care se chinuie cu manacrea, toata admiratia, pe mine m-au trecut toti nervii. In schimb, a mancat bucatele, mai putin carnea, care nu-i place asa.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bravo Carol

Cadia nu te stresa draga mea cu pasii, nici noi nu facem pasi singurei, decat 2-3 cand vrea el.....

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Intru si eu putin. Am vazut ca faceti taxe, ca mai avem licurici bolnaviori si care au facut vaccinul.Noi azi am facut vaccinul, Tetraxim, ca noi facem schema gratuita. ROR-ul il vom face luna viitoare. Pana acum nu are nici o reactie. Dintele nr.8 se tine tare, desi gingia a albit de cateva zile nu vrea sa crape odata.
Ne-a facut si masuratorile: 12,800 gr, 86 cm, PT 52 cm, PC 47 cm, fontanela 3 cm, la 12 luni si 19 zile.La un moment dat se vorbea de temperatura rectala: alex are intre 37,2-37,4.Ca si program avem asa:
8-9 trezirea - 240 ml lapte
11-12 pranzul - 250 gr piure diverse legume cu carne
13-15(16) - somn
16 - iaurt natural cu fructe pasate si o lg cereale 200 gr
18- 240 ml lapte
21- cina - piure legume cu carne sau mamaliguta cu branza Fagaras si galbenus 250-300 gr
22-somnnoi am schimbat ordinea laptelui de seara cu cina pt ca nu mai vroia lapte seara
cantitatile de papa sunt cele pe care vreau eu sa i le dau ca el ar mai papa
nu prea face mofturi la mancare decat, uneori, la lapte si la piureul de fructe daca cumva gresesc si pun mai mult fruct decat iaurt e teroareMey, eu vad ca in carti se zice ca bebeii iau cate 250 gr pe luna de la 9 la 12 luni, dar al meu din 6-700 gr pe luna nu iese. Acum o luna si jumatate avea 11,800, deci a luat 1 kg intr-o luna si jumatate si tot asa. Macar ma consolez ca e inalt, desi maica-mea zice ca e gras, dar mie zau daca mi se pare.

Mergi la inceput