Tratament si pronostic la eczema / dermatita

Tratament si pronostic la eczema / dermatita | Autor: CriPOD

Link direct la acest mesaj

Acum m-am intors de la pediatru cu prescriptie pentru o crema cu steroizi. Parca v-as intreba de experiente daca aveti de impartasit.
Are 7 luni jumate si un diagnostic de dermatita (de contact!?), care pe el nu pare sa-l deranjeze.

Multumesc.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aidan a avut asa ceva, chiar in zona de sub buric, arata groaznic desi pe el nu parea sa il deranjeze. I s-a prescris o crema cu steroizi, i-am dat de cateva ori doar, cand situatia devenise de necontrolat, dar in rest am aplicat o crema de la California Baby pt eczeme/diaper rush, plus bai cu tarate (outmeal de la Aveeno). A durat vreo 3-4 luni pana i-a disparut, intre timp i-am schimbat marca de diapers, am observat eu ca se agrava dermatita cand purta Pampers, asa ca am trecut pe scutece Huggies Organice sau 7th Generation, amandoua fara clor. Acum foloseste si Pampers, dar mai rar si le alternez cu Huggies.

Incearca cremele de la california baby, mie mi s-au parut f bune.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Mersi miereamara. Am gasit magazin pe langa mine care desface aceste produse, o sa merg sa vad.

Asa mult dureaza pana cand dispare? Eu m-am dus azi agitata ca dupa 2 saptamani nu ii trecuse. Si eu sunt alergica la parfum, odorizante, cred ca de la asa ceva i se trage dar au aparut in zonele de transpiratie, pe la folds pana la talie. Tarate am folosit on/off de cand s-a nascut.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La el a durat asa de mult pt ca nu mi-am dat seama ca scutecul il irita si mai rau. si a aparut intr-o perioda cand incepuse sa doarma numai pe burta, facea pipi mult noaptea, tot pipi-ul se strangea in diaper sub burtica si iritatia era intretinuta de mediul umed, caldut. Nu e obligatoriu si la voi sa fie la fel.

Mi-am amintit ca i-au dat si o crema cu nistatin, initial medicul a crezut ca este un fungus.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput