Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Eu incep sa ma diagnostichez singura. Deja cred ca am ceva la vezica.
Ce bine arata tortul ala din stanga acum ca tot nu mai am nimic la intestine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Da, asa e, Esme povesteste tare frumos si Lorelei e copil model
Noaptea doarme cu suzeta?

Eu ma gandesc ca Annika daca ar fi avut suzeta, nu s-ar mai fi trezit asa des -- nu stiu, poate nu-i regula, oricum nici fan suzeta nu sunt, asa ca nu stiu ce as fi preferat

Am reusit si eu sa mai selectez poze cu cele doua surioare
POZE VECHI,POZE NOI

HAH! Victoria ia suzeta de la 2 zile! Si uite ca are aproape 2 ani si tot se trezeste de 4-5 ori/noapte.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Salut!

M-am speriat degeaba...nu i-a iesit nimic la urocultura lui Cris...de la iritatie plangea saptamana trecuta la pipi...ufff, am scapat de tratament

Doloress, esti haioasa cu "numai urechile erau de el" dar iti inteleg starea...si pe mine ma adusese la exasperare Cris in toamna cand nu manca mai nimic...bine ca si-a revenit, ceea ce va doresc si voua
Sa-ti fie de bine "destrabalarea"...si la mai multe!

Desiree, nu se pune problema de suparat...adevarul e ca nu mai fusesem de cateva luni cu ea in hipermarket...cred si eu ca era curioasa...ce m-a deranjat pe mine nu era ca lua de pe rafturi ca nu lua, ci ca la cat de inghesuit si aglomerat e Carrefour Orhideea, se lovea de oameni, de rafturi, putea sa cada...am zis eu ca n-o mai iau dar cred ca tocmai de astae nevoie, sa o iau mai des ca sa se obisnuiasca...oricum, ti-am mai zis, tu esti o norocoasa cu asa cumintenie de fetitza!
Wow, deja ati aranjat vacanta...cred ca esti cu gandul numai acolo...sa va simtiti excelent...si "ochioasa" sa poarte sanatoasa hainutzele...dar creatiile tale? pe cand?

Simona, cu mare placere...

Adriana, hai ca incet-incet o sa se obisnuiasca si fara san
Scumpe foc, fetitzele....mai ales Annika

Alysh, eu nu sunt chiar ata de cicalitoare (mai mult taica-su' e asa), dar nici prea libera nu-mi vine s-o las...cred ca sunt undeva la mijloc...nu i-am inchis chiar toate sertarele, dar si cand am lasat-o va aduceti aminte ce ni s-a intamplat?! cu comoda si tv-ul...pai normal ca n-am mai lasat-o acolo....

Simonix, zbor usor si profita de ocazie si relaxeaza-te! ti-ai varsat si "tolba cu stari negative" (apropo, ce-mi plac mie oamenii astia care-si dau cu pararea pe chestiuni de care habar n-au sau care cred ca le stiu pe toate) asa ca fa abstractie de lipsa lui Robertrix si simte-te bine!

Gabi, inca un hop si ati scapat...la urmatoarea tura de dinti, n-o sa mai fie asa de dureros...

Mihaser, daca erai in Bucuresti ti-l trimiteam pe barbatu-meu ca tot sta degeaba deocamdata...bafta sa gasesti un mester bun si sa temine repede! si succes printesei la gradi!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Lumi, iubita, e probabil si chestie de obisnuinta; eu o duc pe Victoria in magazin zilnic, daca vremea ne permite; uneori si daca e frig sau bate vantul, am iesit si pe ploaie, ca a inceput sa ploua la 10 metri dupa ce am iesit din casa si nu m-am intors, ca s-ar fi suparat, asa ca am acoperit caruciorul si m-am dus la magazin.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

fetelor, nu radeti de mine, dar eu n-am luat niciodata brocolli pana ieri pentru fata si nu stiu cum sa-l gatesc...spuneti-mi si mie, va rog, cum sa-l fac...mai simplu, asa...multam'

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Iubita, nu rade nimeni, stai linistita. Eu il fierb, apoi il scurg si pun unt pe el. Si i-l servesc ca si garnitura.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Esme, Desiree, Lara avea suzeta si adormea singura, eram f. fericita - era si in alte situatii chiar f. folositoare, insa Lara ajunsese sa nu se mai desparta de ea, mereu numai cu ea in gura, si nu-mi placea, asa ca ajunsesem sa urasc suzeta aia.
La Annika am fost super fericita ca nu a acceptat-o, imi place gurita ei fara cauciucul ala rotund, insa cand se trezeste noptile de 4-5 ori si sunt chiauna de somn, recunosc ca m-am gandit ca poate nu era rea o suzeta.
E clar insa ca nu e o regula

Multumesc fetelor pt. vizionari!

Andrada masajul crezi ca ar functiona?

Belleane, de obicei petrecerile astea la Mc dureaza cel putin doua ore, deci daca tine pana la 18 e cam tarziu pt noi, pt. ca pe la 19 incepem pregatirile de culcare. Daca e la 14 e Ok atunci, va asteptam.
Eu ma gandeam sa veniti duminica asta, ca dupa-amiaza suntem singure.
Mai vorbim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Esme, Desiree, Lara avea suzeta si adormea singura, eram f. fericita - era si in alte situatii chiar f. folositoare, insa Lara ajunsese sa nu se mai desparta de ea, mereu numai cu ea in gura, si nu-mi placea, asa ca ajunsesem sa urasc suzeta aia.
La Annika am fost super fericita ca nu a acceptat-o, imi place gurita ei fara cauciucul ala rotund, insa cand se trezeste noptile de 4-5 ori si sunt chiauna de somn, recunosc ca m-am gandit ca poate nu era rea o suzeta.
E clar insa ca nu e o regula

Multumesc fetelor pt. vizionari!

Andrada masajul crezi ca ar functiona?

Belleane, de obicei petrecerile astea la Mc dureaza cel putin doua ore, deci daca tine pana la 18 e cam tarziu pt noi, pt. ca pe la 19 incepem pregatirile de culcare. Daca e la 14 e Ok atunci, va asteptam.
Eu ma gandeam sa veniti duminica asta, ca dupa-amiaza suntem singure.
Mai vorbim

Am vazut asa fetite frumoase

Victoria ia suzeta NUMAI cand doarme; si daca as vrea sa i-o dau cand nu e in pat, nu o ia; se joaca cu ea vreun minut sau nici atat si o pune deoparte.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Azi a mai fost o faza simpatica in parc, Vlad si-a scos caciula, era destul de cald si l-am lasat cu caputzul gol. Nu s-a putu abtine o bunoca/ bona si mi-a zis: dar Doamna, il tineti asa cu urechile goale? si nepotul ei avea caciula de lana f groasa si gluga de la geaca......oi fi fost eu exagerata dar ea era de-a dreptul penibila.

Ah, da si Vlad trece printr-o faza rusinoasa, are nevoie de vreo cateva minute de adaptare, timp in care nu scoate nici un cuvant si se mai ascunde uneori in poala ma-sii. Deci, Simonix, lasa gura rea a lumii si vezi-ti de treaba ta, Ai baiat frumos si destept, de ce i-o manca atat de mult in cur pe unii? Invidia, cred. Drum bun, te asteptam cu impresii frumoase si poze multe, da?

Simo, mi-ar placea tare mult sa ne intalnim. Eu, insa nu prea ma aventurez cu Vlad departe. Am fost aici, la cateva statii
distanta si mi-a fost tare greu.
Mie in sarcina imi creste pulsul atat de tare, ca ma sperii uneori. Asa pateam si cu Vlad. Asa ca, nu stiu cum sa procedam, dar tare imi doresc si eu sa ne vedem.

Adriana si mie mi se pare mult 150 ron mai ales ca vine acasa. Si fara vopseaua ta, f mult.
Tare scumpe fete mai ai, am vazut pozele, cat de frumos le imbraci

Mihaser, 56 de kggggg??? Recunosc, sunt verde de invidie Felicitari, trebuie sa te simtit tare bine!

Luminel, eu fierb broccoli 10 min, apoi scurg si ii arunc intr-o baie de unt, ii perpelesc putin acolo, ii scot si pun in farfurie niste smantana deasupra, iese o bunatate de mancarica , de fapt a mea e o combinatie de retete Laurita&Lorich
Ma bucur ca v-au iesit bine analizele.

LAURITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, unde ai disparut?

ALI, mami de Vlady si 23+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete dragi.

Luminel, saru’mana. Da’ ce-ti veni cu “m-a facut de ras” ? Rusine de cine ? De penibilii care alta treaba n-au decat sa se holbeze !?! Stai linistita, lor tre’ sa le fie rusine, nu copiilor. Ma bucur ca a iesit ok urocultura.

Alysh, multumesc frumos.

Cleo, foarte tare faza cu popcornu’. Sa stii ca firma la care lucrez produce stingatoare, cand ai nevoie …

MsBB, te-am vazut online da’ daca m-ai amenintat cu bata m-am prefacut ca nu sunt la calculator ca sa nu mi-o “fur” de la tine.

Simonita, multa sanatate, sa nu neglijezi problema te rog. Legat de tuns+vopsit mie mi se pare mult.

Adriana, saru’mana, ai dreptate da’ mai greu cu odihna. Si Vladuc tot manechin, da’ nu-mi fac griji atat timp cat are nergie cat sa alerge toata ziua. Bafta cu intarcatu’. Iar m-ai facut praf cu pozele, ai doua fetite superbe, sa-ti traiasca.

Lori, multumesc, as vrea da’ nu prea reusesc, mereu am cate ceva de facut plus ca parca nu am stare sa zac in pat.

Gabitza, ce comportament urat a avut doctoreasa voastra ! Legat de faptul ca Raducu nu papa, e normal sa-ti faci griji, mai ales daca se intampla mai multe zile la rand, hai ca-i revine lui apetitu’, stai linistita.

Doloress, imbratisam balerinul. Sa-ti fie de bine “destrabalarea”.

Simonix, drum bun !

Mihaser, un pupic lui Cristian, tare dulce a fost cu cuvintele de multumire pentru mami.

Esme, asa frumos povestesti de Lorelei … Doamne ce copil cuminte si intelegator … si mai e si frumusica foc. O imbratisam cu drag.

Andrada, saru’mana.

Fetelor, mai nou Vladuc cand face kk se intoarce cu spatele si pune manutele la ochi, e asa dragalas … iar eu ma fac ca nu observ ca sa-i dau senzatia de intimitate. Sper ca in curand sa faca si el la olita, poate asta e doar o faza de inceput de constientizare a faptului ca face ceva acolo in pampers. Habar nu am.

Va pup si va urez noapte buna.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Saru'-mana pentru retete! maine le pun in aplicare...

Mi-am luat si eu rezultatul la analizele de sange si urina...sunt majoritatea in limite normale, in afara de limfocite (48.5% fata de norma 20-40%), Trigliceridele serice (186 mg/dl fata de normal 50-150) si PH urina (8 fata de normal 5-7). Si la Proteina C reactiva scrie POZITIV+++...Pana ajung la doctor, stie careva sa-mi spuna ce inseamna valorile astea crescute? multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Si Cris are nevoie de cateva minute de acomodare fata de adulti (in afara de unul din cumnatii mei, cu acre nu s epoate acomoda defel, plange numai cand il vede)...dar cu copii n-are nici o problema...e foarte sociabila si prietenoasa...uneori chiar ii socheaza pe altii copii in parc, ca se duce gramada peste ei...

Alysh, azi a fost chiar cald deci eu zic ca tu n-ai fost exagerata...dar bunica aia cu caciula si gluga in cap la nepot era clar exagerata...pai la 0 grade ce-i punea, 3 caciuli!!!???

Dani, stiu, n-ar trebui sa-mi pese de ceilalti gura-casca dar nu-mi face nici o placere sa se holbeze la noi...as fi preferat sa fie cuminte... lui Vladuc "rusinos"

Chiar, unde ai disparut Laura?

Mergi la inceput