Care este scopul vietii ?
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Allure/Allure.jpg)
Allure spune:
Denizel, lumea nu stie ce vorbeste...burta mea e la fel de plata ca pamintul pe vremea lui Galileo Galilei :))
mai ales de cind stau pe forum sa gasesc "sensul vietii" si ca atare timpul pentru exersat se transforma in ore cur-scaun...
Tin sa adaug, pe cuvint de pioner, ca nu am citit brosuricile cu pricina (urasc prozelitismul ala ieftin!)si nici adepta creationismului nu sint. Ops! Asta ati crezut, nu? Pai creationismul, ca si curent filozofic, e la fel de subred ca si oponentul lui. Are multe hibe. Una ar fi (ca sa dau numai un exemplu) ca ia biblia mot-a-mot, biblia care e o carte plina de metafore, mituri si simboluri (semnificant - semnificatii)
Cred in D-zeu si in Creatie dar nu prin prisma acestui curent.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Beren ... Doreste ca toate sa fie puse la locul lor si sa nu existe leustean pe raftul cu creme antirid |
sssssst!
in subsidiar si eu m-am intrebat (retoric) ce cauta un academician-doctor-inginer pe un forum de femei gravide care discuta despre supozitoare si meconiu
![](barfa.gif)
dar nu am zis cu voce tare, ca nu-i treaba mea cine ce face
![](icon_smile_big.gif)
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
beren...tu esti fizician...merge sa analizam si sa avem un program al comportamentul oamenilor de aici de pe forum cu ajutor de la van der walls?
![](images/user_man.png)
beren spune:
citat din mesajul lui Allure pentru ca ai lasat primatu' din tine sa iasa la iveala cu coltii de juma de metru si cu |
Hmm, probabil ca primesc asemenea calificative pentru ca-s blond, cu abdomenul extra-extra-plat, BMI 23, si ... gata, nu mai spun!
Or poate pentru ca primatul e masculin la singular.
On topic:
Eu m-am referit sistematic la celula biologica, la viata, iar tu mi-ai dat numai exemple care se aplica in lumea inerta, feromagneti, samd... ![]() Doua subiecte total diferite, maaaaaai ales cind vorbesti de entropie! |
![](radtare.gif)
Sigur ca da, Allure. Laura va nota explicatia ta.
Vezi, tu nu ma dezamagesti niciodata. Cu asta se ocupa alte doamne.
Denizel, asta e sensul vietii, nu? Fiecare-si poarta crucea, sau "semnul plus" - depinde pe cine intrebi. Iar cateodata primesti si flori intre pietre.
Allure spune:
Daca scoti afirmatia mea din contextul discutiei, evolutia vietii in conditiile entropice de netagaduit, s-ar putea sa ai dreptate. Altfel, nu.
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
citat din mesajul lui denizel Mi-am sfaramat creierii ca sa inteleg ce se discuta in ultimele ore la subiectul asta |
Hai mai Denizel, chiar asa? Adica explicatia e mare si tavalita'n mijlocul nostru si noi ne facem ca lipseste?
![](icon_smile_big.gif)
In mod evident unii indivizi au o aversiune extrema fata de circumvolutiuni. Cu atat mai mult cu cat le'au crescut altora. Asta e si motivul pentru care'ti freaca ridichea'n'continuu, poate poate reusesc sa o scoata la drept.
In rest, voi propune cu toata seriozitatea administratorilor forumului ca un avertisment sa fie distribuit automat fiecarui nou venit. Ceva de genul:
ATENTIE! La fel ca si realitatea acest forum respecta legile fizicii. Deoarece viteza luminii este cu mult mai mare decat viteza sunetului unele persoane va pot parea stralucitoare inainte sa deschida gura.
![](images/user_woman.png)
denizel spune:
in subsidiar si eu m-am intrebat (retoric) ce cauta un academician-doctor-inginer pe un forum de femei gravide care discuta despre supozitoare si meconiu |
E naspa ce tocmai ai zis.
Si-mi suna clopoteii
![](icon_smile_big.gif)
Xeno, sterge-ti chestia aia cu rosu, ca ma simt direct vizata pentru dezvaluirea ca nu-s nici macar ev. teista
![](icon_smile_big.gif)
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul"
![](icon_smile.gif)
Allure spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
E naspa ce tocmai ai zis. Si-mi suna clopoteii ![]() |
de ce? ca m-am intrebat (in sinea mea) ce cauta o somitate sa faca conversatie cu un ignorant?
don't get me wrong...ma simt magulita
![](icon_smile_blush.gif)
edit: intrebarea era sincera. proasta, da sincera.
![](icon_smile_big.gif)
ladyJ spune:
De ce va certati?
Allure, eu ma tot gandesc de 5 minute la ce scrii tu aici si ceva nu imi iese la socoteala.
Eu sunt o ignoranta intr-o multime de chestiuni, dar nicio somitate ( ) nu mi-a pus inca pistolu´la tampla. Oare de ce?
In fine...vreau sa zic ca nici eu nu-s de acord cu remarca pe care ai facut-o, pentru ca pe acest forum, pe langa graviditati,lapte si biberoane, se vorbeste despre multe alte lucruri cel putin la fel de interesante, asa ca daca apare vreun profesor -doctor -inginer nu putem decat sa ne bucuram de diversitate. Am dreptate au ba?
O femeie insarcinata cu hormonii razna ar putea interpreta mesajul tau ca o jignire, stii?
Grace spune:
Bey, daca nu terminati cu vehicularea notiunilor: burti netezi, netezime in alte parti, blond si cu abdomen extra-extra-plat, circumvolutiuni atasate, ridiche frecata... in continuu, somitate vs. ignorant, persoane stralucitoare, suna clopoteii, Ceacarenuexista, nu se stie daca pisica a varsat uleiul sau nu, o sa rog un moderator (impartial) sa va faca un split la Un ochi rade, unul e vanat si alte ciudatenii.