Care este scopul vietii ?

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Mi-am sfaramat creierii ca sa inteleg ce se discuta in ultimele ore la subiectul asta, avand in vedere ca nu citesc mesajele ei , din care sunt sigura ca, si de data asta - de ce nu, nu? - nu lipsesc dublul standard si manipularea .

Din quotes am inteles ca unii sunt trolls (stim cine, stim cine ) si ca Allure e contrazisa pentru ca n-are burta si fiindca-i frumoasa . Oh dear, oh dear .
Sa spui unei femei ca sustine un punct de vedere diferit de al altei femei pentru ca femeia din urma nu are burta si e frumoasa, arata ca trebuie sa te fereasca Dumnezeu de misoginismul femeilor. Asta-i mai urat ca orice. O sa ma rog pentru tine, Ileana.

Am mai inteles ca ce a zis Beren lui Allure e identic cu ce a spus Guestus Ilenei. Oh dear, oh dear....

Fiindca e foarte important pentru toata lumea ca si eu sa-mi spun parerea :)))))))))))))))), iat-o:

- informatiile date de Allure sunt identice celor care insotesc orice brosurica creationista fara pretentii de pe piata.
- Beren e idealistul care crede ca poate schimba lumea si prin intermediul forumurilor.
Doreste ca toate sa fie puse la locul lor si sa nu existe leustean pe raftul cu creme antirid (Beren, ia-o mai usor. Pe DC - si cred ca pe orice forum- apare cand ti-e lumea mai draga un borcan cu antirid care striveste tot leusteanul. Asta e, pana la urma, o parte din farmec :).
In plus, iata, el este obiectul dezamagirii doamnelor DC :)))))).
De aici ar rezulta un must al vietii: sa invatam sa nu avem asteptari de la nimeni .
Ca sa nu mai zic ca, Xenocid, la timpul sau, a dezamagit muuuulte doamne DC si uite ce bine a ajuns :)).

Ce sa mai zic io, ce sa mai zic io...? :))

Pai zic asa:
- Beren sa continue sa explice ce are de explicat, fara sa aiba asteptari speciale in legatura cu asta
- Allure & friends sa nu mai fie jigniti atunci cand li se spune ca informatiile din brosurelele si site-uletzele acelea sunt depasite si uzate moral. Fiindca asa sunt.
- Poate ar fi bine ca atunci cand se raspunde unui mesaj sa se citeasca mesajul acela. Nu de alta, dar mai iesim din monologeala.

P.S. Pentru carcotasi , trebuie sa mentionez ca nu am burta si ca sunt creationista pana-n maduva oaselor. Nici macar evolutionista teista nu sunt (ma scuzati daca v-am dezamagit :))))).

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

oooo, tu extraterestrule pogorat in ferentari sa masori cat de mari sunt dulapurile unora si cat de pline, nu te mai osteni, ca-ti spun eu: sunt foarte mari si foarte www.youtube.com/watch?v=OFrlFeK8guY" target="_blank">pline...aaaa, ab-do-mi-na-bi-le!

abdominabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kite_runner spune:

Denizel, nu era necesar rezumatul tau la acest subiect, cu atat mai putin actiunea de a ridica in slavi pe unii useri si a-i trage de urechi pe altii pentru comportament nepotrivit sau mai stiu eu ce, pare ca ai un extra-job sa faci ordine pe la subiecte. Se observa o insistenta in a apara userul iileana, care a dovedit de multe ori pe DC ca stie sa isi aiba grija de propria imagine, e suficient de inteligent incat sa nu aiba nevoie de lobbysti, care sa ii netezeasca drumul pe aici.
Mai bine lasa subiectul sa curga, sa se aseze pe fagasul bun, tine-ti concluziile pentru tine, asa stai si tu mai departe de penibilul despre care vorbeai mai devreme in legatura cu alt user, ca risti sa devii un clown, care nu spune nimic constructiv, doar repeta ce spun altii, eventual trecand ideile lor prin filtrul propriu, ca in mesajul de fata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kite_runner

Denizel, nu era necesara actiunea de a ridica in slavi pe unii useri si a-i trage de urechi pe altii pentru comportament nepotrivit sau mai stiu eu ce

Citat:

Denizel, se pare ca ai un extra-job sa faci ordine pe la subiecte.

Citat:

Denizel, se observa o insistenta in a apara userul iileana

Citat:

Denizel, mai bine lasa subiectul sa curga, sa se aseze pe fagasul bun

Citat:

Denizel, stai si tu mai departe de penibilul despre care vorbeai mai devreme in legatura cu alt user

Citat:

Denizel, risti sa devii un clown, care nu spune nimic constructiv, doar repeta ce spun altii, eventual trecand ideile lor prin filtrul propriu, ca in mesajul de fata.

Last, but not least :

Citat:

Denizel, nu era necesar rezumatul tau

and:

Citat:

Denizel, tine-ti concluziile pentru tine

Cum pot eu sa ma supar ca printre tulpinitele de leustean si borcanasele cu antirid a aparut si ditai trusa cu surubelnite? :))))))

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kite_runner spune:

Mesajul meu voia sa fie un sfat-rugaminte, colegial, sa nu mai dai foc subiectelor. Dar daca pe tine te distreaza atat de tare sa dai citate si sa iti etalezi metaforele pe forum, "go on" cu analiza literara, nu-ti voi sta in cale, o amarata de trusa de de surubelnite, noua pe forum, nu are nicio sansa, nici macar sa mai citeasca subiectele pe care le urmarea. :) Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Repede pana nu se-nchide subiectu'

Hai mai, ce-ati sarit asa la Denizel? Trebuie sa recunoasteti si voi ca rationamentul cu pacatul Allurei fu de departe argumentul suprem in dezbaterea de fata :)))

Mergi la inceput

Citat:

Mesajul meu voia sa fie, un sfat-rugaminte colegial, sa nu mai dai foc subiectelor. Dar daca pe tine te distreaza atat de tare sa dai citate si sa iti etalezi metaforele pe forum, "go on" cu analiza literara, nu-ti voi sta in cale, o amarata de trusa de de surubelnite nu are nicio sansa, nici macar sa mai citeasca subiectele pe care le urmarea. :) Enjoy!

Aaa, Kite_runner, pai, daca din toata zapaceala asta de aici tu ai inteles ca eu am dat foc subiectului, nu e nici un bai ca nu mai ai ce citi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Repede pana nu se-nchide subiectu'

Hai mai, ce-ati sarit asa la Denizel? Trebuie sa recunoasteti si voi ca rationamentul cu pacatul Allurei fu de departe argumentul suprem in dezbaterea de fata :)))

anca? in engleza, te rog, ca pe romaneste iarasi nu inteleg de ce. si dupa aia tot tu o sa te superi.

Kite_runner, esti singurul care ai inteles exact situatia. bun venit pe forum, tocmai ti s-a facut "botezul" cu foc si pucioasa, felicitari ca supravietuiesti. dar vezi ca astea-s situatii exceptionale. cum iau pauza unii useri sa se refaca de la atata efort "constructiv", cum se poate respira aka discuta din nou omeneste si decent. deci nu te speria.

abdominabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Simplu. Denizel fu banuita ca are intentia de a conduce discutia in derizoriu, ori derizoriul fusese deja creat prin ilarul rationament cu pricina. Si dovada (daca mai era nevoie) ca argumentul e ridicol sta in faptul ca Inaioana n-a fost desfiintata dupa aceleasi criterii.

Si cu asta inchei ca sunt offtopic de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Habar n-am daca pisica a varsat deja uleiul sau nu, dar stirea NU era falsa, iar entropia insira numai prostii rizibile (o fi de la ecuatiile cretine? mai degraba de la doza prea mica).
Nu ma credeti nici o problema: in chestiunea stirii exista sigur arhive la Gandul; in chestiunea entropiei material de studiu
aici si aici. (Pt intrebari si raspunsuri va rugam sa folositi ,
office hours, aaa subiectul dedicat. In plus McQuarrie raspunde la emailuri de la necunoscute si e prezent pe FB).
Netezimea (nu a burtii ci prin alte locuri) e ok in sine; combinata cu rautaciosenie persistenta si agresiva ma calca pe nervi, zau.

Mergi la inceput