Trombofilia o cauza a infertilitatii - 22 -

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Cristina felicitari pentru sarcina! Sa fie cu noroc de data asta!
Eu am auzit de Clexane din perioada stagiului practic, oare sunt doctori care n-au auzit de el?????
Ramo sigur o sa gaseasca unde-i buba si cu tratament o sa ne tinem toate copiii in brate

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Multumesc Ramonella si Kitzy!
Cat despre medici care n-au auzit de Clexane...au auzit, dar sunt foarte reticenti sa-l foloseasca, in general. Cica e foarte controversat. O fi, dar eu sunt mamica de 2 ingerasi, si nu risc sa mai pierd o sarcina. Oricum l-am sunat dimineata pe Iuga (de la Gynia), si mi-a spus spus ca cel mai probabil va trebui sa fac heparina cat de repede. Marti dimineata merg la eco.
Deci...m-am linistit :).
Cristina

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Rocris felicitari!! Asa da veste buna

Mergi la inceput

Cristina prin ce zona stai? Sau e secret?

Poze Diana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Adrianaady, multumesc mult!
Kitzy, in Manastur stau, in zona Flora. Tu?
Cristina

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot

Mergi la inceput

Toate stati prin manastur?
Eu in Gheorgheni, speram sa fie cineva si din cartierul meu

Poze Diana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Cine mai sta in Manastur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neagudaniela spune:

Felicitari pentru sarcina!Miki multumesc tare mult inca o data dar eu sint din arad si e cale lunga pina la buc,am sa merg sa repet proteina s sa vad cum e si sa ami gasesc alt medic,probabil am sa caut un medic in timisoara,care stiti un medic bun din timisoara va rog sami spuneti,multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Neagudaniela in Tm dr bun hematolog este Ionita Hortensia. Nici eu nu sunt din Buc si ma duc la Fundeni pt anal iar cand o sa fiu gravi o sa coresp pe mail cu dr(ii atasez anal si ecografii scanate).

Fetelor pt cumpararea medic Medyn Forte si Femibion 800 folsaure metafolin : http://www.care-line.biz/index.htm

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Femibion 800 folsaure metafolin de aici : http://goldpharma.com/search/

Am pus link-rile pe I pag la Suplimente nutritive

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput