Trombofilia o cauza a infertilitatii - 22 -
Raspunsuri - Pagina 6
kitzy spune:
Cristina felicitari pentru sarcina! Sa fie cu noroc de data asta!
Eu am auzit de Clexane din perioada stagiului practic, oare sunt doctori care n-au auzit de el?????
Ramo sigur o sa gaseasca unde-i buba si cu tratament o sa ne tinem toate copiii in brate
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
rocris75 spune:
Multumesc Ramonella si Kitzy!
Cat despre medici care n-au auzit de Clexane...au auzit, dar sunt foarte reticenti sa-l foloseasca, in general. Cica e foarte controversat. O fi, dar eu sunt mamica de 2 ingerasi, si nu risc sa mai pierd o sarcina. Oricum l-am sunat dimineata pe Iuga (de la Gynia), si mi-a spus spus ca cel mai probabil va trebui sa fac heparina cat de repede. Marti dimineata merg la eco.
Deci...m-am linistit :).
Cristina
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
kitzy spune:
Cristina prin ce zona stai? Sau e secret?
Poze Diana
Povestea nasterii
rocris75 spune:
Adrianaady, multumesc mult!
Kitzy, in Manastur stau, in zona Flora. Tu?
Cristina
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
kitzy spune:
Toate stati prin manastur?
Eu in Gheorgheni, speram sa fie cineva si din cartierul meu
Poze Diana
Povestea nasterii
rocris75 spune:
Cine mai sta in Manastur?
neagudaniela spune:
Felicitari pentru sarcina!Miki multumesc tare mult inca o data dar eu sint din arad si e cale lunga pina la buc,am sa merg sa repet proteina s sa vad cum e si sa ami gasesc alt medic,probabil am sa caut un medic in timisoara,care stiti un medic bun din timisoara va rog sami spuneti,multumesc
miki-miki spune:
Neagudaniela in Tm dr bun hematolog este Ionita Hortensia. Nici eu nu sunt din Buc si ma duc la Fundeni pt anal iar cand o sa fiu gravi o sa coresp pe mail cu dr(ii atasez anal si ecografii scanate).
Fetelor pt cumpararea medic Medyn Forte si Femibion 800 folsaure metafolin : http://www.care-line.biz/index.htm
Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin
miki-miki spune:
Femibion 800 folsaure metafolin de aici : http://goldpharma.com/search/
Am pus link-rile pe I pag la Suplimente nutritive
Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin