Trombofilia o cauza a infertilitatii - 22 -
Raspunsuri - Pagina 14
tamaryllis spune:
Mikisor, sa-mi trimiti parola pe PM, in eventualitatea ca nu s-a oferit altcineva! Nu de alta, dar stiu ca iti place semnatura mea care ocupa atat de mult spatiu!![]()
In alta ordine de idei, eu m-am zapacit complet! Si aici ma refer la tratamentul pe care ar trebui sa-l iau pt MTHFR.
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
miki-miki spune:
Magduta
te-am trecut dar nu mi-ai dat varsta.
Tamy
multumesc ca te-ai oferit, am sa-ti dau pb cu parola.
Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin
sabine spune:
Fetelor, am vesti proste in continuare.Mi-a venit rezultatul la rezistenta la proteina C activata.
Deci pe langa mutatia protrombinica factor II am asa muatia MTHR si anume C 677T genotip heterozigot si mutatia A 1298 C genotip heterozigot..
Astazi am luat primul Femibion, medicamentele pe care mi le-a dat dr de aici fara sa stie ca am asa ceva.El mi le-a dat pt ca aceste medicamente se iau in primul trimestru de sarcina dar nu apucasem sa iau decat vreo trei pt ca s-a oprit in evolutie.Femibion iau acum nu pt ca mi-a recomandat medicul ci pt ca am vazut ca asta se da in aceste cazuri.Ma gandeam sa iau totusi ceva pana ajung la medic....asta va fi cam peste doua saptamani.
Sunt cam la pamant cu cele trei mutatii, ma gandesc daca voi ajunge vreodata sa am copii pt ca sincer nici macar nu pot sa-mi concep viata fara....chiar nu-mi vad rostul.
toate fetele
alla76 spune:
miki-miki nu sunt cu temele nefacute.
stiu ca un oarecare exces de folati serici sa indice deficit de B12 si ca se interpreteaza impreuna, ceea ce am facut mereu. si mereu B12 a fost in limite ![]()
si medicul a interpretat rezultatele explicand B12 in limite = suplimentez suficient (pt moment vorbesc) si folatii ca rezultat, fiind vorba de folatii serici si nu cei eritrocitari, sunt influentati ca rezultat de aportul zilnic
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
sabine iubita... te-ai pricopsit cu toate cele 
dar curaj, ma repet! acum cunosti problema, ai idee cu ce te lupti si vei reusi!! in mod sigur.
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
sabine spune:
Alla ai idee, chestia asta o avem din ,,nascare'' sau am dobandit-?.Am citit pe ceva site ca poate fi dobandita si in urma terapiei cu estrogeni.....si la cate inseminari am facut si ne-am indopat cu hormoni....oare, oare?
Si inca o intrebare.Eu in ianuarie am avut avortul sponta, pe 10 iar in 12 feb am facut analizele.Era cumva prea devreme?Aici la fete am citit ca ar fi trebuit sa las sa treaca 3 luni si numai dupa aceea sa fac analizele.
sarrah spune:
saluatre,
vin si eu cu o veste proasta...de parca nu erau suficiente...pe langa mutatii am si NK mari
si in jur de 28.03 am ET
. merg maine la medic sa vedem ce spune...
georgia_c spune:
Primavara frumoasa fetelor , sa va aduca Martisorul un ghiocel cu ochisori
Luck fi atenta
eu cu antitrombina (AT III) mea
.. i-am trasnmis un email dr uscatescu , in care ii povesteam experienta cu AT III odata buna , odata proasta .. si mi-a spus ca sunt ffff rare cazurile de deficit de antitrombina , si ca exista o tipa care a nascut zilele astea la sibiu cu asa un deficit (confirmat si de un laborator din belgia).. so sfatul dansei a fost sa ne vedem neaparat si sa repet analiza caci ceva nu pusca (avram mi-a zis cam la fel , numai ca mi-a luat-o de buna pe cea buna -->prima analiza ) ..so unde ma sfatuiti sa o rept , sa merg tot la laboratorul unde le-am facut pe primele doua ..sa schimb laboratorul ????? mi-o repeta dr uscatescu ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
miki-miki spune:
Georgic
ti-o repeta Uschi gratis. Sa ai la tine un dosar cu copii dupa toate anal de trombo (pune si imunologicele la sf sa vada ca o sa iei cortizon) Bafta!
Sabine
vrei pe listuta? Dc da sa-mi dai toate datele. Nu-ti face griji ca se poate sa ai bb cu toate balariile tale. Clexan de 0,6 din zi 1 de stimulare scrie pe tine dc ai si APCR proasta, mai ales dc ai peste 60kg. Nu am inteles care e rez la APCR ( Rezistenta la proteina C activata).
Mutatiile le ai din "nascare" , adic ai mostenit gena defecta de la unul din parinti(asta pt ca esti heterozigota, dc erai homozigota de la amandoi parintii).
Sarrah
te astept cu vestile. Fii optimista, va fi bine.
Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin