Trombofilia o cauza a infertilitatii - 22 -

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neagudaniela spune:

Multumesc miki pentru toate raspunsurile,maine am sa sun la hematolog in timis sami fac programare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Rosca, spune-mi si mie sursa, deocamdata o sa cumpar de la mcrissa in jur de 2 cutii . Multumesc!

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

rocris, multumesc mult de raspuns, de maine voi incerca sa sun sa mai vorbesc acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

paulapor cand faci Clexane cel mai bine este sa nasti natural, la mine nu s-a putut.Dupa cezariana m-am ridicat la 14 ore din pat, m-am dus la bebe l-am luat in brate, l-am alaptat, chiar si dr-ul a fost uimit cat de repede mi-am revenit dupa ce o luna inainte statusem numai la pat cu perfuzii.Eu contractii am avut de cand am ramas insarcinata, iar de la 17 saptamani au devenit mai puternice, la 26 luam Gynipral, la 34 eram internata pe perfuzii si am nascut la 37 si 5 zile, dar nu cred sa aiba vreao legatura cu trombofilia.Cam la 36 de ore de la cezariana m-au externat si am plecat acasa pe picioarele mele cu bebe in brate.Pot spune ca cezariana nu m-a durut mai rau decat o serie de contractii, a fost foarte usoara ca si durere.
Clexane am inceput sa fac la 6 saptamani dupa ce s-a vazut activitate cardiaca la eco.Asa a considerat dr-ul ginecolog ca este cel mai bine.Am inceput cu 0.4, la 17 saptamani am trecut la 0.6 alternativ cu 0.4(din cauza fluxurilor crescute), la 22 de saptamani numai la 0.6(tot fluxuri crescute) si am facut 0.6 zilnic pana am nascut.
miki ca sa iei si Utrogestan compensat trebuie sa iei reteta de la dr ginecolog, dar ca sa poata elibera trebuie sa fie sub dr primar, ca de la un grad incolo nu mai au voie sa dea retete gratuite.

El e bebe meu invinagtor

Cristina,fericita de bebe luptator Vlad

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

salutare,

fetelor, sa aveti o primavara frumoasa !

succes tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

paulapor cand faci Clexane cel mai bine este sa nasti natural, la mine nu s-a putut.Dupa cezariana m-am ridicat la 14 ore din pat, m-am dus la bebe l-am luat in brate, l-am alaptat, chiar si dr-ul a fost uimit cat de repede mi-am revenit dupa ce o luna inainte statusem numai la pat cu perfuzii.Eu contractii am avut de cand am ramas insarcinata, iar de la 17 saptamani au devenit mai puternice, la 26 luam Gynipral, la 34 eram internata pe perfuzii si am nascut la 37 si 5 zile, dar nu cred sa aiba vreao legatura cu trombofilia.Cam la 36 de ore de la cezariana m-au externat si am plecat acasa pe picioarele mele cu bebe in brate.Pot spune ca cezariana nu m-a durut mai rau decat o serie de contractii, a fost foarte usoara ca si durere.
Clexane am inceput sa fac la 6 saptamani dupa ce s-a vazut activitate cardiaca la eco.Asa a considerat dr-ul ginecolog ca este cel mai bine.Am inceput cu 0.4, la 17 saptamani am trecut la 0.6 alternativ cu 0.4(din cauza fluxurilor crescute), la 22 de saptamani numai la 0.6(tot fluxuri crescute) si am facut 0.6 zilnic pana am nascut.
miki ca sa iei si Utrogestan compensat trebuie sa iei reteta de la dr ginecolog, dar ca sa poata elibera trebuie sa fie sub dr primar, ca de la un grad incolo nu mai au voie sa dea retete gratuite.

El e bebe meu invinagtor

Cristina,fericita de bebe luptator Vlad

Atat sunt de mare

Doamne...ce copil frumos!!!!!!!!!!!

Va doresc tot ce e mai bun pe lume si sa fiti sanatosi, voinici si voiosi

mcrissa, si eu tot la dr Rotaru merg, am citit de el de pe forum si sincer impresia lasata a fost una placuta

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

mcrissa e o frumusete invingatorul tau! sa-ti traiasca si sa fie sanatos si mancacios!
miki, eu una nu inteleg foarte bine daca cea mai mare problema la MTHFR e deficitul de folat sau de B12...
da-mi si mie un link sa mai citesc ca sunt tare curioasa.
la mine, de cand am aflat de MTHFR, doar folatii au fost aiurea: cu deficit inainte sa iau suplimente cu l-methylfolat si cu un oarecare "exces" dat de tratament, la analiza folatilor serici de cand iau supliment (femibion sau taxofit)
B 12 mi-a fost mereu in limite, si inainte de suplimente si dupa

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

mcrissa multumesc mult pentru raspuns. Nici nu sti ce incurajata sunt de ce mi-ai spus legat de nastere. Imi da foarte multa incredere ca va fi bine si pe mai departe.

O PRIMAVARA FERICITA TUTUROR, PLINA DE SANATATE SI IMPLINIRI!
20+

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosca spune:

Mcrissa:Sa-ti creasca mare baietelul!!! Am si eu o intrebare, din cat in cat timp ai masurat fluxurile?Am trecut si eu definitiv pe Clexane de 0.6,desi am incercat alternativ unul de 0.4 unul de 0.6 timp de 2 sapt si se pare ca nu a fost in regula asa.Culmea iau si Gynipral de vreo 2 sapt,cand s-a constatat ca aveam colul deschis.Intre timp s-a inchis,contractii nu am avut dar am facut o infectie urinara asimptomatica care se pare ca e vinovata de deschiderea colului.Continui cu Gynipral si sper sa fie ok in continuare sa nu mai am surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mcrissa med meu ginecolog nu lucreaza cu Casa de Sanatate, voiam o scrisoare med cu care sa ma duc la med de fam dar dc ac imi da si clexane nu poate sa-mi dea si utrog, nu? O var ar mai fi sa-mi gasesc un hematolog care sa-mi dea clexane si med de fam utrog. Pup bb Vladutz
Alla te-am prins cu temele nefacute, esti veche la ac sub si vad ca nu ne-ai citit constant. Dc citeai nu-ti mai puneai ac intrebari. Vitaminele B mai toate sunt strans legate, dc iei prea mult din una apoi ai deficit din alta, folatii serici tb interpretati impreuna cu vit B12 (citeste www.synevo.ro/folati-serici/" target="_blank">aici . In Neevo simplu este 0,5mg B12 iar in Neevo cu DHA este 1mg B12. Ac vit sunt rec si gravidutelor peste 35 ani deoarece e un risc mai mare sa nasti un copil cu pb dupa ac varsta. Eu una prefer sa iau Medyn Forte decat sa am un copil cu Sindrom Down. Poti citi forumul MTHFR http://mthfr.net/ , se mai scrie despre MTHFR si pe site-ul FVL http://www.fvleiden.org/ask/51.html
Femibion iau toate fetele care fac FIV la Unguri, deci nu sunt vit recomandate pt MTHFR, sunt mai bune decat cele din Ro pt ca au metafolin. Medyn Forte sunt vit pt MTHFR.
Succes la studiu.
EDIT: poti sa ai vit B12 in limite acum dar in sarcina ac sa scada, MTHFR se activeaza in sarcina sub efectul hormonilor.

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput