L-ati vazut pe Giuliano?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Imi aduce aminte de anii cand circul umbla cu tot soiul de oameni cu probleme, mai mult sau mai putin ciudati (freaks) si ii prezenta orin tara. (Gen femeia cu barba samd) Dar deh, cate bordeie atatea obiceie si cate minti atatea idei. (no tomatoes pls-> I hate tomatoes)

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

A fost dat si la tv, aici , in japonia. Cred ca parintii lui fac o mare gresala, la varsta lui cu atata musulcatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da un pic mai stiintific nimeni nu poate sa spuna de ce este rau sa ai muschii lui giuliano?
ma repet iar...si la gimnastica am vazut niste pachete de muschi la virste mici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Da un pic mai stiintific nimeni nu poate sa spuna de ce este rau sa ai muschii lui giuliano?
ma repet iar...si la gimnastica am vazut niste pachete de muschi la virste mici.

Din cite stiu stagneaza cresterea si survine imoptenta prematura.Pe vremuri cind eram eu fata, in romania , desigur, am avut eu un gagic care tot asa facea karate de mic, tragea de fiare etc. Avea niste muschi mama, mama, arata bine din toate punctele de vedere. Bun, ne^am intilnit citeva luni si cind a fost sa ne babardim nu a prea putut sa-mi faca fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Citat:

Din cite stiu stagneaza cresterea si survine imoptenta prematura.Pe vremuri cind eram eu fata, in romania , desigur, am avut eu un gagic care tot asa facea karate de mic, tragea de fiare etc. Avea niste muschi mama, mama, arata bine din toate punctele de vedere. Bun, ne^am intilnit citeva luni si cind a fost sa ne babardim nu a prea putut sa-mi faca fata.

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

hai amina...nu a putut sa faca fata. nu cred asta.
mai sint si legende. si in plus 1 data nu se pune...trebuie sa vezi pe termen lung..2 luni sa zicem...ca nu este in stare de nimic.
d"aia pun aia muschi pe ei.. sa ajunga impotenti...nu?

pariu ca in 10 minute vin 5 doamne cu soti musculosi si spun ca nu este adevarat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

parerea mea este ca orice copil care are asemenea muschi pe el este un copil chinuit (fie ca face sport de performanta, fie ca il antreneaza taica-so in hambar).

Si, daca va uitati cu atentie la clip, bietul Giuliano nici macar nu respira in timpul exercitiilor :(. Grozav de bine il antreneaza taica-so...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Mie mi se pare cam mult pentru un copil de 5 ani sa aiba atatia muschi si sa ridice greutati.O sa-i nenoroceasca coloana bietului copil.

alexia_07

Mergi la inceput

Guestus, daca asa intra in detalii ajungem la offtopic, cu alta ocazie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Citat:

In emisiunea de alaltaieri daca nu ma insel intrase in direct medicul echipei nationale de gimnastica... A explicat omul ca un antrenament atat de dur la varsta atat de mica duce la probleme grave de dezvoltare pentru ca, ii afecteaza articulatiile aflate in crestere. A mai spus el mai multe lucruri dar nu retin...

Plus de asta, un altul spunea ca antrenamentul cu greutati pe care il face, ii afecteaza coloana...

Bineinteles ca idiotul nu a dat 2 bani pe niciunul din argumentele stiintifice date si a inceupt sa urle ca de ce sa-si duca el copilu'la dr ca nu e bolnav... si ca medicul echipei nationale de gimnastica e un incompetent ca nu stie sa faca nici o flotare ca lumea daca il pune

Deci, in concluzie, Guestus, nimeni nu sustine ca sportul e rau pentru copii! Doamne fereste! Dar sportul facut cu cap si cu masura, sub supraveghere de specialitate: dr, antrenor, preparator fizic...
Sincer, dincolo de mila pe care o simt pt acest copil, mie imi pare rau de el ca nu are sanasa de a face performanta sportiva adevarata. Are potential, asta este evident, dar din pacate se va pierde in stilul in care il "valorifica" tatal lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Tatal lui Giuliano se inscrie cu succes in categoria parintilor cretini: unii isi incurajeaza copiii sa se autoflageleze (shiiti, ritualul Matam), altii ii duc sa practice de mici box thailandez http://stiri.rol.ro/content/view/121315/8/ nimica nou sub soare.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput