L-ati vazut pe Giuliano?
Raspunsuri - Pagina 3
nelia spune:
Rog un moderator sa scoata acest subiect de la birfe, sintem pe un forum despre copii, iar ceea ce se intimpla in acea familie este un abuz. Una este sa-l antrenezi o ora pe zi, cu exercitii pentru virsta lui, in asa fel incit sa ajunga performant pe la 10 ani sa spunem, si alta este sa-l supui unui antrenament dur, care ii va afecta cresterea si dezvoltarea pe toate planurile... ca sa intri in cartea recordurilor?!? Nici un copil, oricit de talentat ar fi, nu ar fi ajuns sa arate asa la 5 ani daca era antrenat conform virstei.
Guestus, stii ca imi esti simpatic, dar de data asta nu e de luat in ris. Nici un sportiv de performanta nu face la 5 ani ce trebuie si e normal sa faca la macar 12!
Si televiziunile... of! In loc sa-l dea pe mina protectiei copilului, sa duca acel copil sa i se faca niste analize sa vada cum l-a afectat pina acum acest antrenament prostesc si ce se poate face mai departe ca sa se repare raul, ii invita ca sa-si creasca audienta??? Si mai au inca unul, e fetita parca, macar pentru celalalt sa se faca ceva, sa nu fie supus la acelasi tratament. Ce copil de nici doi ani vrea sa stea 2 minute in miini sau sa faca flotari?
Acest tara inconstient trebuie oprit cumva. Intre el si oricare alt parinte care isi abuzeaza copiii, indiferent care ar fi forma, nu e nici o diferenta!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
AdiS spune:
foarte greu de urmarit filmuletele.
Asta este chiar abuz ... cu zambetul pe buze. brrr!
Ma gandesc ca daca mi-as dori as fi suficient de persuasiva cu fi-miu sa-l fac sa creada ca este minunat ceea ce fac eu cu el. Ma uit la el cu cata usurinta imi ia in considerare cuvintele ca mi-ar fi si rusine sa fac asta.
mina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AdiS foarte greu de urmarit filmuletele. Asta este chiar abuz ... cu zambetul pe buze. brrr! Ma gandesc ca daca mi-as dori as fi suficient de persuasiva cu fi-miu sa-l fac sa creada ca este minunat ceea ce fac eu cu el. Ma uit la el cu cata usurinta imi ia in considerare cuvintele ca mi-ar fi si rusine sa fac asta. |
Asta este, probabil, adevarata putere a unui parinte: sa nu abuzeze niciodata de imensa incredere pe care o are copilul in el. Sa o foloseasca numai si numai in scopuri bune pentru copil! Doamne Ajuta sa avem cu totii puterea asta!
(n-am reusit sa vad nici macar un filmuletz, eu am facut crize si cand au sugerat bunicii sa ducem copilul la emisiunea lui Iantu, ca scoate multe perle.....)
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus La gimnastica aia de performanta nu este la fel........nu tot de mici incep si au aceeasi muschi? |
Guestus, daca te-as pune sa faci vreo 15 000 de tractiuni la bara pe nemancate, as face "performanta " cu tine? Cine zice ca tre' sa ai 5 ani? Si la patrujopt merge
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
maraki spune:
http://happyhour.protv.ro/video/34377/comentarii_pagina-2.html
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
anaemi spune:
l-am vazut si eu pe Giuliano...mi-a venit sa plang; saracul copil era ca o marioneta
si de tac'su ce sa zic...un idiot...
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
IMPLINIRE
cllaudia spune:
Acum 2 zile la Happy Hour tatal sustinea sus si tare ca nu isi forteaza copilul sa devina celebru pt a castiga bani de pe urma lui. Chiar dadea detalii despre curtea lui mare, plina cu pomi si cu flori, curte invidiata de italiani... Dar pe pagina personala de pe You Tube apeleaza la oameni pt a-l ajuta cu bani, si cu ce se mai poate pt cresterea lui Giuliano, si a celorlalti 3 copii. Pt ca in total acest " minunat" tata are 4 copii. Este un clipulet in care ii pune pe toti patru sa faca 100 de flotari
http://www.youtube.com/user/stroeiulian04
http://www.youtube.com/watch?v=Z4VbuaajLJ8&feature=related
motanik spune:
E din nou la Happy Hour. Ma si miram cine poate sustine asa ceva, un culturist/practicant de skandenberg.
Toti oamenii cu capul pe umeri condamna ce face tatal cu acesti copii.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
LauraNicole spune:
Ma intreb daca fiinta aia care se semneaza "mama2 in comentarii este chiar mama copilului !La limbajul pe care-l foloseste si ea si acel AndreiB nu stiu la ce m-as mai putea astepta din partea aluia care-i e sot!Mare mila imi e de copilasii aceia!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
Laura Ioana spune:
Mi-e mila de bietul copil, in ce fel poate arata la 5 ani!!! Chiar ca e un abuz! Sunt convinsa ca aceste "antrenamente" ii vor afecta cresterea normala si ca in cativa ani parintii vor regreta! (desi nu-i duce mintea defel, s-ar putea sa nu-si dea seama nici atunci ca au gresit!)
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt