L-ati vazut pe Giuliano?
Raspunsuri - Pagina 2
LauraNicole spune:
Tatal acelui baietel e idiot!La aproape 5 ani copilul este pur si simplu deformat si nu numai,nu e in stare sa lege doua cuvinte cum trebuie iar de zambit nu l-am vazut zambind deloc !Ma intreb de ce Protectia Copilului nu s-a sesizat si in cazul asta .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
Guestus spune:
La gimnastica aia de performanta nu este la fel........nu tot de mici incep si au aceeasi muschi?
psichoMom spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus La gimnastica aia de performanta nu este la fel........nu tot de mici incep si au aceeasi muschi? |
Gimnastica de performanta se practica sub supravegerea unor antrenori specializati, cu supravehre medicala...
Nu cred ca abuzul la care este supus acel copilas are vreo legatura cu performanta. Este doar ambitia inconstienta a unui tata care de fapt nici nu prea stie ce vrea... dar este mandru ca are "copilul numarul 1"
Era in studio un antrenor e fintenss care asta i-a recomandat: sa-l dea la un sport, sub idrumarea unui antrenor... Si a zis ca da, daca va avea ocazia... Cum adica?? Si atunci de ce chinuiesti copilul? Doar ca sa-l arati in lume ca pe femeia cu barba?
Stiu ca in Italia (am inteles ca acolo traiesc) protectia copilului este foarte vigilenta... Pe astia chiar nu i-o fi vazut? Sper macar sa se sesizeze ai nostri si sa opreasca emisiunea de astazi cu cel mic...
motanik spune:
Subiectul nu era chiar de cancanuri, avand in vedere ca suntem pe un forum despre copii si discutia este despre un copil de 5 ani cu muschi de culturist, dar ma rog daca asa a decis moderatorul ca aici ii e locul...
Guestus, chiar sunt curioasa daca la gimastica de performanta e la fel, sper doar sa intre si la forumul de barfe parintii care au copii la gimnastica sau alte sporturi sa ne spuna cum stau lucrurile acolo.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
cllaudia spune:
citat din mesajul lui motanik Subiectul nu era chiar de cancanuri, avand in vedere ca suntem pe un forum despre copii si discutia este despre un copil de 5 ani cu muschi de culturist, dar ma rog daca asa a decis moderatorul ca aici ii e locul... Guestus, chiar sunt curioasa daca la gimastica de performanta e la fel, sper doar sa intre si la forumul de barfe parintii care au copii la gimnastica sau alte sporturi sa ne spuna cum stau lucrurile acolo. -------------------- Andra si bebe Theodora Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson |
Si eu ma intreb care este barfa sau cancanul in aceasta triste poveste a unui copil de 5 ani, tocmai pe un forum despre copii. Si barfele si cancanurile sunt cu si despre vedete, nu cu un biet copil maltrat de tatal lui.
Sunt multe de comentat, multe de facut. Sper sa faca cineva ceva sa opreasca tortura la care este supus copilul. M-am uitat pe net la reluarea emisiunii, nu am vazut-o toata, dar in secventele pe care le-am vazut acest copil nu rade, nu glumeste, este foarte speriat, obosit, daramat fizic. Se vede clar ca ii este frica de tata, este speriat ca nu cumva sa faca ceva gresit si sa-si primeasca "rasplata" acasa. Pacat de copilaria lui pierduta, copilarie pe care inca o mai poate avea daca cineva cu cap se gandeste un pic la el si ia masuri.
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui Guestus La gimnastica aia de performanta nu este la fel........nu tot de mici incep si au aceeasi muschi? |
da', dar diferenta e performanta nu ceea ce face tac'su.sunteti cumva vecini de-l aperi?
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Cristina_C spune:
Sigur ca subiectul nu se potriveste la aceasta sectiune, fiind vorba despre un copil ... abuzat, de fapt despre doi, ca azi am inteles ca si fratele cel mic, de 3 ani si ceva, o sa ne arate ce l-a invatat "tata" sa faca! Daca erau fetite oare ce le punea sa faca? Cata inconstienta!
cllaudia spune:
citat din mesajul lui Cristina_C Sigur ca subiectul nu se potriveste la aceasta sectiune, fiind vorba despre un copil ... abuzat, de fapt despre doi, ca azi am inteles ca si fratele cel mic, de 3 ani si ceva, o sa ne arate ce l-a invatat "tata" sa faca! Daca erau fetite oare ce le punea sa faca? Cata inconstienta! |
Daca erau fete le punea sutiene si tanga si le facea manechine de la 2-3 ani...
Majoriatea comentarilor de pe site-ul Happy Hour il incurajeaza pe tata sa nu renunte la antrenamentele cu fii lor, ca sa scoata din ei niste campioni. A raspuns acolo chiar si mama copiilor, ( asa sustine ea) care i-a facut cu ou si otet pe cei care au indraznit sa incerce sa-i scoata la realiatate. De fapt , daca intr-adevar era mama, dupa ce vocabular avea, e clar ca nu au prea multa educatie, asa ca si mai rau imi pare de bietii copii ca au asa parinti
motanik spune:
Claudia, nu stiu daca citim aceleasi comentarii ca eu vad ca cele mai multe pe siteul emisiunii sunt impotriva a ceea ce fac parintii din copiii astia. Sunt si cativa aplaudaci dar putini, poate sunt prieteni de familie sau la randul lor isi trateaza copiii cu o haltera in loc de un batut de minge in parc.
Comentariile mamei de acolo...nici nu mai merita comentate.
Am retinut doar ca in seara asta o sa aflam motivul tristetii copilului, pai cred si eu ca l-au invatat ce sa spuna, doar ca fetisoara aia atat de serioasa nu poate pacali pe nimeni.
Chiar, si eu sunt curioasa daca o poezie stie...
--------------------
Andra si bebe Theodora
motanik spune:
Medicul lotului national de gimnastica a spus ca i se pare extrem de dificil si epuizant ceea ce face copilul asta, pt varsta lui. Si altceva este sa faca sport de performanta, care se incepe intr-adevar la o varsta f tanara, dar se face intr-un cadru organizat, cu antrenor de specialitate, cu medic samd in asa fel incat sa nu afecteze oasele in crestere, dezvoltarea armonioasa, sanatatea in ansamblu a copilului.
Tatal o tine pe a lui, el e convins ca nu face nimic in neregula. Noroc ca ne-a povestit ce pomi are in curtea lui mare si cati bani castiga acum cativa ani...
Edit: vad ca nu mai face exercitii live si juniorul, slava Domnului, le-o fi venit mintea la cap si la protevisti.
--------------------
Andra si bebe Theodora